- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
убавоКаково искуство имате со повлекување на пари преку Skrill?
убавоКаково искуство имате со повлекување на пари преку Skrill?
имаш повлекувано? колку зима провизија skrill ?убаво
Праќање од еден акаунт на друг е 1% fee од сумата која што се праќа, максимум fee е 10$.имаш повлекувано? колку зима провизија skrill ?
Го потврдувам исказот на Samurai Jack. парите стигаат за 2-5 работни денови. Мене обично за 5.имаш повлекувано? колку зима провизија skrill ?
Скрил колку е потценет тоа е чудо, ако гледаме за провизии Скрил го шие Пајонир во секоја гледна точка.зш бе толку сте се залетале за скрил? пејонир ви е убавини бе, мали провизии брзи трансакции, не ги фаќа ујп...
За што ќе тропне?a ujp koga ke tropne?
зш....
Дечки ова е јавен форум... Вакви муабети по пп.З....
ќе си одиш во УЈП и ќе прашаш. Секој прилив на сметка треба да се пријави. А дали ќе платиш данок они ќе ти кажат.Момци продавам работи на нет,и пари ми префрлаат преку Скрил,е сеа коа ке ги вадам тие пари морам да платам данок за тие пари,или не капирам нов сум во овој бизнис... препорака од пријател... имам некое евро на скрил и сакам да ги извадам.Дали ќе морам да платам данок или ?
како мислиш ќе тропне, само на име и презиме ?? велиш скрил,нетелер и остали им пуштаат податоци на УЈП МКД за нивните корисници и УЈП ги чешла тие сметки ??a ujp koga ke tropne?
Ако побараат да, мора да им пуштат.како мислиш ќе тропне, само на име и презиме ?? велиш скрил,нетелер и остали им пуштаат податоци на УЈП МКД за нивните корисници и УЈП ги чешла тие сметки ??