НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стефан коби како се справува со успехот на Клиперси

9NirbkD.jpg
[DOUBLEPOST=1430486107][/DOUBLEPOST]Blake Griffin is the only player since 85-86 to record 26+ pts, 12+ rbs, 6+ asts & 4+ blks in a postseason game w/out a turnover.

It's Griffin's FIFTH game this series with 20+ points, 10+ rebounds, 5+ assists

Мене ме боли кур и за Клиперс и за Спарс, него само кажав дека ти се дегенски муабетите за судиската помош на Спарси заради боксерскиот меч меѓу Мејведер и тој другиот кој и да беше. Каква теорија човече :pos::pos:

Бостон сериозно заинтересирани за Казнс http://nesn.com/2015/05/report-demarcus-cousins-will-be-celtics-trade-target-this-summer/
Не знам што изводи Ејнџ, зарем мисли дека вакво нешто би се отстварило поготово после нереалните услови кои ги бараше во трејдот за Рондо, и да се случи трејд верувам дека не би го дале у Бостон. Чисто онака за инает.

Инаку гледам овој што е за Блејкчо константно прозива овде членови,што колективно што поединачно,да не биде после да плаче ко ќе му се цитираат мислења,па да не тужи кај модераторите.

Инаку гледам овој што е за Блејкчо константно прозива овде членови,што колективно што поединачно,да не биде после да плаче ко ќе му се цитираат мислења,па да не тужи кај модераторите.
Требал да го смени на први во The Provokator.

Баш ова сакав преге да го пишам, ама не стигнав, излегов. Значи, @The Procrastinator, уште од првиот натпревар меѓу ЛАК - САС, провоцираш, немој да бараш моја помош кога/ако Клиперси испаднат. Ја имаш претерано, ама ајде не бришам мислења пошто очигледно ретко кој ти обрнува внимание.

Баш ова сакав преге да го пишам, ама не стигнав, излегов. Значи, @The Procrastinator, уште од првиот натпревар меѓу ЛАК - САС, провоцираш, немој да бараш моја помош кога/ако Клиперси испаднат. Ја имаш претерано, ама ајде не бришам мислења пошто очигледно ретко кој ти обрнува внимание.
Ајде еве да речеме ок е еднаш ама он претера ,мене лично не ме заболе не сум за Спарси,ама он прозиваше општо,ете нека најде некој фан на Сарси па нека си прае закачки.А не ко беше Клиперс пред елиминација го снема ко дух.еве ја ти кажувам,у случај да му изгубат у Недела,има да го утепам со цитирања.

По се изгледа, вечерва уште еден блоуаут, и тоа за Нетси.

Ајде еве да речеме ок е еднаш ама он претера ,мене лично не ме заболе не сум за Спарси,ама он прозиваше општо,ете нека најде некој фан на Сарси па нека си прае закачки.А не ко беше Клиперс пред елиминација го снема ко дух.еве ја ти кажувам,у случај да му изгубат у Недела,има да го утепам со цитирања.
Ќе тепа Клиперс по мене иако оваа серија е многу непредвидлива. Мислам дека испушти две добри шанси Сан Антонио после направените брејкови, па затоа сега ќе нема назад. Далеку од тоа дека 100% е решено, али ете чисто мое мислење е дека кога веќе не успеаа да победат на претходната сега ќе изгубат и ќе бидат елиминирани. А иначе дај Боже да пројдат. :D

'Дај боже да пројдат'

Нели курот те болеше за Клиперси и Спарси.. или ти помина сега? Да не ти го касна некој?

Ја сакам кошарката што ја игра Спарси, затоа сакам да пројдат, а ако не пројдат нема да ме фати срце или да плачам по дома. А со Док и Клиперс не игра лоша кошарка, нарочито сезонава, имаат еден куп сетови на акции, ама таму се знае кои ме нервираат и затоа не навивам за нив. Иначе и на тикет ги пишав 1.

Ама гризаат Спарси:vozbud:,ќе биде овде лудница до крај

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom