The Vampire Diaries

L

Lu

Гостин
Досега се снимени 6 сезони, е сеа планираат уште една сезона да снимаат (7) и толку со 7 да завршат, или има простор и за понатамошни сезони?
Некој да не има информација?

Јас ги изгледав првите 4 сезони, и сакав да ја почнам 5 сезона, но (тогаш) кога дознав дека планираат и 6 сезона да снимаат се откажав од гледањето, затоа што јас сакам маратонски тип на гледање серии, неможам да гледам некоја серија сезона по сезона, и да правам толкави паузи измеѓу сезоните.
Си сакам маратонски да си гледам серии.

Затоа и прашувам, ако некој знае, дали 7 ќе биде финална, или ќе тераат и со 8 сезона?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.591
Досега се снимени 6 сезони, е сеа планираат уште една сезона да снимаат (7) и толку со 7 да завршат, или има простор и за понатамошни сезони?
Некој да не има информација?

Јас ги изгледав првите 4 сезони, и сакав да ја почнам 5 сезона, но (тогаш) кога дознав дека планираат и 6 сезона да снимаат се откажав од гледањето, затоа што јас сакам маратонски тип на гледање серии, неможам да гледам некоја серија сезона по сезона, и да правам толкави паузи измеѓу сезоните.
Си сакам маратонски да си гледам серии.

Затоа и прашувам, ако некој знае, дали 7 ќе биде финална, или ќе тераат и со 8 сезона?
Не се знае уште, ама најверојатно ќе биде последна седмата.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Кажано е дека дури е добар рејтингот, ќе се снимаат сезони. Факт е дека продуцентите увек си наоѓаат простор за нова сезона. Кога веќе нашле простор да ја продолжат приказната без главниот лик, тогаш би барале простор и за нови сезони доколку има повратен фидбек, позитивен се разбира, од страна на гледачите.
Мене само ме интересира дали продуцентите се водат по некои книги или приказната им е оригинална?

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Мене само ме интересира дали продуцентите се водат по некои книги или приказната им е оригинална?
Има книги. Не знам колку и дали се водат уште по нив, не сум се заинтересирала дотолку, али знам дека многу фанови на книгата се бунеле на почеток кога ја ангажирале Нина, зашто ликот на Елена во книгите била плавуша.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Има многу разлики у книгите, ја ги имам прочитано првите 4, пример Елена е плавуша, има сестра, најдобра другарка и е Мередит Фел, таа што се појави во серијава како докторка мислам, Керолајн е скроз небитна таму xD Џереми не постои, Клаус го утепаа одма после неговото појавување...иначе у книгите нормално си продолжува со приказната за Елена, овде Нина заеба и си замина од серијата.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Значи, сега ќе дојде како да одат према оригинално сценарио со оглед на тоа што главниот лик го нема веќе во серијата.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Гледа некој 7-ма сезона? Мене ми е О Д Л И Ч Н А! Малку е чудно без Елена ама ќе пројде и тоа. Новите херетици ќе имаат интересна приказна тука. Работите веќе се згуснуваат.

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
По се ми изгледа дека од следна епизода Damon ќе откачи и ќе се врати долгоочекуваниот bad attitude Damon :D

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Мене ми е прејака, секоја епизода поинтересна од претходната, она старото The vampire diaries :D Плус ова со 3 години покасно уште поинтересно го прават :D

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Да, искрено очекував мн лоша да биде без Елена, ама подобро испадна од 4, 5 и 6 сезона :LOL:

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Изумив скроз - Аларик и Керолајн се вампири или луѓе?

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
А, оти се шушкаше дека Тајлор ја напуштил серијата? Се појави некој пат во седмава сезона.

Инаку, добар почеток. Ќе има емоции меѓу Стефан и Валери. Сега и овој Џулијан го вратија. Ќе биде ептен интересна сезона.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
А, оти се шушкаше дека Тајлор ја напуштил серијата? Се појави некој пат во седмава сезона.

Инаку, добар почеток. Ќе има емоции меѓу Стефан и Валери. Сега и овој Џулијан го вратија. Ќе биде ептен интересна сезона.
Тајлер..сеа има recurring role, не е у главниот каст више :D

Kajgana Shop

На врв Bottom