Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
мајкати требало само да му го издудла на таткоти....така ќе беше победа за сите.
смешно детенце со мускули зад компјутер :icon_lol:

Кутињо е у страшна форма
:pos:
втор болд самоубиство :facepalm:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Не заебавај, имаше такви што под знак прашалник го ставаа неговиот квалитет. Шчезни го бараа назад, да не барам мислења.
Ајде бе бива. Барај ти за Чех, јас за Руни па да видиш како сте го бркале легендата од клубот и сте го донесувале неговиот квалитет под знак прашалник.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Играта на Арсенал е многу провидна. Пронајди го Жиру, овој треба да направи дупли пас или шут од прва. Затвори го Жиру и другиве не знаат што да праваат, кружат околку шеснаесетик. Никој ни да проба да шутне од далечина, ниту да повлече сам или да се убаци, ко само да вежбале акции со Жиру. Едино Алексис пробува да направи нешто сам, ама па тој главата доле и директно во нив иде. Друга работа е што не ни пробуваат да му нафрлат топка на Жиру, се по земја му даваат, а он скоро два метра е.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Каков Жиру бе, небитен е ко циган у Веро. Очобол, Озил не знае каде се наоѓа, а не е ни спремен физички, Санчез е скроз вон форма, едино Ремзи ми се допаѓа како изигра.

Се на се Арсенал е срам за фудбалот на почетокот на сезонава, три утакмици цели им ги изгледав, трите беа очобол. Да играат со Сити следно коло има стомајки да им изебат.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ваљда реален резултат, мада Ливерпул треба да е позадоволен.

Треба да ја видам уште еднаш ситуацијата со офсајд голот на Ремзи

@Stefan-kobe, ај прибери се малце, се гледа дека појма немаш шо гледаш

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ебати колото, еден куп иксови...Манчестер требаше да победи и Арсенал вечерва, али јбг :kuracc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Ваљда реален резултат, мада Ливерпул треба да е позадоволен.

Треба да ја видам уште еднаш ситуацијата со офсајд голот на Ремзи

@Stefan-kobe, ај прибери се малце, се гледа дека појма немаш шо гледаш
Ај ти кажи ми што да гледам, ете јас слеп сум.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
- Оваа беше најквалитетната 0-0 утакмица шо сум ја изгледал. Да беше среќата малце свртена кон напаѓачите, оваа можеше да биде one for the history books
- Кутињо е најдобар техничар и шутер во лигава. Да не пимпла(ат) само толку на 20 метри од гол, шут дете, шутирај !!
- Ми фали Фулам во ЕПЛ. Од чиста мира ми текна на нив и носталгија ме фати .. :(

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Џабе ќе ти кажувам, и ако ти е Арсенал срам за фудбалот, шо кур гледаш бе
Куров мој го гледам и тебе ич нека не ти е гајле што гледам. Вест Хем ве откости на Емирати прво коло, со Кристал Чех ве спасуваше со случајна одбрана со рамо или што и да беше, а притоа овие си акнаа автогол, денес два паса не сврзаа, едино тој период од 60та до 75та каде ги направија оние 2-3 шанси мочани у цел меч. Ова ако е Арсенал кој сакаш да го гледаш тогаш океј, нека продолжат вака, ваљда опстанок ќе обезбедат.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ваљда ќе обезбедат оптстанок, тоа и ја се загрижив.

H

HoT IcE

Гостин
Ливерпул како игра во одбрана во споредба со лани, непрепознатливи се. Одлично ги средил Роџерс и цела екипа, одлично покриваат, прават офсајд замки, многу јак автобус извадија у второ :D
За Арсенал нејќам да коментирам ништо затоа што фановиве на форумов го сфаќаат како лична навреда. Ама врска немате, најмижав тим у ПЛ, боље и бус тактика неголи мижи да те лажам колку добро играме тактика. Киша око Крагујевца. А и Чичо у форма, таман почна да се пронаоѓа Жиру го вади и го стави Волкот.:pos::pos::pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Ливерпул како игра во одбрана во споредба со лани, непрепознатливи се. Одлично ги средил Роџерс и цела екипа, одлично покриваат, прават офсајд замки, многу јак автобус извадија у второ :D
За Арсенал нејќам да коментирам ништо затоа што фановиве на форумов го сфаќаат како лична навреда. Ама врска немате, најмижав тим у ПЛ, боље и бус тактика неголи мижи да те лажам колку добро играме тактика. Киша око Крагујевца. А и Чичо у форма, таман почна да се пронаоѓа Жиру го вади и го стави Волкот.:pos::pos::pos:
Немој така, стварно немој, ненормален си ова што го напиша. Нели гледаш дека Арсенал везат овие три кола, само немаат среќа јадните па ете едната ја изгубија а другата нерешено ја изиграа, а иначе имаа милион шанси и тотално ги доминираа своите противници.

H

HoT IcE

Гостин
Немој така, стварно немој, ненормален си ова што го напиша. Нели гледаш дека Арсенал везат овие три кола, само немаат среќа јадните па ете едната ја изгубија а другата нерешено ја изиграа, а иначе имаа милион шанси и тотално ги доминираа своите противници.
Челзи исто.
#морални #лампиони
#Ева #е #крива
Само што за Челзи сум сигурен дека ќе се вратиме у форма и у борба за титула, овие ќе си пимплаат до крај на првенство :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Мурињо изгледа му го позајмил автобусот на Роџерс зато кај нас во одбрана сме расклатани а овие гол немат примено еве трето коло со ред :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom