Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
Челзи нема да купува никого во среден ред? Мислам дека без силна поддршка за Хазард тешко надминување на успехот во ЛШ, па и одбраната на титулата нема да е глатка. Со Оскари, Вилиани и Квардада, слабо. :D
Им треба експлозивен централен средњак како Верати ама нешто не се загреани ептен за купување, изгледа ќе се потпрат на Квадрадо, Салах(ако не го продадат) и Рамирес, плус има големи очекувања од Траоре, детето е огромен талент

E

Epsilon

Гостин
Од овој полузерски тренер неам видено, али ништо страшно, Лестер е, не е некој гигант.

R

red.devil

Гостин
Нема по класика муабет од „ги пратам од времето на Ѕола“ :D
Го надминува и "“It is a dream come true to play for .... " :D[DOUBLEPOST=1436815995][/DOUBLEPOST]
Ми се свиѓа што Јунајтед се засили апла квалитетно во средина, уште одбрана да ја средат. Ќе бидат конкуренти за сезонава за титула 99% додуша и давам предност пред Арсенал и Сити кои не ме убедија летово со трансфери дека можат нешто повеќе од лани. А и онака, поинтересни и помило ми е Јунајтед да ни е конкурент отколку Сити или Арсенал, шо знам.
:backa: :icon_mrgr:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пиво :)

Не знам, Рики можеби? А и не е важно тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.198
Челзи нема да купува никого во среден ред? Мислам дека без силна поддршка за Хазард тешко надминување на успехот во ЛШ, па и одбраната на титулата нема да е глатка. Со Оскари, Вилиани и Квардада, слабо. :D

Ова па смшИнтерашиве, секој тренер што не успеал кај нив, автоматски е лош. :rolleyes:
Не најозбилно, не дека не успеал кај нас, Раниери е просечен тренер и ништо повеќе. Нормално Лестер е просечна екипа, али што знам... Али муабетот е дека Раниери никако не е за голем тим.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113

Ова па смшИнтерашиве, секој тренер што не успеал кај нив, автоматски е лош. :rolleyes:
Шампионски тим што победува не се менува

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Ако ми кажеш од кога почнува тоа и кој прв го има кажано и од каде се влече целата приказна со „следната е наша“, ќе те частам цел пакет пиво :)
Не е на легендата ваша што игра у ЛА сега?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Никад нема да погодите бе, ни гугл не ви помага тука :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop