Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.587
Изгледа не вреди со тебе да се влегува во сериозна и објективна дискусија.
Кажи, што сакаш да зборуваме сериозно и квалитетно. Еве предложи ти дискусија. Кош не играше денес, а мене ако ме прашуваш он е солиден дефанзивец, но не и некоја класа каква што го правите овде. Склон е доста на киксови, многу глупости знае да прави. Значи ова е мое мислење, не мора одма смајлиња да ставаш што се смеат.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Прошло коло ги бранев,али полошо судење има само у Македонска лига,али па можда и не,ова е катастрофа,посебно помошниците
Не си ја мачи душата,чист гол,не скинаа викендов,како и да е Ливерпул профитираше,нели и прошло коло,имаа некоја спорна одлука?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Dali Bellerin se sovzede od siluvanjeto ?

Kakov poteg bese zamenata so detenceto..:cuc:Tipicna angliska faca,prav robijas i odma pocna da pluka i pcue.:eek::uzi:

Sprintot na Moreno pri krajot.:vozbud:

Arsenal prvo poluvreme akcija ne napravija,a gol dadoa.:ROFLMAO:

Mnogu "ziv" natprevar,ama za kockarskata fela pa i ne bas dobar,nervoza v kraj.:lut:

Benteke dobar a Firmino ne znaese kaj se naoga.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Абе жабар, освен Сити кој тим покажува игра сезонава?

Јас ќе бев среќен со 1-0 и покрај лошата игра.
И да, чист поништен гол, Ливерпул у две кола два пати добива судиска помош, ќе им се врати против некој чкљ тим :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Чист како солза беше голот на Ремзи ама помина возот нема назад

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Бентеке беше солиден, помобилен од Жиру барем делуваше, можда нема да растури у лигата, ама на Ливерпил ептен корисен ќе им биде, фиксни 15 гола имаат од него.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Некое инфо за Кошчиелни и Мертесакер до кога ке бидат аут

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.587
Абе жабар, освен Сити кој тим покажува игра сезонава?

Јас ќе бев среќен со 1-0 и покрај лошата игра.
И да, чист поништен гол, Ливерпул у две кола два пати добива судиска помош, ќе им се врати против некој чкљ тим :D
Никој, освен Јунајтед последниве две, со Бриж и Њукасл али на нив очајно им треба финишер. Челзи се во лоша форма али и врапчињата знаат дека кај и да е ќе се консолидираат и ќе си се вратат на победничките патеки, за Ливерпул не знам стварно, ете едно полувреме одлично го играат, второто се бранат, исто беше и со Бурнмаут.

Арсенал не промени ништо во играчкиот кадар освен голманот, јас стварно не гледам како ќе постигнат нешто повеќе од прошлата сезона кога Сити и Челзи секако ќе се пред нив, а веројатно и Јунајтед. Ова зборам ако не земат ништо до крајот на преодниот рок.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Никој, освен Јунајтед последниве две, со Бриж и Њукасл али на нив очајно им треба финишер. Челзи се во лоша форма али и врапчињата знаат дека кај и да е ќе се консолидираат и ќе си се вратат на победничките патеки, за Ливерпул не знам стварно, ете едно полувреме одлично го играат, второто се бранат, исто беше и со Бурнмаут.

Арсенал не промени ништо во играчкиот кадар освен голманот, јас стварно не гледам како ќе постигнат нешто повеќе од прошлата сезона кога Сити и Челзи секако ќе се пред нив, а веројатно и Јунајтед. Ова зборам ако не земат ништо до крајот на преодниот рок.
А од кај знаеш дека нема да се консолидира Арсенал, дека нема да влезат у серија од 5-6 победи по ред? Глупи се муабетиве после 2-3 кола, лани Челзи на сила се извади цела втора полусезона после одличната игра што ја имаа првиот дел додека со Арсенал беше обратно, тапа прв дел а беа одлични у вториот.

Ептен е рано после 3 кола да се збори било што, ама факт е дека само Сити игра "шампионски" сеа за сеа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.587
А од кај знаеш дека нема да се консолидира Арсенал, дека нема да влезат у серија од 5-6 победи по ред? Глупи се муабетиве после 2-3 кола, лани Челзи на сила се извади цела втора полусезона после одличната игра што ја имаа првиот дел додека со Арсенал беше обратно, тапа прв дел а беа одлични у вториот.

Ептен е рано после 3 кола да се збори било што, ама факт е дека само Сити игра "шампионски" сеа за сеа.
Не знам, да знам ќе идам ќе уплатам станот и ќе си свиркам. Претпоставки се ова, затоа што Арсенал не е Барселона па на секоја позиција да има класа играч и со истиот тим да гура две години по ред. Мора промени, по мене напаѓач обавезно, а и лев бек си треба јер Монреал не е Арсенал калибар. Не знам за Жиру стварно, мене уште од Марсеј ми се допаѓаше како игра, и вака уопште не е лош играч (иако се да му ебам за тоа што утна денес :D ) али ко да се гуши у играва на Арсенал упм. Дај Боже да се разигра, али што знам.

У пичку матер се ствара слика дека го мразам Арсенал а не е така, од увек ми биле симпатичен тим али ме нервираат некои потези на Венгер а и на управата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Најискрено мислам дека најзаслужен е резултатов. Ливерпул имаше страшно прво полувреме, Арсенал страшно второ. Среќа на двете страни и чист непризнаен гол на Арсенал во прво. Две стативи Ливерпул, една Арсенал. По една 100% шанса и маестрални одбрани на Мињо и Чех. се' на се', одлична утакмица. Со оглед на тоа што увек го сркаме немиен на Емирати, задоволен од исходот. Можам да ве уверам дека секој навивач на Ливерпул всушност после утакмицава е задоволен.

- Оваа беше најквалитетната 0-0 утакмица шо сум ја изгледал. Да беше среќата малце свртена кон напаѓачите, оваа можеше да биде one for the history books
- Кутињо е најдобар техничар и шутер во лигава. Да не пимпла(ат) само толку на 20 метри од гол, шут дете, шутирај !!
- Ми фали Фулам во ЕПЛ. Од чиста мира ми текна на нив и носталгија ме фати .. :(
Немој брат, сега ќе дојдат познавачите од ИтаЉанска лига и ќе ти се изнасмеат. Не го бивало, смешен бил.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Монреал нема грешка направено речиси пола година, најконстантен е.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Искрено вака, последните неколку сезони утакмиците со Арсенал ни се некако највозбудливи. Најотворен фудбал играат двете екипи и највише фаќања за глава има. Во прво доминиравме ние, во второ они, со што резултатот натежнува во наша корист поради непризнатиот гол. Но сепак реален резултат, може да речам дека сум задоволен. Особено од тоа што одбранава сеуште ни нема примено гол. Има некоја извесна нестабилност, ама засега добро се држат и сите ситуации ги расчистуваат. А денес првпат имаше апла сериозни закани кон голот. Можеби Чех беше MOTM, ама пофалби заслужува и Мињоле за трите добри одбрани што ги направи. Такада како и да ја вртиме, добар и реален резултат, интересна и забавна утакмица :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Не знам, да знам ќе идам ќе уплатам станот и ќе си свиркам. Претпоставки се ова, затоа што Арсенал не е Барселона па на секоја позиција да има класа играч и со истиот тим да гура две години по ред. Мора промени, по мене напаѓач обавезно, а и лев бек си треба јер Монреал не е Арсенал калибар. Не знам за Жиру стварно, мене уште од Марсеј ми се допаѓаше како игра, и вака уопште не е лош играч (иако се да му ебам за тоа што утна денес :D ) али ко да се гуши у играва на Арсенал упм. Дај Боже да се разигра, али што знам.

У пичку матер се ствара слика дека го мразам Арсенал а не е така, од увек ми биле симпатичен тим али ме нервираат некои потези на Венгер а и на управата.
У Лион играше бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom