- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
То пичке, ајде на ФРА-РУС уште 54 коша и да го паљим со бенѕин
Нече сречаСтрелецот на голот за гостите Johannesson промашил пенал во 47ма минута .. јебига брате
мене ми се чини дека едноставно ја прескокна земјата и сеа колку толку се размрдува,вади по некоја победа.............овај пар плачи за 9.5+[DOUBLEPOST=1435225327][/DOUBLEPOST]по мене Вани не треба да изгуби со повеке од 4 гема разлика 1.90 коеф тип на денот
Колку пати пробавмеИмаше едно време ама шо дека не ќе си пишиме ние неколку души пак
Ако си заинтересиран може да пробаме пак ама од есен здравје сеа многу и неам време
Пробавме доста пати али проблемот е што правиме големи групи и така се губи на квалитет. Во последната група се постираа типови за народњаци, ко у стилу: Долгополов-Иснер, ова мора да е плус, сервираат и двајцата, мора да испадне плус, вреди да се изигра. Милан-Интер гг3+, двете тапа одбрани, дрн дрн јариња. Муабетот ми е дека се поставуваа типови без конкретно инфо, причина и слично, него вадени од ракав, па ако влезе добро, ако не курац.Колку пати пробавме
Од тука тешко , вика досеа некој да не почнал со нешо па да се уклучам , ама слабо гледам..
Ако се сеќаваш затоа не успеа ни форумите ни групите на ФБ.Пробавме доста пати али проблемот е што правиме големи групи и така се губи на квалитет. Во последната група се постираа типови за народњаци, ко у стилу: Долгополов-Иснер, ова мора да е плус, сервираат и двајцата, мора да испадне плус, вреди да се изигра. Милан-Интер гг3+, двете тапа одбрани, дрн дрн јариња. Муабетот ми е дека се поставуваа типови без конкретно инфо, причина и слично, него вадени од ракав, па ако влезе добро, ако не курац.
Ја и ден денес си соработувам на ФБ со доста луѓе од форумов.
И јас сум за, ама да си останеме одбрана екипа, не падобранци да улетуваат.Ако се сеќаваш затоа не успеа ни форумите ни групите на ФБ.
2-3ца правеа по некоја анализа со инфо , другите „чичо ми ја кажа местена е “.
Јас сум за оваа идеја, може да се проба одново, ама ако се оде сериозно.
Ако се сеќаваш затоа не успеа ни форумите ни групите на ФБ.
2-3ца правеа по некоја анализа со инфо , другите „чичо ми ја кажа местена е “.
Јас сум за оваа идеја, може да се проба одново, ама ако се оде сериозно.
Имам јас една идеа т.е како би функционирал тој форум и само во тоа би се уклучил ФБ групи се срање нема ни прегледност ни ништо на тоа не се нафакам поке немора да се анализи како порано шо праевме али малце од малце некое објаснување дури да се стекне доверба во членот нели прво да биде затворен форум само членови да може да читаат,друго да има 2-3 дела ако е можно тоа да се изведе некакоИ јас сум за, ама да си останеме одбрана екипа, не падобранци да улетуваат.
ПАОЗапишан сум на магистерски софтверско инженерство и по еден предмет имам за правење софтверски проект. Погодете што зедов
Зедов да правам комплетен систем за кладилница и кладионичари. Од следење на квоти, менаџирање со буџет, резултати, предлози, алгоритми за анализа на движење на пазарот, апсолутно се. Што и да имате идеја вака во животот, дека би можело да ви се најде од кладионичарски аспект, пишете го, може ќе се најде. Можам да поработам и на ова што велите затворено натпреварување... секој пишува типови што само 2-3 администратори може да ги гледат. Откако ќе се утврди квалитет на типстерот, истиот се додава во "одбрана група" и понатаму е историја (ПАО!!!!!! ).
Хахах, не бее има да го скоцкам, ќе ми го бараат од СЛ да го купат