Кладилница (Генерална дискусија)

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Petkovic - Vandeweghe. +9.5 prv set. 1.95

B

Blade Torch

Гостин
Милман - Лестиене (-5.5) 1 HG 1.90
без ТУПЕЊЕ, погледнете резултатите на трева на Милман, и како французинот пројде во прво коло.
ок, последен пат играм мажи на подлога што не е земја. Преку долниов од идиоти кој испуштаат 10 брејк шанси, а противникот кој има 100 коефициент да победи од првата брејк шанса прави брејк.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Литванија-1 кошарка жени
САД-18.5+
Србија-2 ватерполо двете

И ја би играл вака... епа Натали дај ми

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Константин Кравчук, да даде Господ цела фамилија од ебола да ти заболи и да ги гледаш како цркаат.
Мариус Копил, да даде Господ лепра да фатиш и да се распаднеш на тревнат терен.
Толку од мене со кладилницата, завршив, доста беше.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Константин Кравчук, да даде Господ цела фамилија од ебола да ти заболи и да ги гледаш како цркаат.
Мариус Копил, да даде Господ лепра да фатиш и да се распаднеш на тревнат терен.
Толку од мене со кладилницата, завршив, доста беше.
pokolj se zadesi denes so "favoritive" , i mene na edno me sjeba copil, na drugo bachinger, na treto kuznetsov..

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
А бондаренко 300 црнци да ја ебат очите да и испаднат да и го испикам у тоа курвата скапана

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Мажите денес си играат кур ташак, какви се ликови ќе влезат во прво коло на Вимблдон е чудо едно. Инаку, ја на Ито паднав, кој имаше 1-0 во сетови, па после брејк предност во 3тиот сет и така изгуби :P[DOUBLEPOST=1435168203][/DOUBLEPOST]
А бондаренко 300 црнци да ја ебат очите да и испаднат да и го испикам у тоа курвата скапана
И го испикал некој на неа, се породи пред некој месец, веројатно не си знаел пред да ја пишеш :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.406
Ајде бе Стабек и Викинг давајте по еден гол да не ви влезам како Џони all in што влегува :busi:

И у пичку матер најмногу се нервирам кога натпреварите кои ми се 99% влезени, пукаат ли да пукаат голови, а онаму каде што ми треба гол фатени се како пичка во тесно у пизду матер :boksix:

И додека го пишувам ова нормално Одд и Мјондален го даваат својот трет гол, а мртвиве две си го ладат сеуште.

:vozbud::vozbud: Одма Џони ефектот на плачење преовладува, Викинг и Стабек во иста минута гол даваат :pos:

Само овој Стефан ефектот да ме избегне, мајке им...

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Ајде бе Стабек и Викинг давајте по еден гол да не ви влезам како Џони all in што влегува :busi:

И у пичку матер најмногу се нервирам кога натпреварите кои ми се 99% влезени, пукаат ли да пукаат голови, а онаму каде што ми треба гол фатени се како пичка во тесно у пизду матер :boksix:

И додека го пишувам ова нормално Одд и Мјондален го даваат својот трет гол, а мртвиве две си го ладат сеуште.

:vozbud::vozbud: Одма Џони ефектот на плачење преовладува, Викинг и Стабек во иста минута гол даваат :pos:

Само овој Стефан ефектот да ме избегне, мајке им...
и ја ги иам и 2те , овие викинг не се возможни , да играа сеа со розенборг ке ги тепаа у гости , со овие мртвите кристиансунсусд одма гол примат :ban:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.406
Ајде Викинг педери мајчини дадете гол и останете така, ќе ми донесете 7 бончиња :angel:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Глеам коеф на Шкендија и Работнички огромни во ЛЕ ова кој има акаунт на некој од овие кладилнициве несмее да го пропушти на дупла шанса а имат и некој други само неам време да расчепкам прво Абердин и шкотскиов фудбал не е нешо посебно за Естонија да непрам муабет

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
задњиве два дена се изгорев на квалификацииве и ги баталив... со задњи пари сакам да го изиграм ова што мислите?
Истомин + 9,5
Симон + 9,5
Стивенс 1
кв.3.40

Член од
6 февруари 2015
Мислења
198
Поени од реакции
38
kako igra Simon ovaj turnir mislam deka ke osvoi jas denes bi igrala na nego i S.Stephens D.Gavrilova 21.5+ gemovi

Kajgana Shop

На врв Bottom