Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што му фали на Раниери? :cautious:
Мое мислење, некој што сменил над 15 клуба у кариера како менаџер, не може никогаш да биде добра опција ако сакаш тимот да ти гура напред. Со чесни исклучоци.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мое мислење, некој што сменил над 15 клуба у кариера како менаџер, не може никогаш да биде добра опција ако сакаш тимот да ти гура напред. Со чесни исклучоци.
Лестер е ова. Кај на куроф да одат понапред?

H

HoT IcE

Гостин
Ми се свиѓа што Јунајтед се засили апла квалитетно во средина, уште одбрана да ја средат. Ќе бидат конкуренти за сезонава за титула 99% додуша и давам предност пред Арсенал и Сити кои не ме убедија летово со трансфери дека можат нешто повеќе од лани. А и онака, поинтересни и помило ми е Јунајтед да ни е конкурент отколку Сити или Арсенал, шо знам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лестер е ова. Кај на куроф да одат понапред?
Па имаат прилично богат газда, ваљда нејќат да заглават таму кај што се. Знаеш дека не смееш да бидеш под 10то место кога газдата ти се вика Srivaddhanaprabha :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Нека ми извини Јунајтед, Лестер со Раниери ќе биде второ место.[DOUBLEPOST=1436808692][/DOUBLEPOST]
Нема по класика муабет од „ги пратам од времето на Ѕола“ :D
Има. ,,Следната сезона е наша".

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нека ми извини Јунајтед, Лестер со Раниери ќе биде второ место.[DOUBLEPOST=1436808692][/DOUBLEPOST]

Има. ,,Следната сезона е наша".
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пиво :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Челзи нема да купува никого во среден ред? Мислам дека без силна поддршка за Хазард тешко надминување на успехот во ЛШ, па и одбраната на титулата нема да е глатка. Со Оскари, Вилиани и Квардада, слабо. :D

Ќе се правам дека не сум го прочитал прашањево.
Ова па смшИнтерашиве, секој тренер што не успеал кај нив, автоматски е лош. :rolleyes:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пиво :)

Доказите за вакво нешто се уништени бидејќи премногу луѓе се заканувале со самоубиство па затоа се верува дека оваа реченица датира од времето кога последен пат ја освоиле премиер лигата.

ПАКЕТ ПИВО ЗА МЕНЕ адреса во пп.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730

Порто од Премиер Лигата. :D
А пред 6 години беа на дно на Лига 1 и беа купени за 13 милиони :cuc:
Челзи нема да купува никого во среден ред? Мислам дека без силна поддршка за Хазард тешко надминување на успехот во ЛШ, па и одбраната на титулата нема да е глатка. Со Оскари, Вилиани и Квардада, слабо. :D
Се очекува Оскар да има добра сезона, плус Квадрадо да покаже зошто е купен. Плус најверојатно во прв тим ќе дојде конечно Бертранд Траоре. Му го пишав името пред некој ден за да му го запамтите.

Ама да, има шпекулации за Педро, Иско, Гризман. За поназад има и за Арангуиз кој почесто би играл до Матич, а Фабрегас напред на десетка. И така.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Шо му фали на Раниери за у Лестер, ко божем потпишал за тим од големата 5ка/6ка па ќе ги уназади.Ако ништо друго има 200 пати поголемо искуство Пирсон и за дефанзива може професор да им биде на повеќето тренери од ПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom