Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Мекехран е подобар од Вилшер.
Летово направи трансфер во Брентфорд.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Него стварно уште не ми се јасни Њукасал,имаа крш екипа а добар тренер,го шутнаа,донесоа некој си лузер,кој ги внесе у зоната за испаѓање,А у меѓувреме Пардју ги дигна Палас. .Сега кога склопуваат солидно тимче,го носат факинг Мекларен:facepalm:,изгледа ова само затоа што има ептен звучно презиме,друго објаснување не знам.Некако мислам дека ќе јаде клоца уште на полусезона.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Убедливо најдобри навивачи во Англија.

:ROFLMAO:

#ХуморТуморШтоБиРеклеОдТвитер

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Why do you refer to Pellegrini as Pellegrino?
Because I had a player called Pellegrino and because there were two in football at the same time, one was Mauricio Pellegrino and Mr Manuel Pellegrini. I always made a mistake by calling one the other. But the last thing would be a lack of respect.

If you add up the amounts clubs have spent in the last three or four years, I think maybe you will find a surprise. If you put [Mesut] Özil plus Alexis Sánchez, plus [Calum] Chambers, plus [Mathieu] Debuchy you will maybe find a surprise. It’s a fantastic squad; lots and lots of good players, a fantastic goalkeeper. I think they are more than ready to be title contenders.

E

Epsilon

Гостин
Здрав Вилшир > хендерсон. Али пошто Вилшир и играње цела сезона е мисловна именка...
Абе ако прајме така и оној Клеверли шо играше убо навремето е далеку појак од овие двајца. А баш памтам во тоа време Хендерсон беше б0т.

А Вилшир уште не го знаевме дека пуши цигари и можи пија алкохол и се дрогира в ципи.

H

HoT IcE

Гостин
Не знам на основа на што го споредувате Вилшер со Хендерсон. Моментално Џордан му бега многу поточно му бега цела сезона изиграна на константно ниво и беше предводник на Ливерпул во средината, највеќе работа вршеше од сите.
Поисфорсиран играч од Вилшер се само Клеверли и Мекехран, нај, најреално.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.459
Управо тоа е проблемот со Вилшир. Човекот може да изигра мечеви на така високо ниво. Али, не е здрав цела сезона, за да видиме дали може константно тоа да го одигра.

H

HoT IcE

Гостин
Затоа се и глупи споредбите.
Иначе, Лукаку у Јунајтед а? Мислам ако се верува на твитер шпекулации. Квалитет има несомнено, ама има многу лош карактер, сака да е алфа и омега и да добива загарантирано место, заради тоа го измаваа од Челзи односно Мурињо. А под Ван Гал не знам колку гаранција ќе добие за тоа, баш ми е чуден траснферов ако се случи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Здрав Вилшир > хендерсон. Али пошто Вилшир и играње цела сезона е мисловна именка...
This

Штета што неможе да сврзе цела сезона, и не верувам дека некогаш ќе биде цела сезона неповреден. Едноставно влегува сам во дуели во кои шансите да се повреди се големи.

И секако да му ја дадат позицијата што треба да ја игра а не крило, Ремзи почна да ги покажува најдобрите натпревари кога почна константно да игра, да дава голови и да игра на позиција на која што треба.

Само да остане здрав ќе видите дали хендо > вилшир :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
43.998
Затоа се и глупи споредбите.
Иначе, Лукаку у Јунајтед а? Мислам ако се верува на твитер шпекулации. Квалитет има несомнено, ама има многу лош карактер, сака да е алфа и омега и да добива загарантирано место, заради тоа го измаваа од Челзи односно Мурињо. А под Ван Гал не знам колку гаранција ќе добие за тоа, баш ми е чуден траснферов ако се случи.
Се сликал два пати со Депај и готово. :D

T

Todd Solondz

Гостин
Why do you refer to Pellegrini as Pellegrino?
Because I had a player called Pellegrino and because there were two in football at the same time, one was Mauricio Pellegrino and Mr Manuel Pellegrini. I always made a mistake by calling one the other. But the last thing would be a lack of respect.

If you add up the amounts clubs have spent in the last three or four years, I think maybe you will find a surprise. If you put [Mesut] Özil plus Alexis Sánchez, plus [Calum] Chambers, plus [Mathieu] Debuchy you will maybe find a surprise. It’s a fantastic squad; lots and lots of good players, a fantastic goalkeeper. I think they are more than ready to be title contenders.
1. Жозе Мурињо (Челси, Интер, Реал, Челси) – 903 милиони евра
2. Карло Анчелоти (Милан, Челси, ПСЖ, Реал Мадрид) – 881 милиони евра
3. Роберто Манчини (Интер, Манчестер Сити, Галатасарај) – 667 милиони евра
4. Мануел Пелегрини (Виљареал, Реал Мадрид, Малага, Манчестер Сити) – 645 милиони евра
5. Сер Алекс Фергусон (Манчестер Јунајтед) – 465 милиони евра
6. Арсен Венгер (Арсенал) – 428 милиони евра
7. Пеп Гвардиола (Барселона, Баерн Минхен) 391 милиони евра
8. Диего Симеоне (Расинг, Естудијантес, Ривер Плејт, Сан Лоренцо, Атлетико Мадрид) – 246 милиони евра
9. Луи ван Гал (АЗ Алкмар, Баерн Минхен, Манчестер Јунајтед) –240 милиони евра
10. Јирген Клоп (Мајнц, Борусија Дортмунд) – 181 милиони евра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom