Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да де да. Тука паѓаа досетките :)[DOUBLEPOST=1432130638][/DOUBLEPOST]@Peja989 Ајде треба да трчам, скрати репликата :D:D

Последно уредено:
Многу си почнал да бараш извади ова, дај она. :)
Имаш кажувано и тука и на Редс во групата. Овој ботот пример од И јас сум Ален секој нормален навивач на Ливерпул треба муабет да не му прави.Го ругаше Џерард абе на секој допир со топка. Ја читам и не ми се верува . И после ќе ми рече навивам за Ливерпул. Абе нека се изгуби.Уште млеко има на муцето, Џерард ќе го плука.

Ти пример правеше доскочици за Кени,Џерард му рекол АБЕ БЕГАЈ ТАМО нели. :) И слични сеа не ги собирам јас за доказ :)[DOUBLEPOST=1432129779][/DOUBLEPOST]Еднаш за Роџерс да пишеше . 3 години Кени да беше менаџер да видам дал ќе беше вака тивок и дал ќе му ги бранеше одлуките како на Роџо.
Тоа е муабетот .

Добро бе Бодо, и ти си убил жена, ми призна еднаш ама ај сеа тука ќе ти вадам.
Исто и Брејвик има убиено луѓе.

Ја гледаш паралелата?
Ме обвинуваш а немаш доказ и ме споредуваш со некој што го има навредено Стиви.
Нит го имам навредено, па уште и сум престанал да го почитувам.

Џабе си трипаш :)
Класика за тебе, само лупаш тези, лепиш етикети и на крај си се убацуваш со трет муабет.
Ме заболе мене што рекле за Стиви некои админи на некоја страна :)
Јас знам дека со ниту еден мој потег не сум покажал непочитување према Џерард и Кени (збориме за нив). Ако имаш доказ за спротивно, повели, приложи го, во спротивно ќе те замолам да не ми лепиш етикети :)

Исто така, ќе те замолам и да се придржуваш до зборот, да не го пратиш Ливерпул :D

@Scouser88 ако остане Џерард и наредна сезона игра на сите 38 натпревари дека легенда нели, а притоа и прави грешки константно поради кои Ливерпул губи бодови и испадне од лига, на крај ќе кажеш па добро не може да му замериме, легенда е, или ќе го критикуваш и ќе речеш подобро ќе беше да си отидеше со време наместо да му наштетува на клубот?

Пошто он кога пишува „Стиви се лизна, крив е за титулата“ не е плукање али плукање по играч е ако кажеш дека ја изигра најмизерната сезона во неговата професионална кариера.

Дел од досетките што ги зборам.

Филип Пејчиќ#Џерард_да_остане#РоџерсАут
Филип ПејчиќЈас мислам Далглиш да го вратиме:pos:
Сменет е Искра. Кени го вратија назад :Д
Филип ПејчиќЈас жими се после пораз го неам слушнато да каже we showed character.... Тоа беше одлика на Кени...
Филип ПејчиќЗатоа, Стиви си оди, Роџерс останува и следна сезона. Ако таа сезона, сезона во која што тој ќе биде мадафакерот во соблекувална и сите играчи ги има тој донесено не успее да направи нешто (не да освои ПЛ) туку да игра тимот како што тој ќе диригира и нема да има муабето како „овој мора да го стави, овој мора да трпи“, тогаш МОЖЕБИ и јас би бил за промена. До тогаш, јок.
Филип Пејчиќ Роџерс 3 години нема титула со Ливерпул , Џерард нема 17. Кој е полош?
Имаше и еден го памтам баш беше вака ''Што ќе правиш следна сезона кога ќе го нема Џерард а Роџерс сеуште ќе биде менаџер '' Само се уморив од ролање не стигнав да го најдам.

Ај доста се ме мрзи поише.
Пошто морало сликовито.

:)[DOUBLEPOST=1432145862][/DOUBLEPOST]
@Scouser88 ако остане Џерард и наредна сезона игра на сите 38 натпревари дека легенда нели, а притоа и прави грешки константно поради кои Ливерпул губи бодови и испадне од лига, на крај ќе кажеш па добро не може да му замериме, легенда е, или ќе го критикуваш и ќе речеш подобро ќе беше да си отидеше со време наместо да му наштетува на клубот?

Ако некој треба да го киксне Ливерпул тогаш тоа е Џерард. Он е капитен он е воџа он е шоуто и ако некој ја ебе нека ја ебе он.
Неможам да поднесам Фланаган да ми земе титула,Ален,Ламберт.
Од лидерот можам,негова е одговорноста.Затоа е лидер и затоа е Џерард тоа што е во фудбалот.

Последно уредено:
Пошто досетка и навреда е исто.
Добро Бодо, добро :)

Ако некој треба да го киксне Ливерпул тогаш тоа е Џерард. Он е капитен он е воџа он е шоуто и ако некој ја ебе нека ја ебе он.
Неможам да поднесам Фланаган да ми земе титула,Ален,Ламберт.
Од лидерот можам,негова е одговорноста.Затоа е лидер и затоа е Џерард тоа што е во фудбалот.
Да да, и нека ве кошта титула 4-5 сезони ама битно нека остане во Ливерпул по секоја цена, легенда е. Работата е никој да не ве кошта титула, туку да ја освоите.
Клубот е секогаш на прво место, и он како легенда мора да го стави клубот пред него и да каже чекајте, не можам јас веќе да играм на нивото кое е потребно за клуб како Ливерпул (што треба да биде нели конкурент за сите трофеи) и самиот да се повлече.

Oкoлу дoсеткиве, oд групaтa нa фб шo ни е..више не ми се ни пишуе тaму, читaм чaт-пaт дa видaм дo кaј се иде.. oд кoнстaнтнo вртење нa истите муaбети, oд секaкви нaпoрни ликoви, неaм нерви.. a oвa и мaлце им е шo им пишувaл Пеџa, клaсичнo дуписиги :)

Да да, и нека ве кошта титула 4-5 сезони ама битно нека остане во Ливерпул по секоја цена, легенда е. Работата е никој да не ве кошта титула, туку да ја освоите.
Клубот е секогаш на прво место, и он како легенда мора да го стави клубот пред него и да каже чекајте, не можам јас веќе да играм на нивото кое е потребно за клуб како Ливерпул (што треба да биде нели конкурент за сите трофеи) и самиот да се повлече.

Ама не викам ја да игра 38 утакмици уште 3 години. Мене муабетот ми беше да не биде плукан пошто коските ги остави со незналициве во тим.И незаслужува.

Oкoлу дoсеткиве, oд групaтa нa фб шo ни е..више не ми се ни пишуе тaму, читaм чaт-пaт дa видaм дo кaј се иде.. oд кoнстaнтнo вртење нa истите муaбети, oд секaкви нaпoрни ликoви, неaм нерви.. a oвa и мaлце им е шo им пишувaл Пеџa, клaсичнo дуписиги :)

Како да не правам досетки кога ми става сајт кој е blindreligion.com
Еј, БЛАЈНД РЕЛИЏН :Д кој вели дека Роџерс бил избркан уште у ноември ама го чувале до крај. Како да реагирам јас на таа објава? :) Сериозно да ја сфатам? :Д

Абе, сте одбиле понуда од Јунајтед за Стерлинг. :D

Додуша најдобар наслов што го сретнав за ова: Manchester United Troll Liverpool With Sterling Inquiry :icon_mrgr:

Абе, сте одбиле понуда од Јунајтед за Стерлинг. :D

Додуша најдобар наслов што го сретнав за ова: Manchester United Troll Liverpool With Sterling Inquiry :icon_mrgr:
Вие не ни го дадовте Хајнце, не ви го даваме Стерлинг :D

Иначе, Ферги потег ми е ако е тролање, што поштуем :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom