Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ова ми падна на памет. Договорот на Рахим му истекува Јуни 17` кога сеуште е 23години. Во случај на заминување во друг клуб по босман и по принципот на барање за трибунал фее за У24 играч од страна на Пул(како сега Барнли со Ингс), дали тоа значи дека и да скапе на клупа двеве години пак може да му извадиме паричка, м?

Ова ми падна на памет. Договорот на Рахим му истекува Јуни 17` кога сеуште е 23години. Во случај на заминување во друг клуб по босман и по принципот на барање за трибунал фее за У24 играч од страна на Пул(како сега Барнли со Ингс), дали тоа значи дека и да скапе на клупа двеве години пак може да му извадиме паричка, м?

Клик...пример

Неможе да се извлече некоја голема сума, но не е ни без ич!
Секој играч под 24 години кој излегол од младинците го фаќа ова ако не потпише договор а сака да си оди.

Затоа велам дека треба да го зациментираат на клупа.

Не е баш така едноставно закопај го на клупа и кој му ебе матер.
Ќе го јадете за мобинг.
И Пандев така го закопаа на клупа у Лацио па за 6 месеци дојде без пари у Интер.
Ама добро ако веќе се иде на такво сценарио тогаш ќе добива по 15 секунди секоја 4та утакмица и чао пријатно.

Не е баш така едноставно закопај го на клупа и кој му ебе матер.
Ќе го јадете за мобинг.
И Пандев така го закопаа на клупа у Лацио па за 6 месеци дојде без пари у Интер.
Ама добро ако веќе се иде на такво сценарио тогаш ќе добива по 15 секунди секоја 4та утакмица и чао пријатно.
Јас уште мислам дека ќе остане. Воедно и сакам да остане.

@Клипче нема врска брат тоа, колку и да притискаа за Санчез џабе ќе беше пошто човекот нејќеше да игра за `некојси` Роџерс, туку отиде кај Венгер.

Еве у Интер ситуацијата, кој готов играч ќе дојдеше да игра под Мацари, никој. Т.е мртвила од типот на Кампањаро и Ароника.
Дојде Манчини кој е сепак респектабилен тренер у Европа, дојдоа Шакири и Подолски, не дека овие двајца се крем дела крем ама сепак...
Еве за летово се шпекулира за Јоветиќ и плус наводно веќе е готово трансферот на Јаја Туре.
И во Милан е исто, без разлика што нема да играат Европа да стаат некој добар тренер а не експерименти како Инзаги и Сидорф, ќе си дојдат големите играчи одма, пошто Милан е тоа.

Тоа е проблемот и во Ливерпул мислам, Роџерс уште не е некој тренер од самиот врв па затоа и играчите од типот на Ројс и Санчез се малце скептици за потенцијален трансфер у Ливерпул, плус фактот што еве 2-3 сезони по ред не можат да ги задржат јаките играчи.
Да дојде Клоп или Бенитез ќе си повлечат и јаки играчи со себе а не Лалановци и Ловрени.
Бенитез умрениот у еден Наполи успеа да донесе 3ца играчи од Реал Мадрид па да не праиме муабет за Ливерпул.

Бенитез змајот, да те исправам:D[DOUBLEPOST=1432127782][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 121465

Трудничка жена му на Сако?

На фб под сликава имаше коментар: Poor girl, I'd say he's a machine :pos:

Ко Кардашијан е оваа :D:D[DOUBLEPOST=1432127893][/DOUBLEPOST]
Јас уште мислам дека ќе остане. Воедно и сакам да остане.

#ПадаВлада

За Стерлинг зборам бе.
Почна да го сањаш Роџерс ебате :Д

Него, уште чекам да ми пишеш што е тоа лошо што сум кажал за клубот, полошо од „не ги пратам веќе“. Не сум те заборавил, иако помина недела дена :)

На 20 години се очекува да биде носител на играта и после прилично лош трансфер период за клубот(промашени трансфери и губење на најдобриот играч). Ептен го нападнаа, како тој да е главен кривец што не игра тимот во ЛШ.

За Стерлинг зборам бе.
Почна да го сањаш Роџерс ебате :Д

Него, уште чекам да ми пишеш што е тоа лошо што сум кажал за клубот, полошо од „не ги пратам веќе“. Не сум те заборавил, иако помина недела дена :)

хаха сега видов дека е за него :):)

Полошо е што правеше доскочици за Кени и Џерард пример. А од друга страна го обожаваш Роџерс.[DOUBLEPOST=1432128245][/DOUBLEPOST]
На 20 години се очекува да биде носител на играта и после прилично лош трансфер период за клубот(промашени трансфери и губење на најдобриот играч). Ептен го нападнаа, како тој да е главен кривец што не игра тимот во ЛШ.

Абе мука ги фати пошто 20 годишен копиљ им плесна дека си оди за трофеи.
Кај нас зборот трофеј е забранет и не го збориме многу пошто не погодува.
Атмосфера,стадион,фанови,тика-така,атмосфера пак за се можеше да збори ама тој се фати за трофеи.

јебига предавник е .

хаха сега видов дека е за него :):)

Полошо е што правеше доскочици за Кени и Џерард пример. А од друга страна го обожаваш Роџерс.

ЛИВЕРПУЛ пред било кој. Кога ќе сфатиш, ќе правиме муабет. До тогаш, мисли дека тоа што сум пишал дека Џерард се лизнал, дека Џерард го избрка Кени од терен, дека Кени го има најскапиот трансфер во историјата на клубот и воедно најголемиот флоп, дека Кени се посра сезоната пред да си отиде се доскочици, што да ти кажам.

Фергусон нека го вратат од пензија, нека освојува титули, ќе навивам и ќе го почитувам.

Ти кажа дека не го пратиш додека не си отидат СИТЕ играчи и додека не си отиде Роџерс (предпоставувам мислиш исто и за Мајк Марш и Паско). Затоа, што се замараш? :D

ЛИВЕРПУЛ пред било кој. Кога ќе сфатиш, ќе правиме муабет. До тогаш, мисли дека тоа што сум пишал дека Џерард се лизнал, дека Џерард го избрка Кени од терен, дека Кени го има најскапиот трансфер во историјата на клубот и воедно најголемиот флоп, дека Кени се посра сезоната пред да си отиде се доскочици, што да ти кажам.

Фергусон нека го вратат од пензија, нека освојува титули, ќе навивам и ќе го почитувам.

Ти кажа дека не го пратиш додека не си отидат СИТЕ играчи и додека не си отиде Роџерс (предпоставувам мислиш исто и за Мајк Марш и Паско). Затоа, што се замараш? :D

Па со тоа го плукаш Ливерпул . Џерард ,Кени и таквите ако не ги почитуваш тогаш незнам.

Кени направил најголем флоп а Роџерс се супер така ? Тука е проблемот. Фаќаш страна. Плукаш легенда ,браниш никој и ништо. Да не вадат Роџо какви рекорди има срушено ама тие не ги збориш. Дури го направи и дека Кени збори за карактер а не Роџо.

Лично се нервирам кога игра Ламберт прва постава,кога фановите го плукаат Џерард,кога го плукаат Кени,кога го плукаат Бенитез,кога ми ја фалат атмосферата како нешто да освоиле. Тоа како навивач ме иритира. Не сум од тие навивачи на кој што легендите на клубот не му значат.Ги гледам како дел од клубот,за нив сум почнал да навивам,сум читал, сум ги гледал ,сум се нервирал кога сакале да си одат.итн итн. И сега абе кој ги ебе.Ален и Роџо се тука.Неможам ја така.
Неможам да направам граница до 2010 бил добар фала му ама сега е слаб и ќе го плукаме. Човекот 20 години у тим и после една лоша сезона ја што сум лепел постери дома од него што прво за него сум читал 2005 кога требаше да си оди и сум се потресувал да речат дрво е. После една лоша сезона. Неможам ,мене срам ми е така.

Па со тоа го плукаш Ливерпул . Џерард ,Кени и таквите ако не ги почитуваш тогаш незнам.

Кени направил најголем флоп а Роџерс се супер така ? Тука е проблемот. Фаќаш страна. Плукаш легенда ,браниш никој и ништо. Да не вадат Роџо какви рекорди има срушено ама тие не ги збориш. Дури го направи и дека Кени збори за карактер а не Роџо.

Лично се нервирам кога игра Ламберт прва постава,кога фановите го плукаат Џерард,кога го плукаат Кени,кога го плукаат Бенитез,кога ми ја фалат атмосферата како нешто да освоиле. Тоа како навивач ме иритира. Не сум од тие навивачи на кој што легендите на клубот не му значат.Ги гледам како дел од клубот,за нив сум почнал да навивам,сум читал, сум ги гледал ,сум се нервирал кога сакале да си одат.итн итн. И сега абе кој ги ебе.Ален и Роџо се тука.Неможам ја така.
Неможам да направам граница до 2010 бил добар фала му ама сега е слаб и ќе го плукаме. Човекот 20 години у тим и после една лоша сезона ја што сум лепел постери дома од него што прво за него сум читал 2005 кога требаше да си оди и сум се потресувал да речат дрво е. После една лоша сезона. Неможам ,мене срам ми е така.
Пред да продолжиме со муабетов, те молам извади ми ЕДНО мислење каде што сум кажал дека не ги почитувам?

Бодо, ме разочара со муабетот дека не го следиш Ливерпул. :)

Да се надоврзам на муабетот со Пеџа шо го правите. И јас плукав по Џерард, по Кени, но неизмерно ги почитувам. Друго е да критикуваш играч/менаџер кој не си ја врши работата како шо треба, а друго е да не го почитуваш. На пример 4-5 месеци плукам по Роџерс сезонава, шо не значи дека не го почитувам, или пак дека ќе го сменам мислењето за него.

Пред да продолжиме со муабетов, те молам извади ми ЕДНО мислење каде што сум кажал дека не ги почитувам?

Многу си почнал да бараш извади ова, дај она. :)
Имаш кажувано и тука и на Редс во групата. Овој ботот пример од И јас сум Ален секој нормален навивач на Ливерпул треба муабет да не му прави.Го ругаше Џерард абе на секој допир со топка. Ја читам и не ми се верува . И после ќе ми рече навивам за Ливерпул. Абе нека се изгуби.Уште млеко има на муцето, Џерард ќе го плука.

Ти пример правеше доскочици за Кени,Џерард му рекол АБЕ БЕГАЈ ТАМО нели. :) И слични сеа не ги собирам јас за доказ :)[DOUBLEPOST=1432129779][/DOUBLEPOST]Еднаш за Роџерс да пишеше . 3 години Кени да беше менаџер да видам дал ќе беше вака тивок и дал ќе му ги бранеше одлуките како на Роџо.
Тоа е муабетот .

Многу си почнал да бараш извади ова, дај она. :)
Имаш кажувано и тука и на Редс во групата. Овој ботот пример од И јас сум Ален секој нормален навивач на Ливерпул треба муабет да не му прави.Го ругаше Џерард абе на секој допир со топка. Ја читам и не ми се верува . И после ќе ми рече навивам за Ливерпул. Абе нека се изгуби.Уште млеко има на муцето, Џерард ќе го плука.

Ти пример правеше доскочици за Кени,Џерард му рекол АБЕ БЕГАЈ ТАМО нели. :) И слични сеа не ги собирам јас за доказ :)[DOUBLEPOST=1432129779][/DOUBLEPOST]Еднаш за Роџерс да пишеше . 3 години Кени да беше менаџер да видам дал ќе беше вака тивок и дал ќе му ги бранеше одлуките како на Роџо.
Тоа е муабетот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom