A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
22 јули 2015
Мислења
471
Поени од реакции
224
Mene na email I fb mi rekoja deka se pusteni reciverite vo upotreba

Последно уредено:

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Епа не знам тогаш, мене во пораката поинаку ми одговорија, тебе поинаку.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Мене ми рекоја дека новите ресивери можат да ги користат оние што ќе го обноват или склучат нов договор со ОНЕ.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
ЗА СИТЕ НА ОНЕ. Денеска ми се јавија од салон и ми нудеа да ме префрлат на еден од оптичките пакети со интернет. Ми кажаа дека од сега пакетите што важеле за бизнис корисници важат и за физички лица.Се активираат така што во салон се поднесува барање и доколку на локацијата има оптика, се поставува веднаш а ако нема тогаш се плаќа такса од 1500 денари еднократно. Така да тие што нејќете веќе АДСЛ имате опција да одите на оптика.

http://one.mk/fixnettv-optic-business.html

Тука ја ископирав пораката од другата дискусија пошто тие што се на Бум ТВ полесно ќе видат

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Џабе нов ресивер кога сеуште нема DVB-T2...
За ова се сложувам, се` додека не преминат во новата генерација на стандардот, џабе им е овој ресирвер, кој еве вие викате дека веќе е пуштен во промет.

StOrMK

Rain
Член од
24 јули 2015
Мислења
345
Поени од реакции
151
ЗА СИТЕ НА ОНЕ. Денеска ми се јавија од салон и ми нудеа да ме префрлат на еден од оптичките пакети со интернет. Ми кажаа дека од сега пакетите што важеле за бизнис корисници важат и за физички лица.Се активираат така што во салон се поднесува барање и доколку на локацијата има оптика, се поставува веднаш а ако нема тогаш се плаќа такса од 1500 денари еднократно. Така да тие што нејќете веќе АДСЛ имате опција да одите на оптика.

http://one.mk/fixnettv-optic-business.html

Тука ја ископирав пораката од другата дискусија пошто тие што се на Бум ТВ полесно ќе видат
Добро е што им текнало да понудат оптички интернет. Интернетот ќе се пренесува преку мрежата на T-Home или преку Blizoo?
Подобро ќе беше IPTV да понудат наместо тој DVB-T2 ресивер. Со IPTV колку сакаа канали ќе можеа да додаваат, а вака се ограничени со фрекфенции.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Добро е што им текнало да понудат оптички интернет. Интернетот ќе се пренесува преку мрежата на T-Home или преку Blizoo?
Подобро ќе беше IPTV да понудат наместо тој DVB-T2 ресивер. Со IPTV колку сакаа канали ќе можеа да додаваат, а вака се ограничени со фрекфенции.
http://one.mk/fixnettv-optic.html

Еве ги пакетите за физички лица. Како што ми кажаа нивна оптика е

Член од
22 јули 2015
Мислења
471
Поени од реакции
224
Moze nekoj da mi kaze kolku e bitrate na MRT hd I na regionalnite kanali I ako mozi so slika preku vlc

Kajgana Shop

На врв Bottom