GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.841
- Поени од реакции
- 11.874
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Оди да го убие Џулијан, го прободува у стомак.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледав до 5та сезона и дел од 6тата , натака ми се здосади па еве слушам во седмата не била Нина , така да 100посто е безврска ..
Викаш вреди да ја почнам да ја гледам пак?Напротив, TVD шмекот се враќа во 7-мата![]()
Викаш вреди да ја почнам да ја гледам пак?![]()
Серијава одамна е отидена у курац со polt-holes, мизерно сценарио и приказна, досадни епизоди и нелогичности, арно ама останаа уште неколку епизоди па има да ги догледам и готово (ако е точно дека нема да има нова сезона)
Секан денешнава епизода вредеше барем малце, оти во епизодата гостин беше - Клаус!
За разлика од претходниве 2 сезони, оваа е супериорна. Сепак мислам дека после оваа сезона мора да е завршат зошто без Елена ипак нема смисла.
За споредба, The Originals моментално е 3 пати подобра него TVD.
Originals ми е симната две години на ПЦ-то, но решев да почекав да заврши прво оваа, после ќе ги изгледам и нив.
Иначе ептен глупо ми е што сите душа немаат од оваа ловџиката на вампири, со какви непријатели се бореа, со оригинали, 1000-годишни вампри, вештери, а се исплашеиле од човек, па дури и да има повеќе животи, земи една пушка и тепај ја дур не умре скроз, глупости, па Стефан земал бега од неа.
А освен тоа, веќе нема кој со кој не се онадил во серијата, главните ликови се испреплетени како црева од бивши, сегашни и идни љубовници.
Чекајте малку сега, ова кросоверов со Клаус шо се случи во 14та епизода...ќе треба да гледам и некоја епизода од Originals за да ја поврзам работава или можам да се префрлам на 15та епизода без проблем, да си продолжи серијата од моментот кога Клаус и Стефан тргнаа да ја бараат вештерката?
Личи малце на Елена (Нина Добрев).