НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
CEDHKFiWYAAzo0N.jpg

Одбраната на Визардс во второ полувреме. :cuc::cuc:
Хокси многу напади трошат на Корвер, а многу ретко спуштаа топка на Милсап или Хорфорд. Има време серијава, но од ова што го видов денеска, не сум баш убеден дека Хокси лесно ќе поминат. Нема да бидам изненаден ако има 7ма утакмица.

Јас 7 мислев пред утакмицава ама ова поќе од 5 не оди. Како шо реков после 3та утакмица со Бруклин ова е најслабата прво рангирана екипа шо сум ја видел

Претеруваат со тројките, како МЗТ/Работнички/Македонија да ги гледав.

Многу лесно шитната утакмица од Атланта, ќе ги кошта скапо овој брејк, Визардс се стабилна екипа.

Ако продолжеа како во прво полувреме Хокси ќе победеа со 20 разлика , ама снема среќа во второ полувреме. Сеуште верувам дека ќе поминат

Ја на брат ми сабајле му реков дека Атланта испаѓа од Визардс. Некако боље тим ми се Вашингтон, а и Атланта по мене сеуште не се јак плеј оф материјал.

Морам да ја симнам утакмицата меѓу Клиперси и Спарси, упм финале пред финалето имаше уште во прва рунда... Крис Пол :cuc::cuc: Ради него и Редик ги поштувам Клиперси, добро и ради Џамал секако. :D

Edit: Прејака слика
11070745_819849421455836_7429387551951648742_n.jpg

Последно уредено:
Па ти поќе играчи поштоваш од мене, незнам шо се расправам тука
Исти град иста сала исти курац бајо мој :pijanco:

Плус сеа ќе навивам за вас против Хјустон, ќе мораш да ме поштуваш. :smirce:

Страшни се ГС, фаворит број еден без дилеми

Па како шо реков пред некое време, Спарси и Леброн сеуште го имат главниот збор.. регуларната сезона не значи ништо.. Вориорси и Хокси не стигат конференциско финале

Од кај шо дува ветрот. :D

Иначе Биал како излезе плачејќи мислев надвор до крај на плејофот е , а тој се врати за 3 минути

Обично не сакам да гледам класично газење на противникот,тие утакмици ми се досадни.Ама ко ги гледам Кари и компанија,баш е спротивно,пукаат атракции играат лесна кошарка,брза транзиција.А од друга страна играат солидна одбрана,така да за мене имаат и те како шанса да бидат шампиони,и баш ќе ми биде мерак.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom