Памет.Што му фали на Раниери?![]()
Мое мислење, некој што сменил над 15 клуба у кариера како менаџер, не може никогаш да биде добра опција ако сакаш тимот да ти гура напред. Со чесни исклучоци.Што му фали на Раниери?![]()
Лестер е ова. Кај на куроф да одат понапред?Мое мислење, некој што сменил над 15 клуба у кариера како менаџер, не може никогаш да биде добра опција ако сакаш тимот да ти гура напред. Со чесни исклучоци.
Па имаат прилично богат газда, ваљда нејќат да заглават таму кај што се. Знаеш дека не смееш да бидеш под 10то место кога газдата ти се вика SrivaddhanaprabhaЛестер е ова. Кај на куроф да одат понапред?
Има. ,,Следната сезона е наша".Нема по класика муабет од „ги пратам од времето на Ѕола“![]()
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пивоНека ми извини Јунајтед, Лестер со Раниери ќе биде второ место.[DOUBLEPOST=1436808692][/DOUBLEPOST]
Има. ,,Следната сезона е наша".
Ќе се правам дека не сум го прочитал прашањево.Што му фали на Раниери?![]()
Ова па смшИнтерашиве, секој тренер што не успеал кај нив, автоматски е лош.Ќе се правам дека не сум го прочитал прашањево.
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пиво![]()
А пред 6 години беа на дно на Лига 1 и беа купени за 13 милиони![]()
Порто од Премиер Лигата.![]()
Се очекува Оскар да има добра сезона, плус Квадрадо да покаже зошто е купен. Плус најверојатно во прв тим ќе дојде конечно Бертранд Траоре. Му го пишав името пред некој ден за да му го запамтите.Челзи нема да купува никого во среден ред? Мислам дека без силна поддршка за Хазард тешко надминување на успехот во ЛШ, па и одбраната на титулата нема да е глатка. Со Оскари, Вилиани и Квардада, слабо.![]()