Roronoa
Македонец
- Член од
- 20 декември 2014
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 159
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- esportsmacedonia.macedonianforum.net
Го заборај идиотизмот.
зошто идиотизам? their "values" should be worshipped?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го заборај идиотизмот.
зошто идиотизам? their "values" should be worshipped?
тоа што се случува со државата што е поради распад не е сигурно поради мене, гнил е и самиот темел на државата како е поставен пошто тогашните се и сегашни политичари и сите од прв до последен се продадени души и не прават ништо за доброто на државата.
ми звучиш со коментарот како сакаш да кажеш се ми се свиѓа у државава само гејовите не, ја да се прашам најсоодветен модел за водење држава ми е рускиот и нивниот начин на бранење на интересите..а тоа што сме далеку од такви капацитети е друг муабет
Сериозен ли си??? о.оај сеа ќе се хејтаме само, ако ти е дојдено до расправии кажи слободно.. Русија на секој начин ги брани своите национални интереси и своите граѓани и нигде нема претерување во таквите модели и начини на владеење на путин
ај сеа ќе се хејтаме само, ако ти е дојдено до расправии кажи слободно.. Русија на секој начин ги брани своите национални интереси и своите граѓани и нигде нема претерување во таквите модели и начини на владеење на путин
добар си многу добра споредба исил - русија![]()