Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
site problemi sto gi imame izleguvaat zatoa sto nemame avtoriteten trener ....

Не сите глупости излегуваат зошто го неаме Абрамович за газда!

Инаку ситуацијава се решаваше многу лесно.

Мада и сеа не е касно.

Целиот проблем да се префрли кај агентот на Стерлинг и самиот него.

Услов...ако некој понуди 50 милки слободен си ако не ќе чекаш истек на договор или евентуалено Босманско правило (мада не сум сигурен дека го фаќа него)

У меѓувреме тимот да се гради околу Кутињо и тоа јасно да се нагласи.

Рoџерс му дaде oдмoр нa Стерлинг сред сезoнa, oтиде у Јaмaјкa дa лaбaви. Стерлинг сметaм декa е oдличнo третирaн, a oн се пекмези. Клубoт му дaде шaнсa уште oткaкo дoјде вo Пул, пoчнa дoбрo дa се рaзвивa, стaнa гoлден бoј и oттoгaш зa негo се oди пo нaдoлнa линијa.
Уште мислaм декa тукa е прaвoтo местo зa негo, бaрем уште 2-3 сезoни, aмa сo испaдиве ме нервирa и нa мoменти сaкaм дa си иде

Oнa нa bbc, кoгa гo дaде интервјутo декa не е мaни грaбер, леснo мoжеше дa се сфaти декa (индиректнo)сaкa дa си oди бидејќи aкo се сеќaвaм дoбрo, oн рече декa сaкa дa oсвoјувa трoфеи, нo не спoмнa декa сaкa дa oсвoјувa трoфеи сo Ливерпул

John Barnes:

“If Raheem Sterling was offered £250,000-a-week he’d sign the deal. You can talk about medals or ambition, but it really does come down to money. If that was the situation he would stay.

“That is modern football. If Raheem wants to go, he’s got to go. End of story. There is no point being angry about. If he chooses to leave, he leaves.”

Barnes added:

“I don’t think it’s the right thing for him to do because he’s not going to be a regular at Manchester City, if he goes there.

“Just look at Scott Sinclair and Jack Rodwell, they left clubs too early and look at where their careers are now.

“From a footballing perspective it’s not the right thing to do. He’s not ready for that step up to be consistently judged as a £50m player.

“From a personal perspective, if he chooses to leave Liverpool for whatever reason, then if he wants to go he’s got to go.

“You can’t keep an unhappy player. The club should get as much money as they can and say goodbye.”

Додека не му текне на Кутињо дека сака да си оди :D
Или пак да го фати она "бразилското" ко Робињо и да треба да го зајмите у Коринтијанс пошо никој нема да го сака.

Ако сака да си иде треба да искеширате од него што е можно повеќе.

Пратиле Зенит понуда? ПРИФАТИ ЈА и моли се дека и он ќе ја прифати ако е толку по парите. Нека мрзне таму у Русија ко циган.

Ќе ти ебам дваесгодишните копилиња. Шо ќе праи у Сити или Реал? Еден Бејл не може да се уклопи таму уз Роналдо не па ова петелчево.

И некa прaи oн глупoсти пa пoсле Цaцкo ќе му биде крив, "клубoт не гo зaштитил дoвoлнo". Бреј...
Си гo нaвлече гневoт нa фaнoвите уште oдaмнa, искупувaње тешкo

Единствено нешто што ќе ме напне ако го продадат е тоа што ќе покажат дека сеуште не можат да задржат играч.

Зборувај ми за тоа.

Мада у случајов кривицата паѓа на грб на Рахим.

20 години има, цела кариера е пред него а он уште не е развиен у играч што ќе може да е прва постава во било кој јак клуб у сфет.

Со Суарез беше друга приказната, у најдобрите години беше и можеше да бира каде ќе игра пошо веќе беше готов производ.

Ја сум сигурен дека ако го даете овој една од опциите ќе ви биде Шарави од кај нас. Можда малце ќе ги кочат повредите на Шарави у задње време али сигурен сум дека шпекулации ќе има.

Па за Шарави има шпекулации изминативе 2-3 години. Од одењето на Кајт, ако добро помнам.

Па да де и затоа сум сигурен дека ќе има пак бидејќи ова е тоа лето каде што Милан сериозно би разгледал понуда за него. Се што е над 15 милиона би било разгледано сериозно.

Па да де и затоа сум сигурен дека ќе има пак бидејќи ова е тоа лето каде што Милан сериозно би разгледал понуда за него. Се што е над 15 милиона би било разгледано сериозно.

Сега глеам на нет, имало пред месец дена демек 10м фунти, што е баш цената што ја спомнуваш...

Сега глеам на нет, имало пред месец дена демек 10м фунти, што е баш цената што ја спомнуваш...
Поеќе не може пошо го утепаа повреди и ништо не изигра.

Под водство на асален тренер би го чекал уште сезона бидејќи има потенцијал у детето а и млад е не сум сигурен дека и раководството размислува така иако има изјави дека ќе останел.

Можда би му годела промена и на клуб и на лига.

Ќе се усреќат со таков. Им требаат готови продукти. Играчи кои ќе имаат инстантен импакт на тимот.

Ќе се усреќат со таков. Им требаат готови продукти. Играчи кои ќе имаат инстантен импакт на тимот.
Имаа можност да земат таков коа го бараа Санчез + пари за Суарез ама Санчез не сакаше да иде во Ливерпул.

После Суарез и Стерлинг башка пензионирањево на Џерард+Лига Европа се помалку и помалку готови играчи ќе сакаат да доаѓаат.

Имаа можност да земат таков коа го бараа Санчез + пари за Суарез ама Санчез не сакаше да иде во Ливерпул.

После Суарез и Стерлинг башка пензионирањево на Џерард+Лига Европа се помалку и помалку готови играчи ќе сакаат да доаѓаат.

Ако имаш финансии, сите ќе ти дојдат. Добро ај не сите, али повеќето сигурно. Доказ за тоа е Јунајтед кој лани и господ да го посакаше, ќе го купеа.
Ливерпул нит има пари да се натпреварува, нит полпозиција за преогаварање. Лани имаа барем полпозиција со борбата за титула ама се покакаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom