Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Имаа можност да земат таков коа го бараа Санчез + пари за Суарез ама Санчез не сакаше да иде во Ливерпул.

После Суарез и Стерлинг башка пензионирањево на Џерард+Лига Европа се помалку и помалку готови играчи ќе сакаат да доаѓаат.
Да, ама потребна е само една прилика да се отвори и да ја искористат во вистински момент, после ќе биде полесно. А секое лето има така по некој класа играч кој е несреќен во тимови како Барса и Реал. Ако се откажат и одат кон таленти и просечни играчи, никогаш нема да има прогрес.
Само, ќе треба и ептен да го отворат ќесето. Нека преплатат некој, нека му дадат 200к плата одма. За Санчез ете мораа да притиснат повеќе, да му дадат повеќе од Арсенал и верувам дека ќе можеа да го убедат да дојде.

Фил Томпсон имаше интересна изјава да кажам, дека Ливерпул требале да ги присилат Барселона за да го убедат Алексис да потпише за Ливерпул или да се збогуваат со Суарез.

Колку е ова изводливо, поима немам :D

Ако имаш финансии, сите ќе ти дојдат. Добро ај не сите, али повеќето сигурно. Доказ за тоа е Јунајтед кој лани и господ да го посакаше, ќе го купеа.
Ливерпул нит има пари да се натпреварува, нит полпозиција за преогаварање. Лани имаа барем полпозиција со борбата за титула ама се покакаа.
Али по финансии сте далеку од Јунајтед.

Да, ама потребна е само една прилика да се отвори и да ја искористат во вистински момент, после ќе биде полесно. А секое лето има така по некој класа играч кој е несреќен во тимови како Барса и Реал. Ако се откажат и одат кон таленти и просечни играчи, никогаш нема да има прогрес.
Само, ќе треба и ептен да го отворат ќесето. Нека преплатат некој, нека му дадат 200к плата одма. За Санчез ете мораа да притиснат повеќе, да му дадат повеќе од Арсенал и верувам дека ќе можеа да го убедат да дојде.

Минатата сезона имаа далеку подобра позиција при преговарање со играчи зашо до последно коло беа во борба за титула и ем тимот беше во страшна форма.

Годинава после се што набројав ќе им биде тешко да преговараат со таков играч.

Ете и со Ројс преговараа ако не се лажам и ништо не бидна. Пред да го продадат Стерлинг они мораат да имаат почнато преговори со играчи и да го одврзат ќесето зашо пак ќе заглават.

Ја знам како ми е со Милан пошо собираме само free agent и само...само free agents бе.[DOUBLEPOST=1432044712][/DOUBLEPOST]
Фил Томпсон имаше интересна изјава да кажам, дека Ливерпул требале да ги присилат Барселона за да го убедат Алексис да потпише за Ливерпул или да се збогуваат со Суарез.

Изводливо било сигурно пошо и Реал беше у трката мислам.

Не сакам ни да ги споредувам финансиите :Д[DOUBLEPOST=1432044916][/DOUBLEPOST]А за фри ејџентс, веќе ги имаме Ингс, Милнер и Конопјанка. Овој третиов не ми е сигурен ама пак :)

Имаа можност да земат таков коа го бараа Санчез + пари за Суарез ама Санчез не сакаше да иде во Ливерпул.

После Суарез и Стерлинг башка пензионирањево на Џерард+Лига Европа се помалку и помалку готови играчи ќе сакаат да доаѓаат.
Женска му на Санчез сакаше да живее во Лондон иначе машки и естетика па поготово фудбалери и естетика се два различни света, и на Сибир би живееле за пари, Хулк и Витсел во Зенит најдобар пример :blablab:

него што слушам, си требало да идеш во шопинг по пантолони :icon_lol:

Или пак да го фати она "бразилското" ко Робињо и да треба да го зајмите у Коринтијанс пошо никој нема да го сака.

Ако сака да си иде треба да искеширате од него што е можно повеќе.

Пратиле Зенит понуда? ПРИФАТИ ЈА и моли се дека и он ќе ја прифати ако е толку по парите. Нека мрзне таму у Русија ко циган.

Ќе ти ебам дваесгодишните копилиња. Шо ќе праи у Сити или Реал? Еден Бејл не може да се уклопи таму уз Роналдо не па ова петелчево.

Ова го трубам уште од лани. :D Ама Кутињо ми делува поинаков од другите. Вредно работи 90 минути, се бори за секоја топка, трча, покрива простор, нешто во што многу напредна од пред година и пол, кога буквално секогаш кога Ливерпул имаше водство после 70та минута беше заменуван.[DOUBLEPOST=1432048268][/DOUBLEPOST]
Единствено нешто што ќе ме напне ако го продадат е тоа што ќе покажат дека сеуште не можат да задржат играч.

Ќе покажат пред луѓе кој не разбираат толку фудбал. Срамота е бе на 20 години да му се прчиш на тренер кој буквално го направи играч, да му се прчиш на клуб како Ливерпул. Не велам не, голема кривица има и Ејди Ворд, но Стерлинг мораше да покаже многу поголема почит и кон Роџерс и кон Ливерпул.[DOUBLEPOST=1432048514][/DOUBLEPOST]http://www.empireofthekop.com/2015/05/19/liverpool-flop-is-shining-out-on-loan-according-to-boss/

Дик Адвокат импресиониран од Коатес. :confused: Вели дека 4 натпревари му биле доволни да дојди до овој заклучок. Го немам следено Коатес многу сезонава, ама се сеќавам и лани со Пеџа правевме муабет дека Коатес има техника, позиционирање, но е ПРЕСПОР за да биде стопер во топ екипа.
Верувам дека летово ќе лапнеме 5-6 милиони за него.

Последно уредено:

Тоа е тоа. Го сакате Суарез нека потпише Санчез. Ај Чао. Па да ги видевме. Ама фини ние срцки.

....ajde da otvoram diskusija :)...ako veke go prodavaat za nekoi 40-45mil...kade i vo koi igraci bi se vlozile parite....eve moe mislenje: konopljanka vednas free transfer ja pokrivame levata stranicna ,Benteke 30mil ili plus lambert 25mil resavame napad,...prodazba na koates,balo,lukas,aspas,alberto,borini,enriqe...od47-55mil na grubo :))... jas bi potrosil na Kabae 10-12mil, Can se vraka sredina i mislam deka tamo e ok(hendo alen plus maladincive)...desen bek...moja zelba prava Karvahal 18mil...Janmat 10mil...golman prv izbor Ceh iako znam nema da dojde...dajte razmisluvanje da vidi me do kade sme :)))....oti ovaa kolku sto citam niz portalite ke bide poz se izgleda klucen transfer period za LFC ili ke bideme ekipa kako negogas ili vecno 7mo mesto :)) YNWA

Вакви или или моменти сум прател едно 5 пати!
Бар од коа знам за Ливерпул.

Се е минливо, клубот останува!
YNWA

@Клипче нема врска брат тоа, колку и да притискаа за Санчез џабе ќе беше пошто човекот нејќеше да игра за `некојси` Роџерс, туку отиде кај Венгер.

Еве у Интер ситуацијата, кој готов играч ќе дојдеше да игра под Мацари, никој. Т.е мртвила од типот на Кампањаро и Ароника.
Дојде Манчини кој е сепак респектабилен тренер у Европа, дојдоа Шакири и Подолски, не дека овие двајца се крем дела крем ама сепак...
Еве за летово се шпекулира за Јоветиќ и плус наводно веќе е готово трансферот на Јаја Туре.
И во Милан е исто, без разлика што нема да играат Европа да стаат некој добар тренер а не експерименти како Инзаги и Сидорф, ќе си дојдат големите играчи одма, пошто Милан е тоа.

Тоа е проблемот и во Ливерпул мислам, Роџерс уште не е некој тренер од самиот врв па затоа и играчите од типот на Ројс и Санчез се малце скептици за потенцијален трансфер у Ливерпул, плус фактот што еве 2-3 сезони по ред не можат да ги задржат јаките играчи.
Да дојде Клоп или Бенитез ќе си повлечат и јаки играчи со себе а не Лалановци и Ловрени.
Бенитез умрениот у еден Наполи успеа да донесе 3ца играчи од Реал Мадрид па да не праиме муабет за Ливерпул.

11168768_986014548097221_2100241731457558793_n.jpg

Трудничка жена му на Сако?

На фб под сликава имаше коментар: Poor girl, I'd say he's a machine :pos:

Ај ако начекате видео од „укањето“ кон Стерлинг, пиштете го.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom