Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е таксена марка, судска такса е, и тоа 96000, јбг има јака вредност спорот.
wtf :eek: :ROFLMAO:

сепак ние со таксени ќе си работиме, да не испадне го трошиме народот.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Еве едно мое мислење за Кутињо вс Оскар, не мора да значи дека е точно.
И Оскар и Кутињо се многу интересни играчи, според мене Кутињо има подобра контрола на топка, дриблинг,пасеви и е поактрактивен играч.Додека Оскар има повеќе кондиција, подобар е во дефанзива т.е е подобар ол раунд играч од Кутињо, не дека Оскар појма нема од дриблање,пасеви и двајцата се одлични, меѓутоа мислам дека Кутињо е за нијанса подобар од Оскар во тој дел од играта.Шутот им е сличен и двајцата имаат постигнувано одлични голови.
Е сега кај Оскар не може да дојде до израз потенцијалот да има големо влијание врз играта во последната третина од теренот поради дефанзивните задачи кои му ги наметнува Мурињо+Цеск и Азар се за таа задача главни во Челзи.Кутињо многу малку работи во дефанзива, се чува само за напад, можеби затоа го имам и тој впечаток за подобрата техничка супериорност на Кутињо према Оскар.
Доколку јас лично бирам еден од нив би го одбрал Оскар.:)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Оскар за Кутињо е кока кола,нема што да се дискутира

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Не бе не го можам овој јогуртов. Се понаша ко тинејџер коа ќе му раскине првата љубов зошто новиот дечко има поголем пенис и овој зима си фаќа нова дунда и се слика за да ја напраи љубоморна бившата.Ти ебам жената глупа незахвална јогуртска

Честито на титулата иначе не ја глеав утакмицата.Имавте топ игра после Нова година, профи фудбалче си игравте.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Не бе не го можам овој јогуртов. Се понаша ко тинејџер коа ќе му раскине првата љубов зошто новиот дечко има поголем пенис и овој зима си фаќа нова дунда и се слика за да ја напраи љубоморна бившата.Ти ебам жената глупа незахвална јогуртска

Честито на титулата иначе не ја глеав утакмицата.Имавте топ игра после Нова година, профи фудбалче си игравте.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Интересното е што малиов потсеќа на @Донев :D
Ептен. А и нема што да ве чуди. Мене сите играчи кои ви биле битни, а ве напуштиле ми се идоли, без разлика кај отишле да играат :cool:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.710
Мило ми е за Велбек, пошто ако останеше сезонава ќе вредеше 2милки. Вака и едните и другите задоволни, мирна капа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И уште не е касно да го продадеме за 10-12 милиони ако не го подобри учинокот наредната сезона.

Донев ама ми се убаци на сред одоговор.

Можда РВП сака да се врати во Лондон :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
И уште не е касно да го продадеме за 10-12 милиони ако не го подобри учинокот наредната сезона.

Донев ама ми се убаци на сред одоговор.

Можда РВП сака да се врати во Лондон :P
А и јас па место да прочитам убаво, одма постирам. Некои турнири за деца ваљда организира, па се сликал со победниците. Нормално, кој друг би победил :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom