Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе, има некој што не се фати за глава кога Шкртел ја избаци покрај статива у 85та? :D
Мене косата ми обеле + се фатив за глава. :D

Околу мечот, задоволен сум од исходот а и од резултатот. Реално, чист гол на Арсенал, но да бев јас судија го свирев она пенал во второ кога Паулиста го влечеше Бентеке да не стигне до топката после еден центаршут од лево (верувам ќе се сетите на дуелов). Одлични акции, шанси, штета што немаше по некој гол на двете страни. Како ја среди екипата Роџерс летово, посебно во дефанзива и средина....:cuc:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Многу смешна оваа Стефи деновиве, јадела кловнови за доручек.
ова кловнови познато ми е од негде[DOUBLEPOST=1440457164][/DOUBLEPOST]
Не знам како си го шмекнала дечко ти топџија,ама гледам дека со муабет праење посебно за фудбал дефинитивно не си.
не си можам со тебе признавам

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не бе, види го буљаш. Што ме ставаш сеа у ваша манџа? :D
Така викаме у мало за некој што е „смешен“, дека јадел кловнови. Стефи, жими сфе, не мислеф на она што мисли и Факе дека си јадела :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Супер натпревар, само Мињоле се глупираше. Држи врема во 50та минута на 0-0, мислиш брани во Шкупи.

R

red.devil

Гостин
Ајде бе бива. Барај ти за Чех, јас за Руни па да видиш како сте го бркале легендата од клубот и сте го донесувале неговиот квалитет под знак прашалник.
:facepalm:
Касперски не ви е рамен со обранбениов механизам.
И што ако најдиш? Имало, има и ќе има. Прашај го @Red John :D

Руни го хејтале највеќе ради глупостите со трансферите, и не знам кој рече дека нема такви што го хејтале.
Ако погодив некој нерв што минатата недела им ја праќаше "пластиката" назад и како бил за никаде тоа е друга работа. Барем ќути си сега. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Не бе, види го буљаш. Што ме ставаш сеа у ваша манџа? :D
Така викаме у мало за некој што е „смешен“, дека јадел кловнови. Стефи, жими сфе, не мислеф на она што мисли и Факе дека си јадела :D
А зошто ми пиша ПП "ја заебаф брад,така и треба"?[DOUBLEPOST=1440457900][/DOUBLEPOST]
:facepalm:
Касперски не ви е рамен со обранбениов механизам.
И што ако најдиш? Имало, има и ќе има. Прашај го @Red John :D

Руни го хејтале највеќе ради глупостите со трансферите, и не знам кој рече дека нема такви што го хејтале.
Ако погодив некој нерв што минатата недела им ја праќаше "пластиката" назад и како бил за никаде тоа е друга работа. Барем ќути си сега. :D
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2588

Петиот пост на страната,вториот мој.Прочити убаво како и што викам за него,последна реченица.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.115
Иначе Роџерс малце се испичка на крај. После такво доминантно прво полувреме, тој зема да ми се брани 0-0 во второ. :facepalm:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мене косата ми обеле + се фатив за глава. :D

Околу мечот, задоволен сум од исходот а и од резултатот. Реално, чист гол на Арсенал, но да бев јас судија го свирев она пенал во второ кога Паулиста го влечеше Бентеке да не стигне до топката после еден центаршут од лево (верувам ќе се сетите на дуелов). Одлични акции, шанси, штета што немаше по некој гол на двете страни. Како ја среди екипата Роџерс летово, посебно во дефанзива и средина....:cuc:
Да, може да се спомне тоа на Габриел врз Бентеке, исто како и на Ловрен врз Жиру. Али тоа е судиско убедување, исто како на Дармиан врз Ричардс. Голот што го дадовме беше сосема чист и е поразлична ситуација од другите, али јбг, се дешава, тешка беше оваа да ја види.

Мене највеќе кај Арсенал ме нервира пристапот во утакмиците. Значи има квалитет, но влегуваме премногу ноншалантно, како на плажа. Така и со Вест Хем, така мислам и денес. Прво полувреме со второ полувреме ни беа небо и земја. Не смее така. Ај Чемберс што е уште копиљ и што прв пат у кариера игра заедно со Габриел океј, ама затоа се тука поискусните, а не они први да си дрват кур.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да, може да се спомне тоа на Габриел врз Бентеке, исто како и на Ловрен врз Жиру. Али тоа е судиско убедување, исто како на Дармиан врз Ричардс. Голот што го дадовме беше сосема чист и е поразлична ситуација од другите, али јбг, се дешава, тешка беше оваа да ја види.

Мене највеќе кај Арсенал ме нервира пристапот во утакмиците. Значи има квалитет, но влегуваме премногу ноншалантно, како на плажа. Така и со Вест Хем, така мислам и денес. Прво полувреме со второ полувреме ни беа небо и земја. Не смее така. Ај Чемберс што е уште копиљ и што прв пат у кариера игра заедно со Габриел океј, ама затоа се тука поискусните, а не они први да си дрват кур.
Тоа мислам со Жиру беше минимален контакт плус Жиру после шутираше, ќе беше глупо да свиреше после пенал. Мада, пак ќе повторам мислам дека немаше тука пенал.
Во ред е Чемберс дека е копиљ и дека првпат играл заедно со Паулиста, во ред е и тоа што Џан вршеше одличен пресинг на вашата задна линија и одзеде неколку топки (посебно во прво) после кои створивме шанси, но Чемберс буквално имаше 5-6 чисти паса кои ги промаши за 5 метри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom