The Vampire Diaries

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Ги имам изгледани сите сезони и еве стасав до сезона 6 епизода 5. Генерално серијата е добра само што ме нервира со Елена отпревртлив карактер и многу оживуваат па умираат нема крај.
Мислам дека негде прочитав дека оваа сезона 6 е последна.
Ја престанав да ја гледам серијава баш заради таа Елена, неподносливо суштество. Да не беше она сигурно ќе ја гледав уште...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Ја престанав да ја гледам серијава баш заради таа Елена, неподносливо суштество. Да не беше она сигурно ќе ја гледав уште...
А никот Елена Салваторе :pos:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Шеста сезона е ок, не знам какви заплети више очекувате и кој уште да воскресне.

Крајот од последнава епизода со Дејмон и Стефан, ау срцепателно, бар за мене. Штета за Бони.
Едвај чекам да ги спојат више Тајлер и Лив, најдобар потенцијален пар ми се во серијава.
А кутра Керолајн, ко лик, скроз на скроз ја утепаа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Дефинитивно 6 сезона е многу подобра од претходните две, засега, не дека е премногу интересна, но јас се надевам дека е ова последна сезона за да заврши на некое задоволително ниво.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Елена се викам, фала на прашање. :D а презимето е од Дејмон Салватор. Фан му бев кога сум се зачленила у 2012.
Више не си му? :place: :D

Ја серијава само ја пуштам кога ќе ми дојде една досадна братучетка. Се внесува во серијата и ќути 45 мин. Скроз ја уништија.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Више не си му? :place: :D

Ја серијава само ја пуштам кога ќе ми дојде една досадна братучетка. Се внесува во серијата и ќути 45 мин. Скроз ја уништија.
Ноу, сеа се префрлив на Клаус и Кол од The Originals. :pipi:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ноу, сеа се префрлив на Клаус и Кол од The Originals. :pipi:
Глупо е само што Кол сега не е Кол, а ваљда нема ни да биде више. (n)
Клаус и Кол се ок, али мене Елајџа ми е причина + за гледање на серијата. :love:

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Глупо е само што Кол сега не е Кол, а ваљда нема ни да биде више. (n)
Клаус и Кол се ок, али мене Елајџа ми е причина + за гледање на серијата. :love:
Ќе мора да се задоволиме само со сцените од минатото,:( барем од време на време го даваат. Сите тројца у пакет се совршена комбинација. :love:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Мислам дека не требаше Керолајн да ја направат да се зацапа во Стефан. Незнам што им е поентата? Ај секој со секој ако не.... Баш убаво другарство си имаа :place:
Стефан е сељак и го мрзам :D
Греота Бони, само се жртвува за некој и вечито мртва е...
Елена откако го заборави Дејмон е многу посимпатична :P Али малку е глупава зашто само 4 месеци имаа поминато. Не се преболува дечко туку така...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Последниов пост објаснува кое тинејџ срање стана серијава...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Мислам дека не требаше Керолајн да ја направат да се зацапа во Стефан. Незнам што им е поентата? Ај секој со секој ако не.... Баш убаво другарство си имаа :place:
Стефан е сељак и го мрзам :D
На Керолајн и останува уште Џереми некако да го убеди да се сплеткаат и буквално сите од серијата ќе ги има поминато. Најглупа ми е моментално.
Стефан пак ми е баш кул сезонава, во фазон - ич такво не ме боли-, а и поарно е од тоа кенкало што беше порано. :D

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Ќе мора да се задоволиме само со сцените од минатото,:( барем од време на време го даваат. Сите тројца у пакет се совршена комбинација. :love:
Од вчера почна web series фокусирана на Кол, The Originals: The Awakening :)

Kajgana Shop

На врв Bottom