Game of Thrones

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Без Стивен Сегал никаде!

Едино он може Планината да го дотепа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ОмарСпиарс е баниран од темава на 3 дена, друг пат нека избира паметно што ќе постира.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ако испадне вистина сликава што ја постираше овој што изеде бан, ондак шта речи...Имајте бе осет луѓе, тука има некои што не гледаат ни трејлери зошто му/и рушат филм, а не пак вакви работи.
Знам дека не е спојлер за тоа дека ќе го нема Брендон Старк сезонава ама мене ептен ми рушат филинг ваквите информациi. Поубаво да бидам разочаран на крајот od сезоната него уште на самиот старт.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако испадне вистина сликава што ја постираше овој што изеде бан, ондак шта речи...Имајте бе осет луѓе, тука има некои што не гледаат ни трејлери зошто му/и рушат филм, а не пак вакви работи.
Знам дека не е спојлер за тоа дека ќе го нема Брендон Старк сезонава ама мене ептен ми рушат филинг ваквите информациi. Поубаво да бидам разочаран на крајот od сезоната него уште на самиот старт.
Мене ми е спојлер и тоа за Брендан ама некој ете не се воздржува а можеби и не знае што треба и што не треба да постира :) Сега ми пиша членот по пп и се извини, не знаел :Д
Не дека ќе ти смени тоа нешто ама...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дур не видам еден од Раде Шербеџија или Морган Фримен, ништо не праиме. Не може добра филмска продукција да е без барем еден од овие двајца.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Каде без Мето Јовановски?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе да, не знаеле. :) Не мислат што постираат и ќе ги сносат последиците.

Чисто процедурално, можда една од појаките сцени во серијава општо. Квалитетен пораз му нанесе во оваа прилика

Нема заебавање со Хурем :icon_lol: Цело баботење е сведено во сценава, правата моќ ја имаат тие најгоре, џабе стратегии и мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мене ми е спојлер и тоа за Брендан ама некој ете не се воздржува а можеби и не знае што треба и што не треба да постира :) Сега ми пиша членот по пп и се извини, не знаел
Не дека ќе ти смени тоа нешто ама...
Класичен спојлераш. Нормално дека никад некој што е „внесен“ во серијата да ти лупне таков спојлер, дури и да знае некаков. Досеа на темава спојлерите испопаѓаа од wananbe фраери кои „не знаеле“ дека тоа е спојлер, а гуглале: Gejm of Trons posledna epizoda. :angel:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Најголемиот спојлер оваа сезона мислам дека ми во направи HBO. Воопшто не ми е јасен тој потег, веројатно и некој друг го има забележано

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Најголемиот спојлер оваа сезона мислам дека ми во направи HBO. Воопшто не ми е јасен тој потег, веројатно и некој друг го има забележано
Јас немам HBO и стварно не ме интересира каков спојлер направиле :)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Не сум приметил ни јас и не ме интересира. :)
...постерот, но јас тоа не го гледам како спојлер.

Спојлер имаа HBO во трејлерот за 4-та сезона. Ги покажаа Џејми и Тирион како бегаат низ тајните ходници на секунда. Сам по себе, пред почетокот на сезоната можеби не значеше ништо, но како што течеше сезоната помислата на таа слика се` повеќе наговестуваше што ќе се случи.

Kajgana Shop

На врв Bottom