ок, последен пат играм мажи на подлога што не е земја. Преку долниов од идиоти кој испуштаат 10 брејк шанси, а противникот кој има 100 коефициент да победи од првата брејк шанса прави брејк.Милман - Лестиене (-5.5) 1 HG 1.90
без ТУПЕЊЕ, погледнете резултатите на трева на Милман, и како французинот пројде во прво коло.
pokolj se zadesi denes so "favoritive" , i mene na edno me sjeba copil, na drugo bachinger, na treto kuznetsov..Константин Кравчук, да даде Господ цела фамилија од ебола да ти заболи и да ги гледаш како цркаат.
Мариус Копил, да даде Господ лепра да фатиш и да се распаднеш на тревнат терен.
Толку од мене со кладилницата, завршив, доста беше.
И го испикал некој на неа, се породи пред некој месец, веројатно не си знаел пред да ја пишешА бондаренко 300 црнци да ја ебат очите да и испаднат да и го испикам у тоа курвата скапана
и ја ги иам и 2те , овие викинг не се возможни , да играа сеа со розенборг ке ги тепаа у гости , со овие мртвите кристиансунсусд одма гол приматАјде бе Стабек и Викинг давајте по еден гол да не ви влезам како Џони all in што влегува
И у пичку матер најмногу се нервирам кога натпреварите кои ми се 99% влезени, пукаат ли да пукаат голови, а онаму каде што ми треба гол фатени се како пичка во тесно у пизду матер
И додека го пишувам ова нормално Одд и Мјондален го даваат својот трет гол, а мртвиве две си го ладат сеуште.
Одма Џони ефектот на плачење преовладува, Викинг и Стабек во иста минута гол даваат
Само овој Стефан ефектот да ме избегне, мајке им...
Каков чоек си ти ејј ...Ајде бе чиеланци дајте гол да ви изнаебам све....