Мене ми е спојлер и тоа за Брендан ама некој ете не се воздржува а можеби и не знае што треба и што не треба да постираАко испадне вистина сликава што ја постираше овој што изеде бан, ондак шта речи...Имајте бе осет луѓе, тука има некои што не гледаат ни трејлери зошто му/и рушат филм, а не пак вакви работи.
Знам дека не е спојлер за тоа дека ќе го нема Брендон Старк сезонава ама мене ептен ми рушат филинг ваквите информациi. Поубаво да бидам разочаран на крајот od сезоната него уште на самиот старт.
Нема заебавање со ХуремЧисто процедурално, можда една од појаките сцени во серијава општо. Квалитетен пораз му нанесе во оваа прилика
Класичен спојлераш. Нормално дека никад некој што е „внесен“ во серијата да ти лупне таков спојлер, дури и да знае некаков. Досеа на темава спојлерите испопаѓаа од wananbe фраери кои „не знаеле“ дека тоа е спојлер, а гуглале: Gejm of Trons posledna epizoda.Мене ми е спојлер и тоа за Брендан ама некој ете не се воздржува а можеби и не знае што треба и што не треба да постираСега ми пиша членот по пп и се извини, не знаел :Д
Не дека ќе ти смени тоа нешто ама...
Јас немам HBO и стварно не ме интересира каков спојлер направилеНајголемиот спојлер оваа сезона мислам дека ми во направи HBO. Воопшто не ми е јасен тој потег, веројатно и некој друг го има забележано