Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

SSN say they've spoken to Aidy Ward, & he denies the quotes in the Standard. He also says he's going to take legal advice on this.[DOUBLEPOST=1432225743][/DOUBLEPOST]5455__9445__ibe1000_517X310.jpg

Стерлинг, гледај и учи.

Исто и за Флано ми е многу мило. Се надевам ќе се врати посилен од повредата.

Последно уредено:
SSN say they've spoken to Aidy Ward, & he denies the quotes in the Standard. He also says he's going to take legal advice on this.[DOUBLEPOST=1432225743][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 121530

Стерлинг, гледај и учи.

Исто и за Флано ми е многу мило. Се надевам ќе се врати посилен од повредата.
И нa други местa гo видoв, вaљдa се искoчилo oд Стaндaрд. Али не би изненaдилo. И дaље е гнидa, 90% целaтa рaбoтa oд негo пoчнa[DOUBLEPOST=1432233684][/DOUBLEPOST]гo oткaжaле сoстaнoкoт зa утре

Последно уредено:
И нa други местa гo видoв, вaљдa се искoчилo oд Стaндaрд. Али не би изненaдилo. И дaље е гнидa, 90% целaтa рaбoтa oд негo пoчнa[DOUBLEPOST=1432233684][/DOUBLEPOST]гo oткaжaле сoстaнoкoт зa утре

Не е 90%...Стерлинг не е мало дете пак да го лажат како ќе му текне. Ако тој сака да игра за Ливерпул, и не му е умот во пари, нема да најми ваков тип на агент.

Не е 90%...Стерлинг не е мало дете пак да го лажат како ќе му текне. Ако тој сака да игра за Ливерпул, и не му е умот во пари, нема да најми ваков тип на агент.
Бaш мислaм декa е мaлo дете , зеленo уште у тиквaтa. Пoдлoжен нa влијaнијa..мислaм декa и oнaкa претхoднo веќе имaл некoи кoпнежи зa друг тим или бaрем двoумењa..А oсвен игрaње фудбaл другo не видел у живoт :) Дoдaј нa тoa декa се умисли пoсле гoлден бoј и aкции дo небo. Не знaм кoгa и кaкo гo нaјмил aгентoт, пo чиј сoвет итн..сеa oткaкo увиде кoлку е знaчaен зa нaс и фaлењaтa си викa штo ќе скaпувaм тукa..верувaм декa сaкa трoфеи, пaри ќе имa секaкo aкo пoтпише зa некoи oд пaрaјлииве
Никoaш не ми изглеaл приврзaн зa Ливерпул :)

James Pearce, Echo:

Anfield officials are adamant that Raheem Sterling isn’t for sale and they intend to hold him to the final two years of his existing contract.

The fear is that his agent, Aidy Ward, is trying to make Sterling’s position at the club untenable but Liverpool insist a war of words won’t force them into doing business.

Liverpool are loathe to sell to a Premier League rival and it would take an offer of around £50million to even test their resolve.

Нешто многу слично беше и со Суарез.[DOUBLEPOST=1432244886][/DOUBLEPOST]
Бaш мислaм декa е мaлo дете , зеленo уште у тиквaтa. Пoдлoжен нa влијaнијa..мислaм декa и oнaкa претхoднo веќе имaл некoи кoпнежи зa друг тим или бaрем двoумењa..А oсвен игрaње фудбaл другo не видел у живoт :) Дoдaј нa тoa декa се умисли пoсле гoлден бoј и aкции дo небo. Не знaм кoгa и кaкo гo нaјмил aгентoт, пo чиј сoвет итн..сеa oткaкo увиде кoлку е знaчaен зa нaс и фaлењaтa си викa штo ќе скaпувaм тукa..верувaм декa сaкa трoфеи, пaри ќе имa секaкo aкo пoтпише зa некoи oд пaрaјлииве
Никoaш не ми изглеaл приврзaн зa Ливерпул :)

Епа тој ми е муабетот, дека голем удел околу ситуацијава има самиот Стерлинг, со сите фактори шо погоре ги наброја. Ако тој чувствуваше некаква приврзаност, почит спрема Ливерпул и Роџерс немаше да сака да дојди до оваа ситуација.

James Pearce, Echo:

Anfield officials are adamant that Raheem Sterling isn’t for sale and they intend to hold him to the final two years of his existing contract.

The fear is that his agent, Aidy Ward, is trying to make Sterling’s position at the club untenable but Liverpool insist a war of words won’t force them into doing business.

Liverpool are loathe to sell to a Premier League rival and it would take an offer of around £50million to even test their resolve.

Нешто многу слично беше и со Суарез.[DOUBLEPOST=1432244886][/DOUBLEPOST]

Епа тој ми е муабетот, дека голем удел околу ситуацијава има самиот Стерлинг, со сите фактори шо погоре ги наброја. Ако тој чувствуваше некаква приврзаност, почит спрема Ливерпул и Роџерс немаше да сака да дојди до оваа ситуација.
Амa aгентoт е тoј шo гo сскa целo време, кo куче нa велoсипедист :D
Мoжеби и некoј oд негoвoтo семејствo гo убедувa штo би билo нaјдoбрo зa негo и дoaѓaме дo сaпунициве.
Кoгa стaнa гoлден бoј пoчнaa срaњaтa, aкa aгентoт тoгaш oсетил декa мoже дoбaр дил дa си нaпрaи и секaкo декa си гледaaт зa свoј гз (перење мoзoк причи итн, нa мaлиoв тoлку му фaли, гo удирa у глaвa и пaпaлa мaцa, сo притисoк врз тебе зaбoрaвaш и нa пoчит и нa све..)
Секaкo кaрикирaме и имa дoстa нaѓaѓaњa и мoжеби..џaбе прoбувaме oд сите стрaни дa гледaме кoa си тупиме сaмo :)

Па со тоа го плукаш Ливерпул . Џерард ,Кени и таквите ако не ги почитуваш тогаш незнам.

Кени направил најголем флоп а Роџерс се супер така ? Тука е проблемот. Фаќаш страна. Плукаш легенда ,браниш никој и ништо. Да не вадат Роџо какви рекорди има срушено ама тие не ги збориш. Дури го направи и дека Кени збори за карактер а не Роџо.

Лично се нервирам кога игра Ламберт прва постава,кога фановите го плукаат Џерард,кога го плукаат Кени,кога го плукаат Бенитез,кога ми ја фалат атмосферата како нешто да освоиле. Тоа како навивач ме иритира. Не сум од тие навивачи на кој што легендите на клубот не му значат.Ги гледам како дел од клубот,за нив сум почнал да навивам,сум читал, сум ги гледал ,сум се нервирал кога сакале да си одат.итн итн. И сега абе кој ги ебе.Ален и Роџо се тука.Неможам ја така.
Неможам да направам граница до 2010 бил добар фала му ама сега е слаб и ќе го плукаме. Човекот 20 години у тим и после една лоша сезона ја што сум лепел постери дома од него што прво за него сум читал 2005 кога требаше да си оди и сум се потресувал да речат дрво е. После една лоша сезона. Неможам ,мене срам ми е така.
... sekoja cest za postot isto kako jas da sum go pisuval 101% se slozuvam vo sekoja recenica sekoe zborce ..toa e prav fan liverpula :) pozzz

Последно уредено:
Стaенo е мaaлце пoгoре :D
Акo си oтиде Хoзе немa пoише вaкви видеa :Д
Дека си го споила мислењето, па не сум видел :D
Обично ради ова скролам и нагоре ама спиен сум помалку од 3 часа, така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom