Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кај најдов Аргентина со наркоманите да ги пишам 2+ све да му ебам, она Оспина копилето све фати рацете да му се исушат пичка смрдена

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Што и да планирате И реализирате, споделете тука да се информираме останатите. За сега сум заинтересиран(ако е во рамки на форумов тука)

Последно уредено:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Kakov debil e svinjava Querrey.Vo tajbrejk 7-1 izgubi,a do tajbrejk non stop mu pravese pritisok na Istomin.Dozvoli tri mini brejka.:facepalm:

Sega vtor od 2-1 2-6..Vakvi ispadi ne ocekuvav od nego,posebno na treva :rolleyes:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Kakov debil e svinjava Querrey.Vo tajbrejk 7-1 izgubi,a do tajbrejk non stop mu pravese pritisok na Istomin.Dozvoli tri mini brejka.:facepalm:

Sega vtor od 2-1 2-6..Vakvi ispadi ne ocekuvav od nego,posebno na treva :rolleyes:
Одбојка шо не си изигра :toe: ...а бар за тебе знам дека пратиш и играш на тикет.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Одбојка шо не си изигра :toe: ...а бар за тебе знам дека пратиш и играш на тикет.
Imav izmiksano jbg..

Inace utre Iran ke gi iskinat na poljacite,spored mene.Da tepaat so dva seta mene epten mi e sigurno.

Publikata pravi pekolna atmosfera a i vo forma se vlezeni.

Marouf e cudo od tehnicar a Mahmoudi kine.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121

не брат , ти си малер,квереј заслужува топ3 тенисер да е

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Imav izmiksano jbg..

Inace utre Iran ke gi iskinat na poljacite,spored mene.Da tepaat so dva seta mene epten mi e sigurno.

Publikata pravi pekolna atmosfera a i vo forma se vlezeni.

Marouf e cudo od tehnicar a Mahmoudi kine.
Уф.. првата текма ги фатив плуска, а вторава утакмица не знам, почвам малку да сум резервиран откако ме дрецнаа со САД кога играа прошлиот викенд. Ги имав плус двете текми и двете ме курнаа:facepalm:

Ништо чудно и да тепаат три нула, Иран игра сериозна одбојка:bravobe:[DOUBLEPOST=1435417968][/DOUBLEPOST]Бугариве мислам ќе одат плус, а имаат граница од 160.5+

Последно уредено:
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Вечерно
Данска - Шведска (младите) ГГ3+
Бразил - Парагвај ГГ
Вкупно коеф 5,20:ајнапиво:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Имам јас една идеа т.е како би функционирал тој форум и само во тоа би се уклучил ФБ групи се срање нема ни прегледност ни ништо на тоа не се нафакам поке немора да се анализи како порано шо праевме али малце од малце некое објаснување дури да се стекне доверба во членот нели прво да биде затворен форум само членови да може да читаат,друго да има 2-3 дела ако е можно тоа да се изведе некако
прв за почетници на калемење ( тоа да го читаат сите членови и овие едино имаат пристап да читааат само во нивниот дел )
втор каде би се правела селекција на гушерите од првиот и ова ке им биде пропратна станица за третиот дел (овие би читале од првиот и нивниот дел али не од третиот)
и третиот за одреден број кој квалификанти кој одбрани докажани членови (кои читаат се но функционираат посебно и мнозинството одлучува за тоа кој од погорните членови би имал потенцијал за приклучување со што би се имало квалитет во тој дел)

И да на мене сметајте 100% како и секогаш :ајнапиво:
Во право си дека по групите на фб се губи прегледност. Ако се почнува озбилна работа за форум, да си има повеќе теми по различни спортови и со статистика на членовите. Ако има некој искуство со правење форум, хостирање веб-страна такви работи, може да се почне овој период кога не се почнати поголемиот дел од лигите, за да има време да се направи некоја организација за почеток. Рачунајте и на мене, ако се почнува нешто, можам да помогнам.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако изигра уште една партија како ова денес Бенчич, јас глата ќе ја сечам...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Имам јас една идеа т.е како би функционирал тој форум и само во тоа би се уклучил ФБ групи се срање нема ни прегледност ни ништо на тоа не се нафакам поке немора да се анализи како порано шо праевме али малце од малце некое објаснување дури да се стекне доверба во членот нели прво да биде затворен форум само членови да може да читаат,друго да има 2-3 дела ако е можно тоа да се изведе некако
прв за почетници на калемење ( тоа да го читаат сите членови и овие едино имаат пристап да читааат само во нивниот дел )
втор каде би се правела селекција на гушерите од првиот и ова ке им биде пропратна станица за третиот дел (овие би читале од првиот и нивниот дел али не од третиот)
и третиот за одреден број кој квалификанти кој одбрани докажани членови (кои читаат се но функционираат посебно и мнозинството одлучува за тоа кој од погорните членови би имал потенцијал за приклучување со што би се имало квалитет во тој дел)

И да на мене сметајте 100% како и секогаш :ајнапиво:
Така слично беше и предходниот пат.
Ако правеме нешо сериозно може сеа да почнеме додека не се почнати првенствата.
Нешо ко preview на сезоната икратки анализи,тенис и останата спортови следем сите така да и тоа не е проблем.
Im in.

A

Aexil Kong

Гостин
Нешо ко preview на сезоната икратки анализи,тенис и останата спортови следем сите така да и тоа не е проблем.
Im in.
Јас сум ептен заинтересиран, може ако сакате да ме сметате и мене..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Im in.
сега е моментот дефинитивно таман за овој месец дена да се изгради концептот да се има некоја слика шо како после тоа од август веке почнува речиси се од спорт а од септември натака како шо ке настапит досадата и монотоноста форумот мислам ке земе залет коа мислам на форум или ншо слично ФБ и остало од старт одбивам исто со @0C0FFEEBABE нешо дискутиравме тој има други обврски сеа работи на случајот како шо пиша некој пост погоре планира да опфати многу сегменти од кладењево али да нетупам овде ке ве стам неколку души шо сум соработувал во ПП па таму ке договараме шо како останатите ке бидат информирани на темава

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
nekoj da ne znae betcity dali ima vo ohrid i na koe mesto?

Kajgana Shop

На врв Bottom