Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
мене ми се чини дека едноставно ја прескокна земјата и сеа колку толку се размрдува,вади по некоја победа.............овај пар плачи за 9.5+[DOUBLEPOST=1435225327][/DOUBLEPOST]по мене Вани не треба да изгуби со повеке од 4 гема разлика 1.90 коеф тип на денот
(y)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Baghdatis 1s +
Dolgopolov cela +
Stephens da tepa
Wozniacki - cela
Hingis i Mirza da tepaat

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Австралија-1 ватерполо
Русија-1 кошарка

Двете одлични за дуплирање и сега брзо почват

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Имаше едно време ама шо дека не ќе си пишиме ние неколку души пак :D
Ако си заинтересиран може да пробаме пак ама од есен здравје сеа многу и неам време
Колку пати пробавме :D
Од тука тешко , вика досеа некој да не почнал со нешо па да се уклучам , ама слабо гледам..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.189
Колку пати пробавме :D
Од тука тешко , вика досеа некој да не почнал со нешо па да се уклучам , ама слабо гледам..
Пробавме доста пати али проблемот е што правиме големи групи и така се губи на квалитет. Во последната група се постираа типови за народњаци, ко у стилу: Долгополов-Иснер, ова мора да е плус, сервираат и двајцата, мора да испадне плус, вреди да се изигра. Милан-Интер гг3+, двете тапа одбрани, дрн дрн јариња. Муабетот ми е дека се поставуваа типови без конкретно инфо, причина и слично, него вадени од ракав, па ако влезе добро, ако не курац.
Ја и ден денес си соработувам на ФБ со доста луѓе од форумов.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Пробавме доста пати али проблемот е што правиме големи групи и така се губи на квалитет. Во последната група се постираа типови за народњаци, ко у стилу: Долгополов-Иснер, ова мора да е плус, сервираат и двајцата, мора да испадне плус, вреди да се изигра. Милан-Интер гг3+, двете тапа одбрани, дрн дрн јариња. Муабетот ми е дека се поставуваа типови без конкретно инфо, причина и слично, него вадени од ракав, па ако влезе добро, ако не курац.
Ја и ден денес си соработувам на ФБ со доста луѓе од форумов.
Ако се сеќаваш затоа не успеа ни форумите ни групите на ФБ.
2-3ца правеа по некоја анализа со инфо , другите „чичо ми ја кажа местена е “.
Јас сум за оваа идеја, може да се проба одново, ама ако се оде сериозно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.189
И јас сум за, ама да си останеме одбрана екипа, не падобранци да улетуваат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
И јас сум за, ама да си останеме одбрана екипа, не падобранци да улетуваат.
Имам јас една идеа т.е како би функционирал тој форум и само во тоа би се уклучил ФБ групи се срање нема ни прегледност ни ништо на тоа не се нафакам поке немора да се анализи како порано шо праевме али малце од малце некое објаснување дури да се стекне доверба во членот нели прво да биде затворен форум само членови да може да читаат,друго да има 2-3 дела ако е можно тоа да се изведе некако
прв за почетници на калемење ( тоа да го читаат сите членови и овие едино имаат пристап да читааат само во нивниот дел )
втор каде би се правела селекција на гушерите од првиот и ова ке им биде пропратна станица за третиот дел (овие би читале од првиот и нивниот дел али не од третиот)
и третиот за одреден број кој квалификанти кој одбрани докажани членови (кои читаат се но функционираат посебно и мнозинството одлучува за тоа кој од погорните членови би имал потенцијал за приклучување со што би се имало квалитет во тој дел)

И да на мене сметајте 100% како и секогаш :ајнапиво:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
колку само дојави ви кажав во таа група на ФБ,не знам како не си купивте Ферари до сега :icon_lol:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Запишан сум на магистерски софтверско инженерство и по еден предмет имам за правење софтверски проект. Погодете што зедов :sneaky:

Зедов да правам комплетен систем за кладилница и кладионичари. Од следење на квоти, менаџирање со буџет, резултати, предлози, алгоритми за анализа на движење на пазарот, апсолутно се. Што и да имате идеја вака во животот, дека би можело да ви се најде од кладионичарски аспект, пишете го, може ќе се најде. Можам да поработам и на ова што велите затворено натпреварување... секој пишува типови што само 2-3 администратори може да ги гледат. Откако ќе се утврди квалитет на типстерот, истиот се додава во "одбрана група" и понатаму е историја :) (ПАО!!!!!! :свиркам:).

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Запишан сум на магистерски софтверско инженерство и по еден предмет имам за правење софтверски проект. Погодете што зедов :sneaky:

Зедов да правам комплетен систем за кладилница и кладионичари
. Од следење на квоти, менаџирање со буџет, резултати, предлози, алгоритми за анализа на движење на пазарот, апсолутно се. Што и да имате идеја вака во животот, дека би можело да ви се најде од кладионичарски аспект, пишете го, може ќе се најде. Можам да поработам и на ова што велите затворено натпреварување... секој пишува типови што само 2-3 администратори може да ги гледат. Откако ќе се утврди квалитет на типстерот, истиот се додава во "одбрана група" и понатаму е историја :) (ПАО!!!!!! :свиркам:).
ПАО :D:P

Kajgana Shop

На врв Bottom