Laku noc, laku nocПобитна од купот хахахаха, немој не ме радуј
Кога во фаца ќе ни кренете пехар тогаш ќе биде побитна победата, како ние вас.
Следните генерации кога ќе ја гледаат историјата ќе го зборат пехарот, а не пласман во лш[DOUBLEPOST=1432594689][/DOUBLEPOST]П.С. Среќен 26 Мај[DOUBLEPOST=1432595082][/DOUBLEPOST]П.П.С. А еве го и пехарот
![]()
Директен пласман во ЛШ и 50+мил за следната сезона загарантирани, но ако сакате може да ја преиграмеА где је пехар
EDIT: Еве го
![]()
Добра ноќ
Сигурен сум дека тие 50 милиона одлично ќе ги инвестирате исто како и оваа сезона и дека повторно ќе го освоите скудетото.Директен пласман во ЛШ и 50+мил за следната сезона загарантирани, но ако сакате може да ја преиграме![]()
Од кого,каде се загарантирани тие 50+мил?Директен пласман во ЛШ и 50+мил за следната сезона загарантирани, но ако сакате може да ја преиграме![]()
Ми ја зема мислатаСигурен сум дека тие 50 милиона одлично ќе ги инвестирате исто како и оваа сезона и дека повторно ќе го освоите скудетото.![]()
Не сум знаел дека Тоти бил таква сељачина. Се’ мислев дека е прибран лик...
Меѓусебни.Не сум знаел дека Тоти бил таква сељачина. Се’ мислев дека е прибран лик...
Дури и се збунив што толку го серете во темава.
Него, ако имаат исто бодови, како се одредува позиција на табела? Ако победи Наполи, гол разлика ќе биде битна, меѓусебни дуели?
Прочитав 2 избодени имало од Рома...
Него кореографијава, секоја чест... една од најјаките во последниве години. Незнам дали Рома вчера имаше нешто спремено, јас само видов како си мавтаат со знамињата.
Рома немаше кореографија, бидејќи навивачите протестираа против претседателот Палота за навредите, коишто ги упати кон нив.
Ама затоа во поголемиот дел од натправарот беа погласни со новата песна.![]()
Друго за мене ова не е којзнае каков успех, со оглед на тоа што пред почетокот на сезоната очекувавме нешто повеќе. Но, да се победи во дербито сепак е слатко а посебно кога има некоја тежина, како во случајов со ЛШ.
Forca napoli be de4ko.Меѓусебни.
@Scirea
Зарем мислеше дека ќе се деси нешто поинакво? Имаме неспособна управа и тоа е тоа, на крајот пак ќе останеме со Бертолачи тип на трансфери и ќе рикаме и следната сезона.