Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Побитна од купот хахахаха, немој не ме радуј:pos:
Кога во фаца ќе ни кренете пехар тогаш ќе биде побитна победата, како ние вас.
Следните генерации кога ќе ја гледаат историјата ќе го зборат пехарот, а не пласман во лш;)[DOUBLEPOST=1432594689][/DOUBLEPOST]П.С. Среќен 26 Мај[DOUBLEPOST=1432595082][/DOUBLEPOST]П.П.С. А еве го и пехарот

Последно уредено:
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Побитна од купот хахахаха, немој не ме радуј:pos:
Кога во фаца ќе ни кренете пехар тогаш ќе биде побитна победата, како ние вас.
Следните генерации кога ќе ја гледаат историјата ќе го зборат пехарот, а не пласман во лш;)[DOUBLEPOST=1432594689][/DOUBLEPOST]П.С. Среќен 26 Мај[DOUBLEPOST=1432595082][/DOUBLEPOST]П.П.С. А еве го и пехарот
Laku noc, laku noc
iturbe.jpg

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
абе ок е сфаќаме дека е најголемо дерби во италија, без разлика колку се ривали сепак мора да се има култура и почит. И јуве испадна, па кога се вратија имаа омраза на некој начин према интер, ама тоа не резултираше со сељачизам и никакво однесување при нивните натпревари..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
А где је пехар :coffee:
EDIT: Еве го

Добра ноќ
Директен пласман во ЛШ и 50+мил за следната сезона загарантирани, но ако сакате може да ја преиграме:cool:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Директен пласман во ЛШ и 50+мил за следната сезона загарантирани, но ако сакате може да ја преиграме:cool:
Сигурен сум дека тие 50 милиона одлично ќе ги инвестирате исто како и оваа сезона и дека повторно ќе го освоите скудетото. :cool:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.656
Прочитав 2 избодени имало од Рома... :coffee:

Него кореографијава, секоја чест... една од најјаките во последниве години. Незнам дали Рома вчера имаше нешто спремено, јас само видов како си мавтаат со знамињата.

Него изгледа пропадна трансферот на Туре во Интер :kafence:

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не сум знаел дека Тоти бил таква сељачина. Се’ мислев дека е прибран лик...
Дури и се збунив што толку го серете во темава.
Него, ако имаат исто бодови, како се одредува позиција на табела? Ако победи Наполи, гол разлика ќе биде битна, меѓусебни дуели?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Не сум знаел дека Тоти бил таква сељачина. Се’ мислев дека е прибран лик...
Дури и се збунив што толку го серете во темава.
Него, ако имаат исто бодови, како се одредува позиција на табела? Ако победи Наполи, гол разлика ќе биде битна, меѓусебни дуели?
Меѓусебни.

@Scirea
Зарем мислеше дека ќе се деси нешто поинакво? Имаме неспособна управа и тоа е тоа, на крајот пак ќе останеме со Бертолачи тип на трансфери и ќе рикаме и следната сезона.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Прочитав 2 избодени имало од Рома... :coffee:

Него кореографијава, секоја чест... една од најјаките во последниве години. Незнам дали Рома вчера имаше нешто спремено, јас само видов како си мавтаат со знамињата.

Рома немаше кореографија, бидејќи навивачите протестираа против претседателот Палота за навредите, коишто ги упати кон нив.
Ама затоа во поголемиот дел од натправарот беа погласни со новата песна. :)

Друго за мене ова не е којзнае каков успех, со оглед на тоа што пред почетокот на сезоната очекувавме нешто повеќе. Но, да се победи во дербито сепак е слатко а посебно кога има некоја тежина, како во случајов со ЛШ.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Меѓусебни.

@Scirea
Зарем мислеше дека ќе се деси нешто поинакво? Имаме неспособна управа и тоа е тоа, на крајот пак ќе останеме со Бертолачи тип на трансфери и ќе рикаме и следната сезона.
Forca napoli be de4ko.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom