Геј браковите станаа легални во сите држави на САД

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
зошто идиотизам? their "values" should be worshipped?

Па, ги опна традиционалните вредности. Тие па да не треба да ги величиме пред олтар некој? Не за друго, него зошто? О чему? И така ги користите овде исклучиво, а кога станувате од компјутер некоја друга песна пеете. Во земјава нема ни 'т' од традиционални вредности. Онака како мисловна именка ги влечкате по дискусииве. Како она "како си" без прашалник кога се поздравуваш на улица со некој. Онака успатно протната реченица. Не дека има значење за вас. Да не е Грујо, немаше ни да се користи терминот, пошто водењето пракса според дефиниција некако не се прелева во реалноста. Сите сте на документ поштени луѓе и терате морално остварен живот, и се залагате за доброто на државата, а ве нема нигде реални проблеми кога никнуваат. Тогаш како бубашваби се криете под најблискиот камен што ќе го најдете. Која патетика од луѓе треба да бидете да лечите комплекси, врз малцинска група која е научена да не враќа затоа што реално и нема заштита, нит легална нит никаква, затоа што ти, Петко, Ратко и Станко се осеќате загрозени (или згрозени) од некоја икс, ипсилон, зед причина, што у истава територија lo and behold, постојат луѓе што општат сексуално со истиот пол, и тоа ви смета. Booo hooo, who fucking cares? Државава е пред распад, ќе ја растурат од внатре посадени религиозно радикални камикази зомбија, он зел се мава у гради со парола "Да живее хомофобијата и традиционалните вредности". И ај како да не го нарече некој тоа патетично? Следното ниво на дебилизам е веќе Семе Синапово, а гледам не си далеку да го фатиш и тој левел.

Светот не е мед и млеко, добредојде во реалноста. Пуно работи и јас не сакам пред очи па се дешаваат. Голем кур. Deal with it.

тоа што се случува со државата што е поради распад не е сигурно поради мене, гнил е и самиот темел на државата како е поставен пошто тогашните се и сегашни политичари и сите од прв до последен се продадени души и не прават ништо за доброто на државата.

тоа што се случува со државата што е поради распад не е сигурно поради мене, гнил е и самиот темел на државата како е поставен пошто тогашните се и сегашни политичари и сите од прв до последен се продадени души и не прават ништо за доброто на државата.

Ти си спомнат у прикаскава пошто влезе на темава со став како проблем. Споредив други проблеми кои се поважни, а за кој нема никој да гукне. Пошто е полесно да се справиш со педер него ли со некој кој реално ти сади проблеми у твојот живот. Ти не си го зачнал проблемот, ама му дозолуваш да расте.

Кога викам ти, мислам на сите останати што дремете во idle mode додека срања се дешаваат.

ми звучиш со коментарот како сакаш да кажеш се ми се свиѓа у државава само гејовите не, ја да се прашам најсоодветен модел за водење држава ми е рускиот и нивниот начин на бранење на интересите..а тоа што сме далеку од такви капацитети е друг муабет

ми звучиш со коментарот како сакаш да кажеш се ми се свиѓа у државава само гејовите не, ја да се прашам најсоодветен модел за водење држава ми е рускиот и нивниот начин на бранење на интересите..а тоа што сме далеку од такви капацитети е друг муабет

Тоа е веќе фулблоун лудило. Можеш да си и конзервативен, традиционален, и националист, без да забегаш во крајности. Со рускиов модел потврди зошто звучам како што ти звучам, не било за џабе.

ај сеа ќе се хејтаме само, ако ти е дојдено до расправии кажи слободно.. Русија на секој начин ги брани своите национални интереси и своите граѓани и нигде нема претерување во таквите модели и начини на владеење на путин

ај сеа ќе се хејтаме само, ако ти е дојдено до расправии кажи слободно.. Русија на секој начин ги брани своите национални интереси и своите граѓани и нигде нема претерување во таквите модели и начини на владеење на путин
Сериозен ли си??? о.о

Јебига, државава ме претвори во хејтер :)

Ако кај неа нема претеризам, тогаш и ИСИЛ не е претеризам.

Што ако геј бракови се легални кога на нормалните луѓе тоа им е одвратно како помисла, а да гледат двајца мажи со влакна на грбот како се бакнуват во прегратки?
пример лицата со некаков вид на хендикеп се дискриминирани, и покрај тоа што секој ке глуми лицемерии во нивно присуство чисто од куртоазија.
Хомосексуалците треба да барат медицинска нега, да се направат институции каде би се лечеле овие луге..

Еден од најголемите чекори кон прифаќање на разликите помеѓу луѓето беше токму признавањето на истополовите бракови во САД.
Веројатно ќе дојде време кога овие против ќе сфатат дека човечката популација не е животно кое е водено само од потребата за репродукција, туку има нешто и во чувствата и во емоциите, па тогаш може и да им биде појасно и да се замислат како може две истополови единки да сакаат да функционираат во заедница како секоја хетеросексуална двојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom