- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.056
- Поени од реакции
- 42.763
јас пак го гледав големиот лебовски, најдосадната комедија евер, кружење околу стол до бесконечност
Е иди истово на Ио објасни му гоВечерва го гледав Oblivion. Еден од најлошите филмови шо сум ги видел. Дали јас очекував филмот да е којзнае што или навистина е крш, ама филмот после првите 20 минути ме изгуби како постовите на @whatto...
Не заебаwhyјас пак го гледав големиот лебовски, најдосадната комедија евер, кружење околу стол до бесконечност
Whatto, постовиве ти се полуцидни и од мулхоланд драјв, не можам почеток-крај да им најдам
Инаку нема потреба Палп Фикшн да се споредува со Фајкла. Двата се уникатни. Пушти го Палп Фикшн и стави слушалки, не го гледај филмот туку само слушај го и пак ќе биде подобар од 70 посто филмови
Не мислев да ти реплицирамВечерва го гледав Oblivion. Еден од најлошите филмови шо сум ги видел. Дали јас очекував филмот да е којзнае што или навистина е крш, ама филмот после првите 20 минути ме изгуби како постовите на @whatto...
Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март.Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер.
Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.
Hola better internetможе некој да би каже како беше екстензијата за хром со која се менува ајпито за гледање на Хулу и Нетфликс?