True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лош квалитет се овие првите верзии на HD што излегуваат
true.detective.s02e03.720p.hdtv.x264-0sec.mkv ама не ми се чека за 1080р таа верзија ми е за второто гледање

На замунда имаш 1080p, 5 и нешто гига беше фајлот.

На замунда имаш 1080p, 5 и нешто гига беше фајлот.
Да знам, не ми одговара баш таа верзија. Мене најмногу ми се допаѓаат web-dl верзиите од 1080р што се некаде помеѓу 2.5-3.0 гб

Да знам, не ми одговара баш таа верзија. Мене најмногу ми се допаѓаат web-dl верзиите од 1080р што се некаде помеѓу 2.5-3.0 гб

I jas u posledno simnuvam 1080 web dl, epten fini ripovi se, duri pocisto mi deluvaat od hdtv koi ko da imaat noise u sporedba.

True.Detective.S02E02.1080p.HDTV.x264-BATV

јас вакви симнав за прва и втора по 5,5 гига се и сликата е одлична.

^^^ Брат, изиграј 2-3 сати, прошетај 2-3 сати, изгледај ја трилогијата LOTR и таман че се сметнат :D

Еве ја симнав третава јас, али ќе ја чувам за по еден сат. Да извежбам прво трошка и таман после тоа да ја уживам со сиот мерак.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
јас ги изгледав првите две епизоди, сега на ред е третата.

Од досега изгледаното според мене серијата се движи во добар пат после само 2 издадени епизоди. Детективите сите ми се одлични ликови, сцените во барот ми се премногу јаки, музиката исто, само на почеток уште во првата епизода внесоа многу ликови и со едно гледање нема шанси сите да ги запаметиш. Очекувам сезона тука некаде со првата, иако бев против продолжување на серијата после првата епска сезона

Tро досадна епизода, во која се подзаплетија уште малку некои работи.

Али музикава растура у пм :D Ве оставам да ја сетите песната во еден дел од епизодата.

Хех знам кој е убиецот
батето шо фотографираше на сетот за филм, таква беше финтата во првата сезона :icon_lol:

Мене па првата сезона ми имаше подобра музика од оваа, а за досадна, досадна беше епизодата. :D[DOUBLEPOST=1436214006][/DOUBLEPOST]
Хех знам кој е убиецот
батето шо фотографираше на сетот за филм, таква беше финтата во првата сезона :icon_lol:
Не ми делуваше таа висина, со маскираниот тип што го маваа :D

Песнава што некој ја спомна ја слушнав сега и во The Walking Dead :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom