Геј браковите станаа легални во сите држави на САД

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ништо друго, за некоја година после првава генерација родители од педерлуци ќе има јаки филмчиња драми за деца што проаснале во такво семејство, истрауматизирани и дупени од сите у школо и околина.

Абе педеру ти најде да кажуваш шо имам во постот и кој кого нр почитува, ти шо сигурно си им го.загорчил животот на твоите дома.
Поголема навреда од то да се ебаваш со мажи при толку жени кај има

Што побргу ова и кај нас, тоа подобро. Преку тасета од пропаднати бракови заради страв од изјаснување. Thumbs up од мене.

Најсилното оружје или најчестиот одговор на бранителите на геј браковите и правата е у стил не се размножувајте па нема да се раѓаат хомосексуалци.Тоа е точно и нивното постоење и раѓање никој не го негирал или ќе го негира, но тогаш се поставува прашањето - Зошто и паранодината шизофренија да ја сметаме за аномалија или болест пошто и во иднина ќе се раѓаат шизофреници? Доколку шизофрениците слушаат гласови во главата зошто да не се собереме сите на една парада и да им потврдиме дека тие гласови се вистинити и секој има право да мисли и верува во што сака? Било какво носење во психијатриска болница и препишување терапија треба да се окарактеризира ко дискриминација на оваа група на луѓе и посегнување по нивните основни човекови права да мислат слободно, напротив треба да им се даде можност да формираат политичка партија и да учествуваат на сите наредни избори.

Овој дел ама ич не ти држи, неможеш да споредуваш нешто кое што е сериозно ментално нарушување како шизофренијата со хомосексуалноста која не се смета за болест мислам дека веќе 30 и нешто години.

Абе педеру ти најде да кажуваш шо имам во постот и кој кого нр почитува, ти шо сигурно си им го.загорчил животот на твоите дома.

Само глупоста и простотилукот се вечни.

Не, сериозно, потполно е идиотски. Зошто некому би му сметало ако Петко и Станко живеат заедно во правно регулирана заедница? Мене ниту в џеб, ниту од џеб. Зошто тоа би ми сметало, и како тоа влијае на мојот живот?
E ајде де, и сами не знаат зошто не им е убаво ако знаат дека некои двајца/две живеат во брак и може да земат здравјствено осигурување на едниот, или пензија, да располагаат со имот после смрт на брачниот партнер... И сами не знаат зошто ама може си мислат дека ако во комшии има таков пар преку воздух ќе ги натера да станат тројка :D

:aplauz::icon_lol:
d765581ad889768a983550543139f5d2f70a4b0037f4d54bc8d9112023d8210c.jpg

Што побргу ова и кај нас, тоа подобро. Преку тасета од пропаднати бракови заради страв од изјаснување. Thumbs up од мене.

И јас ова велам, редно е Македонија да влезе во 21 век.

Повеќе ќе почитував да отвореа некоја институција каде што ќе ги лечеа, а не да ги легализираат.
Старомоден и заостанат можеби ќе звучам, али ова сметам дека не е во ред, па уште и деца да посвојат ќе го достигнат врвот на глупоста.
Нема ништо лошо да си старомоден,али да си глуп веќе е подруго. Има некој излечен до сеа за да отвориме институција некаква?

Не, сериозно, потполно е идиотски. Зошто некому би му сметало ако Петко и Станко живеат заедно во правно регулирана заедница? Мене ниту в џеб, ниту од џеб. Зошто тоа би ми сметало, и како тоа влијае на мојот живот?
Што е педер тоа си е негов проблем, ама ако ги добијат тие права, како што се искомплексирани верувам дека гордо ќе парадираат и лигават со цел да провоцираат. Одвратно е тоа за гледање.

Што е педер тоа си е негов проблем, ама ако ги добијат тие права, како што се искомплексирани верувам дека гордо ќе парадираат и лигават со цел да провоцираат. Одвратно е тоа за гледање.

Јас денес бев на парадата во Лондон, баш беше кул.Пиење, музиче, опуштено. Кој би имал против уште една журка. Relax people.

Мене ми се еден куп работи одвратни, па не ги забранувам. Одвратен ми е Реал Мадрид, одвратни ми се турските серии, одвратни ми се реалните шоуа, па не ги забранувам.

Чуството на одвратност е субјективна категорија.

Последно уредено:
Мене ми се еден куп работи одвратни, па не ги забранувам. Одвратен ми е Реал Мадрид, одвратни ми се турските серии, одвратни ми се реалните шоуа, па не ги забранувам.

Чуството на одвратност е субјективна категорија.
И да сакаш не можеш да ги забраниш. Едноставно нема да го гледаш каналот кога ќе го даваат Реал, турските серии итн...

Многу подруга ситауација е ова, и мене некој да ми ограничува простор на движење, на секој чекор да добивам нагон на повраќање само поради некои си искомплексирани фелинки, не планирам. Не дека би им напраи нешто, за греота се.
Претпоставувам имаат места кај што се собираат само они, што повеќе од тоа. Не се загрозени, никој не ги чепка, нека фураат така.

Детето што ќе го посвојат ни криво ни должно ќе живее со педери и автоматски ќе се попедерчи. Така оваа група ќе се шири од ден на ден што е лошо. Нека не се менува законот.

Детето што ќе го посвојат ни криво ни должно ќе живее со педери и автоматски ќе се попедерчи. Така оваа група ќе се шири од ден на ден што е лошо. Нека не се менува законот.
А тие шо живееле со стрејт родители како се попедерчиле? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom