Не знам јас за ова.Oti mene vaka mi odgovorija za fox movies ,Од 24.02.2015 филмскиот канал Fox Movies е пререгистриран согласно барањата на АВМУ при што дел од програмската содржина на овој канал е титлувана со македонски превод,,
Тие имаат можност за HD канали и се компактибилни со DVB-T2 стандардот што значи дека во блиска иднина најверојатно ќе ја надградат мрежата и ќе има повеќе каналиШто е разликата со новите ресивери на бум тв што ги нудат?
Кој е нов ресивер, мислам како изгледа, оти на мојот има HD канали ама нема слика (само звук), оти телевизорот ми е антички.Тие имаат можност за HD канали и се компактибилни со DVB-T2 стандардот што значи дека во блиска иднина најверојатно ќе ја надградат мрежата и ќе има повеќе канали
http://www.strong.tv/en/products/dvb-t2-terrestrial-receivers/srt8420Кој е нов ресивер, мислам како изгледа, оти на мојот има HD канали ама нема слика (само звук), оти телевизорот ми е антички.
Мојот е бел и не копчињата од напред и приклучоците од назад не му се исти, значи не е најнова генерација
Најверојатно за да го земат Vip кога ќе се спојат со One. Ваков ако остане со малку канали никој нема биде заинтересиран и ќе пропадне таа услуга.Тие имаат можност за HD канали и се компактибилни со DVB-T2 стандардот што значи дека во блиска иднина најверојатно ќе ја надградат мрежата и ќе има повеќе канали
При обнова на договор побарај да ти го заменат со нов и ќе ти дадатМојот е бел и не копчињата од напред и приклучоците од назад не му се исти, значи не е најнова генерација