Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Го гуши само у везна линија, на страна тоа што е пичка у дефанзива, не е ни некој креативец од длабочина, он е повеќе за по страна у напад, крилен напаѓач. Го нема тој фајнл тач како Оскар, Снајдер, Озил, Мата...
Баш дека Кутињо најдобрите партии ги пружа како класична 10ка, во 4-2-3-1, или во 4-4-2 дијамант. Тој најмалку е за по страна, бидејќи му годи да има ширина кога е топката во него, а кога игра бочно, ограничен е.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И јас сум нашол за креативност да му објаснувам на некој што се крсти у Брозовиќ :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Се согласувам дека е пизда у дефанзива али напреднува, верувај ми.
Во врска со споредениве играчи, мислам дека е греота Мата, Озил и Снајдер да ги ставаш у клапа со Оскар и Кутињо или во случајов само Оскар а Кутињо да го ставаш у клапа со Муарем Муарем и Бесарт Абдурахими...
Тоа само да ти доловам каков тип на играч е Оскар а не е Кутињо.
И јас сум нашол за креативност да му објаснувам на некој што се крсти у Брозовиќ :D
Затоа ви се врти памет по Ковачиќ, пошто сте пуни креативност у Хендерсон и Лалана. :kuracc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа само да ти доловам каков тип на играч е Оскар а не е Кутињо.

Затоа ви се врти памет по Ковачиќ, пошто сте пуни креативност у Хендерсон и Лалана. :kuracc:
Затоа пишав Брозовиќ а не Ковачиќ. Ако залета на Енфилд, ќе си праам муабет со Син кај вас у фан клуб :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Затоа пишав Брозовиќ а не Ковачиќ. Ако залета на Енфилд, ќе си праам муабет со Син кај вас у фан клуб :D
Немој, очи ќе ти излезат од латиницата негова. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај Брозовиќ само сестра му вреди да му ебам тоа Ајс Ејџ-от.

Иначе ако го шитнат Ковачиќ со Син заедно ќе се обесиме на крстот на Водно. :popce:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не би ме чудело, читам многу почнал да се курчи од кога го стаиле супермодератор. :cautious:
Пак да го видиш каков е кога ќе има тура за носење на апсолвентска. Не се држи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
@ManUtdChampions веќе упати жалба во ДК ама му треба таксена марка и да ја испрати по ПП :D
Нема доволно поддршка. :(

Имав муда прв да извадам докази, мислев дека после мене народот ќе се разбуди, посебно @Факе ќе извади се живо и диво и ќе докаже дека членот @Peja989 ја злоупотребува својата функција, ама слабо... Бар 5-6 души да се соберевме, да натрупавме повеќе докази, да поделевме пари за таксена марка и готов беше... :(

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не е таксена марка, судска такса е, и тоа 96000, јбг има јака вредност спорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom