Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
True Lies :kafence:

11401097_943213159064788_2564042381392352919_n.png

Go sretnav ova po netov pa vikam moze da im bide korisno na tie sto ke pazarat.

11390141_1017737828237592_770527065359241439_n.jpg

Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер. :D

Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.

Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер. :D

Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.
Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март. :D

15473.jpg

Доколку не е веќе пишано сметам дека треба да се спомне.
Почина Благоја Спиркоски Џумерко, на 69 годишна возраст.
За мене најпрепознатлив, неповторлив и незаборавен беше во „Солунски патрдии“ (како Итар Пејо - прилепски дијалект, мангуплаци и мајмунштина + заебанции со Цанде и компанија - напишани од Миле Попоски, авторот на Викенд на мртовци) кои пред 20 и повеќе години беа одлично завршена работа, која вреди и денес да се репризира.
Некои го памтат и по еротските приказни...
Лесна ти земја, Џумерко.

it's wonderful life(1946)
Groundhog Day(1993)
A Christmas Carol(2009)
нзс?

I go all over. I take people to the Bronx, Brooklyn, to Harlem. I don't care. Don't make no difference to me.

може некој да би каже како беше екстензијата за хром со која се менува ајпито за гледање на Хулу и Нетфликс? :)

Да не има некој прашувано како се движат цените за даб и бука??
Моите зимаа пред некој ден, мешано така што незнам посебни цени ама за пола пола даб пола бука им е искочено 3400 кубик

На страницата на Македонски шуми истакнат е ценовник од декември 2014
И таму може да се прочита
даб..... 2420
бука .....2320
http://www.mkdsumi.com.mk/admin/documents/cenovnik__.pdf
Има ли некој информација колкави се цените во складовите на Македонски шуми?

и порано го имаше монтевидео за симнување каков Август. На приватните трекери ако го немаши и крајот на Април.
За двојката ти зборам у јули, август излезе на приватни српски тракери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom