Многу лош квалитет се овие првите верзии на HD што излегуваат
true.detective.s02e03.720p.hdtv.x264-0sec.mkv ама не ми се чека за 1080р таа верзија ми е за второто гледање
На замунда имаш 1080p, 5 и нешто гига беше фајлот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу лош квалитет се овие првите верзии на HD што излегуваат
true.detective.s02e03.720p.hdtv.x264-0sec.mkv ама не ми се чека за 1080р таа верзија ми е за второто гледање
Да знам, не ми одговара баш таа верзија. Мене најмногу ми се допаѓаат web-dl верзиите од 1080р што се некаде помеѓу 2.5-3.0 гбНа замунда имаш 1080p, 5 и нешто гига беше фајлот.
Да знам, не ми одговара баш таа верзија. Мене најмногу ми се допаѓаат web-dl верзиите од 1080р што се некаде помеѓу 2.5-3.0 гб
Веројатно тие што ги спомнува @Krk1 се подобри, а тоа што мене овие повеќе ми се допаѓаат е перцепцијаI jas u posledno simnuvam 1080 web dl, epten fini ripovi se, duri pocisto mi deluvaat od hdtv koi ko da imaat noise u sporedba.
Веројатно тие што ги спомнува @Krk1 се подобри, а тоа што мене овие повеќе ми се допаѓаат е перцепција
Не ми делуваше таа висина, со маскираниот тип што го мавааХех знам кој е убиецот
батето шо фотографираше на сетот за филм, таква беше финтата во првата сезона