Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби вредат, но добро би било и RTL Crime и RTL Passion да ги додадат во пакетот, а не само RTL Living, како и основните RTL каналиRTL каналите вредат за сите пари.
Чекај малку, не брзајНели Синестар и НВО ги има на бум тв, а тие се исти споственици со близу, значи ли тоа дека може наскоро да ги има и во понудата на близу?
Сеедно е дали САили ресивер се доплаќа 200 ден. Барем така беше во декември кога земав. Те прашуваат само што сакаш.
150 e za sd resiver (ja go imam toj) 200 za CA modul i 250 za HD resiver. Ova bea cenite pred 2 meseci koga zedov 2 resiver...
Нели Синестар и НВО ги има на бум тв, а тие се исти споственици со близу, значи ли тоа дека може наскоро да ги има и во понудата на близу?
Чекај малку, не брзај
Сеуште не се споени Телеком Словенија (One и boomTV) со Телеком Австрија (VIP и blizoo)
А дали после спојувањето ќе може да ги гледаме и овие канали на blizoo навистина не знам, но според мене би требало да може, исти оператор тогаш ќе бидат![]()
Абе знаеме сите што треба, ама овие од blizoo не знаат очигледноНекој се доплаќа за BOX пакетот? Според мене, ова за Близу е пропадната инвестиција, бидејќи на каналиве нема ништо посебно. Подобро ќе беше HBO да го ставеа, барем даваат поасални филмови за разлика од овие, а сумата би била иста (за доплата). Мора да си ја подобрат филмскава понуда, да ги воведат Cinestar.
Па не сум сигурен, сепак при пријавата за спојување до Комисијата што е испратено, стои и blizoo во предлогот.Имаат ист сопственик - Телеком Австрија, но и доколку биде одобрено нивното спојување, сепак Близо ќе продолжи да функционира како независен ентитет, а Боом ТВ ќе остане под идниот заеднички оператор во кој ќе се спојат Вип и ОНЕ, тоа во повеќе наврати го имаме повторено во оваа тема на форумов.
Според мои размилувања, а мислам и на некои други членови, поверојатно е и blizoo и boomTV да бидат заедно во one.VIP.
Близу да се користи кај што ќе има мрежа, додека бумот да биде достапен кај што нема кабел.
А како што рече и @MARCELLO , не се исплати само бумот да го имаат, бидејќи со едвај три мултиплекси располагаат и со мал број на канали. Ако се оди според би било поисплатливо и подобро![]()
Јас го кажав моето мислење, ова е твое. Како и да е, и вака и така исто ќе биде. Се` додека не дојде некој нов оператор на IPTV нема да имаме сериозна конкуренција. Телекомот доколку намали тоа ненормалните цени и понуди нови ТВ канали кои се квалитетни, тогаш може и ќе има мала конкуренција, но до тогаш ништо. Затоа и според мене нема да има проблем да се оди по мојата логика, бумот и близу да бидат едно.Супер, поужасна комбинација - здравје.
Причина повеќе за да не биде одобрено спојувањето на Вип и ОНЕ, бидејќи и вака Боом ТВ и Близо не нудат баш најасални ТВ канали, па уште и да се спојат и да се намали конкуренцијата, што ќе биде поразително за корисниците.
а кој оператор во мк нуди сјајни канали, сите си имаат свои предности и маниСупер, поужасна комбинација - здравје.
Причина повеќе за да не биде одобрено спојувањето на Вип и ОНЕ, бидејќи и вака Боом ТВ и Близо не нудат баш најасални ТВ канали, па уште и да се спојат и да се намали конкуренцијата, што ќе биде поразително за корисниците.
а кој оператор во мк нуди сјајни канали, сите си имаат свои предности и мани