Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
За Prometheus уште не знам дали го сакам или не, некако ми е mixed feelings самиот филм :( ама Exodus, продуцент на Child 44 со Том Харди и Гери Олдман со руски акцент... шо знам. Како да не ми е истиот човек. :unsure:

W

wicked_1

Гостин
За Prometheus уште не знам дали го сакам или не, некако ми е mixed feelings самиот филм :( ама Exodus, продуцент на Child 44 со Том Харди и Гери Олдман со руски акцент... шо знам. Како да не ми е истиот човек. :unsure:
Нема потреба да те убедувам за Прометеус, на мене ми беше sci-fi освежување а и така го доживеа најголем дел од публиката, Child 44 го немам гледано, а Егзодус изгледаше како недоволно разработен филм, а и беспотребно се меша у fantasy жанрот, не му лежи.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Нема потреба да те убедувам за Прометеус, на мене ми беше sci-fi освежување а и така го доживеа најголем дел од публиката, Child 44 го немам гледано, а Егзодус изгледаше како недоволно разработен филм, а и беспотребно се меша у fantasy жанрот, не му лежи.
На берберот мој омилен филм му е Prometheus и секогаш кога одам на шишање ми го раскажува одново. Еднаш го имам гледано а го знам напамет цел :icon_mrgr:

Член од
22 февруари 2015
Мислења
193
Поени од реакции
279
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
2001 a space odyssey
Gravity
Interestelar
The Martian(Во какво извештачено исчекување ќе не остават останува да видиме)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
On the Silver Globe (1988) oвој исто. Обработува една од најоригиналниte идеи во филм со нагласок на Sci-Fi некош изведени.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
На берберот мој омилен филм му е Prometheus и секогаш кога одам на шишање ми го раскажува одново. Еднаш го имам гледано а го знам напамет цел :icon_mrgr:
Делиме исто мислење со берберот, види потпис. :D

Едит: Кај се шишаш?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Треба да се гледа некој од постарите пред новиот Jurassic Park?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Вечерва го гледав Oblivion. Еден од најлошите филмови шо сум ги видел. Дали јас очекував филмот да е којзнае што или навистина е крш, ама филмот после првите 20 минути ме изгуби како постовите на @whatto...

Kajgana Shop

На врв Bottom