пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.641
- Поени од реакции
- 9.650
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
sakale da glumat moderniА тие шо живееле со стрејт родители како се попедерчиле?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sakale da glumat moderniА тие шо живееле со стрејт родители како се попедерчиле?![]()
И да сакаш не можеш да ги забраниш. Едноставно нема да го гледаш каналот кога ќе го даваат Реал, турските серии итн...
Многу подруга ситауација е ова, и мене некој да ми ограничува простор на движење, на секој чекор да добивам нагон на повраќање само поради некои си искомплексирани фелинки, не планирам. Не дека би им напраи нешто, за греота се.
Претпоставувам имаат места кај што се собираат само они, што повеќе од тоа. Не се загрозени, никој не ги чепка, нека фураат така.
sakale da glumat moderni
Детето што ќе го посвојат ни криво ни должно ќе живее со педери и автоматски ќе се попедерчи. Така оваа група ќе се шири од ден на ден што е лошо. Нека не се менува законот.
Всушност има таков случај. Геј бракови беа легални во многу земји од САД и до сега, овојпат е само на федерално ниво донесено.[DOUBLEPOST=1435458790][/DOUBLEPOST]Тоа се тие „дебати“ на темава. Едно те исто, цело време.Сеа ако е геј некој македонски мојт да ојт во УСА да им барат азил ?
Џо немојт овде да основат семејство, човекови права , бла бла нешто а ?
Се е ок што напиша, само последниот дел малце штрчи..Всушност има таков случај. Геј бракови беа легални во многу земји од САД и до сега, овојпат е само на федерално ниво донесено.[DOUBLEPOST=1435458790][/DOUBLEPOST]Тоа се тие „дебати“ на темава. Едно те исто, цело време.
Ќе се попедерчиме! - Кој се попедерчил до сега?
За децата не е здраво. - А боље сирачиња да се?
Ми се повраќа ако се лапаат! - И мене ми се повраќа од стрејт коа се лапаат јавно.
Лезбејки ок, педери не. - Но комент.
И цел живот околу истото се вртиме, истите муабети а сите заедно 3 геја упознале. Затоа и ми се допаднаа некои претходни постиви кои велат да се легализира секаде и ајт у пм.
А работите се многу прости, на запад ги решиле одамна. Не е нешто пријатно да ги гледаш, ама јеби га. Да, најголемите борци за човекови права биле во Провинс Таун (САД, изгуглајте го) кадешто живеат 80% хомосексуалци, и самите признаа дека им било прилично згрозено. Така е обично коа се бориш за нешто што не си го осетил и видел никогаш.
Ако тргнеме од почетокот на проблемот, а тоа е прашањето:„Дали е нормално или ненормално да се биде геј?“, јас би рекол дека не е нормално. Исто така, не е нормално да се родиш со една рака, па луѓе се раѓаат. И затоа, батали.
По дефиниција, нормалата е стандард, најчеста застапеност на нешто...Се е ок што напиша, само последниот дел малце штрчи..
Што е нормално, а што не е нормално во светов?![]()
Сеа ако е геј некој македонски мојт да ојт во УСА да им барат азил ?
Џо немојт овде да основат семејство, човекови права , бла бла нешто а ?
И педерите што ја промовираатСамо глупоста и простотилукот се вечни.
Хомофоб?Џабе се аргументи искрено.. Го прочитав твојот пост и тоа 2 пати.
Паметен си, не го негирам тоа, и ме чуди од каде такви НЕЛОГИЧНИ ставови..Ама тоа не го мења фактот дека си шупак, ко што пишува на сликата.
Најверојатно го знаеш она "Homosexuality is found in 450 species, Homophobia is only found in 1" кое ти звучи неприродно сега?
Со твоето дефинирање на хомосексуалноста како болест сфатив дека нема потреба да давам никакви аргументи затоа што се е залудно, исто како религиозните фанатици што се толку заслепени, истото е и со тебе. Дали ти бракот помеѓу маж и жена го сфаќаш само како цел за репродукција?
И што ќе сменат геј браковите, да не изумрат луѓето? 10% од популацијата се лгбт а 90% стрејт, тие 90 проценти не можат да станат геј, не се станува геј.
Друго, некои викаат деца израснати во истополово семејство ќе бидат геј, како тогаш децата израснати во стрејт нормално семејство се геј?