A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
22 јули 2015
Мислења
470
Поени од реакции
222
Oti mene vaka mi odgovorija za fox movies ,Од 24.02.2015 филмскиот канал Fox Movies е пререгистриран согласно барањата на АВМУ при што дел од програмската содржина на овој канал е титлувана со македонски превод,,

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Oti mene vaka mi odgovorija za fox movies ,Од 24.02.2015 филмскиот канал Fox Movies е пререгистриран согласно барањата на АВМУ при што дел од програмската содржина на овој канал е титлувана со македонски превод,,
Не знам јас за ова.
Најдобро е корисниците на boomTV да ни кажат дали има македонски превод каналот или не.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Fox Movies има дел од програмата преведена на македонски, како што ти рекле. ID Xtra има српски превод можи појќе од еден месец. MTV Adria нема само превод и каналите со цртани (што нема ни потреба за титл). Друго се има.

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Што е разликата со новите ресивери на бум тв што ги нудат?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Што е разликата со новите ресивери на бум тв што ги нудат?
Тие имаат можност за HD канали и се компактибилни со DVB-T2 стандардот што значи дека во блиска иднина најверојатно ќе ја надградат мрежата и ќе има повеќе канали

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Тие имаат можност за HD канали и се компактибилни со DVB-T2 стандардот што значи дека во блиска иднина најверојатно ќе ја надградат мрежата и ќе има повеќе канали
Кој е нов ресивер, мислам како изгледа, оти на мојот има HD канали ама нема слика (само звук), оти телевизорот ми е антички.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.925
Поени од реакции
8.290
Најверојатно за да го земат Vip кога ќе се спојат со One. Ваков ако остане со малку канали никој нема биде заинтересиран и ќе пропадне таа услуга.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Мојот е бел и не копчињата од напред и приклучоците од назад не му се исти, значи не е најнова генерација:(:place:
При обнова на договор побарај да ти го заменат со нов и ќе ти дадат

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Од вчера кај мене на едниот телевизор некои канали ми ги нема а на другиот ги фаќам. Користам модули на двата тв. Што може да е проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom