Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Шчесни во Рома а? :D

Ми текнува пред 4 години кога Де Геа дојде во Манчестер а Шчесни беше бр. 1 во Арсенал, Де Геа направи кикс против ВБА а Шчесни истиот ден беше МОТМ за Арсенал, какви коментари фучеа :D Па и Џејми Реднап ама ја тресна една експертиза, двете екипи фаворити за ПЛ имале млади голмани ама едниот бил маж а другиот бил дете. Сега мажот е позајмен во Рома а детето е на чекор да биде прв избор за Шпанија и Реал Мадрид. Па и Македонецов викаше Линдегард дека бил појак ем поефтин за да била иронијата поголема. Требаше воспитна :icon_mrgr:
А најјако е што догодина Счезни ќе биде во Арсенал, а овај јакиов нема да биде во Јунајтед т.e џабе курчење со туѓ играч :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.709
Henderson e podobar I pokonstanten igrac od Vilsir. Od Hendo ocekuvam uste podobri igri od sezonava pa nataka, otkako ja prezema kapitenskata lenta od Steve G.

Ovoj Sterling jezda go preplatija ama se nesto mi vika deka ke ispadne odlicen transfer za City. Mu odgovara nivnata brza igra I mislam deka odlicno ke se vklopi vo sistemot na Pelegrini.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Стерлинг ко што прочитав уште два гола дал за Сити. Добар почеток има со пријателскиве, ќе видиме сезоната кога ќе почне.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.351
Виетнам.
2 гола и асистенција. 8-1 победа за Сити

Статус
Затворена за нови мислења.