- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.972
- Поени од реакции
- 116.613
Мора да сфатиш дека сте мнооооооооооооооооооооогу поумрени од нас, онака мноооооогу.Интер на домашен терен со фул состав вади Х со Киево. Ете толку им цвета на нив тимот.
Мора да сфатиш дека сте мнооооооооооооооооооооогу поумрени од нас, онака мноооооогу.Интер на домашен терен со фул состав вади Х со Киево. Ете толку им цвета на нив тимот.
Умрени сме бе, поумрени никад не сме биле. Нема одбрана, нема везњаци, нема напаѓачи нема тренер. Како да игра екипата?Мора да сфатиш дека сте мнооооооооооооооооооооогу поумрени од нас, онака мноооооогу.
Јас не ни сакам да играме Европа, т.е. ЛЕ. Инаку да, за греота е тоа што Интер со поквалитетни играчи има мизерни резултати, ама мислам дека сезоната отиде у курац уште на почетокот со дегенските резултати на Мацари. Не дека Манчио нема идиотски резултати, ама ипак не е лесно таков раштиман оркестар што го остави Мацари да го доведеш во ред. Инаку не дека нешто серам, стварно никогаш до сега немам гледано помизерен Милан... Ова е срамно, моментално се на ниво на Емполи, може и полоши...Умрени сме бе, поумрени никад не сме биле. Нема одбрана, нема везњаци, нема напаѓачи нема тренер. Како да игра екипата?
Вие со далеку поквалитетни играчи вадите катастрофа резултати. Ханданович и пречката денес спасувале ПОРАЗ на домашен терен.
На крајот од сезоната нит ние у Европа нит вие а ќе мерите тука кур пошо ќе бидете 2-3 места погоре на табела.
Абе со оглед на тоа дека освојување ЛЕ ти носи директно место во ЛШ мислам дека сега е поисплатливо да ја играш ако си во моменталната позиција на Интер каде се мачат во домашното првенство и слично.Јас не ни сакам да играме Европа, т.е. ЛЕ. Инаку да, за греота е тоа што Интер со поквалитетни играчи има мизерни резултати, ама мислам дека сезоната отиде у курац уште на почетокот со дегенските резултати на Мацари. Не дека Манчио нема идиотски резултати, ама ипак не е лесно таков раштиман оркестар што го остави Мацари да го доведеш во ред. Инаку не дека нешто серам, стварно никогаш до сега немам гледано помизерен Милан... Ова е срамно, моментално се на ниво на Емполи, може и полоши...
Па богами ко репирза еНе од минатата сезона е.
Да да, не мора да му влезе со шес кранпони у кичма за да добие директен црвен, може само да го фати за рака пример и да го завлече назад или да го сопне педерски од позади...Не сум ја видел ситуацијата со Де Шиљо, но на Медијасет велат дека заслужил црвен. Не за друго гледам дека при оваа ситуација (а и многу други) доста луѓе се бунат со аргументи од типот "фаулот не беше многу остар" и слично. Значи апсолутно не е битно дали фаулот е остар и опасен или обичен старт, доколку спречува чиста шанса за гол тогаш судијата според правилата мора да даде црвен картон.
Користи запирки бе, вака испаѓа дека ја сум ќутел ко пичка и се курчам сеа.@Џонтра Волта сеа се курчи а фчера ко пичка ќути кај тебе дома и вика дека Интер се боље.
Шо да праиш, со средно сум.Користи запирки бе, вака испаѓа дека ја сум ќутел ко пичка и се курчам сеа.![]()
A ANTICKIJOT KAJVAS KE OCTANYVA LI? KAZETE LUGE ZA DA ZNAJME.OK POZZЗначи од идната сезона очекуваме барем тројца македонци да настапуваат во Серија А: Пандев и Јакимовски во Џенова, Трајковски во Палермо... останува да видиме дали оној Ристовски уште ќе се шлепа во Серија Б