Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.046
Поени од реакции
42.757
јас пак го гледав големиот лебовски, најдосадната комедија евер, кружење околу стол до бесконечност

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вечерва го гледав Oblivion. Еден од најлошите филмови шо сум ги видел. Дали јас очекував филмот да е којзнае што или навистина е крш, ама филмот после првите 20 минути ме изгуби како постовите на @whatto...
Е иди истово на Ио објасни му го :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Whatto, постовиве ти се полуцидни и од мулхоланд драјв, не можам почеток-крај да им најдам :D
Инаку нема потреба Палп Фикшн да се споредува со Фајкла. Двата се уникатни. Пушти го Палп Фикшн и стави слушалки, не го гледај филмот туку само слушај го и пак ќе биде подобар од 70 посто филмови :D
Вечерва го гледав Oblivion. Еден од најлошите филмови шо сум ги видел. Дали јас очекував филмот да е којзнае што или навистина е крш, ама филмот после првите 20 минути ме изгуби како постовите на @whatto...
Не мислев да ти реплицирам

Ама мислам дека како јас така и сите други ја сфативме поентата

за самиот крај реплика на еден од мојте најомилени филмови

''Well, uh, I think I know what you mean Travis. But it's not gonna be easy.''

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.760
Поени од реакции
43.961
Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер. :D

Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер. :D

Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.
Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март. :D

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666

Доколку не е веќе пишано сметам дека треба да се спомне.
Почина Благоја Спиркоски Џумерко, на 69 годишна возраст.
За мене најпрепознатлив, неповторлив и незаборавен беше во „Солунски патрдии“ (како Итар Пејо - прилепски дијалект, мангуплаци и мајмунштина + заебанции со Цанде и компанија - напишани од Миле Попоски, авторот на Викенд на мртовци) кои пред 20 и повеќе години беа одлично завршена работа, која вреди и денес да се репризира.
Некои го памтат и по еротските приказни...
Лесна ти земја, Џумерко.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
it's wonderful life(1946)
Groundhog Day(1993)
A Christmas Carol(2009)
нзс?

I go all over. I take people to the Bronx, Brooklyn, to Harlem. I don't care. Don't make no difference to me.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
може некој да би каже како беше екстензијата за хром со која се менува ајпито за гледање на Хулу и Нетфликс? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom