Не е склон на повреди, склон е на непочитување авторитет.Се молев 2 дена да го стартува и многу кејф ми се напраи.
Со подобра средина и повеќе минути ќе почне и да асистира и да шиба голови.
Дриблинг, визија, пас, шут, сфе има дечкото.
Склон да не е на повреди?
Некои судии судат само ако шутот оди директно кон гол.
ОФ топик малце али вака ова го прочитав жими сеЈас да сум судија, би и го свирел у секое време.[DOUBLEPOST=1429487838][/DOUBLEPOST]Али не сум![]()
Читам што си цитирал и си викам „не бе, не го напишав ова“ОФ топик малце али вака ова го прочитав жими се![]()
А па вие дека поминувавте поволина лом направивте ....први 15 минути само после душа снемавте...и барај бе статистика...3 шутеви во рамки на гол имавте...исто толку и Милан имаше...еве го тупите боље сте биле а 2 пати сезонава неможете да не победите...а и пак сме пред вас на табела и гол разликата ни е тука негде..... и па ќе го тупите боље сте биле....Или сеа од барса ќе глеаме посед на топка имавме боље сме хехехе...Менез ако е мртов ондак што се икарди, Алпскиот меси и репчето?Хахахха, дај бе малце објективни бидете - Вчера не пројдовте половина (ок лажам, 3 пати пројдовте половина) и уште глумите тука нешто - Ја стварно не разбирам како тоа Интер ваш е подобар од Милан наш ?????
Немој да ме јебеш, ме мрзи да барам статистика од вчера, на се личеше утакмицата освен на дерби - пошто Милан се бранеше со 15 играчи и чекаше она мртвоно Менезче да направи нешто само во напад.
Да, двете екипи се мизерија ама братттттттттттт може само да зборите за 7те титули во ЛШ и да ќутите за вчера ....... 3 пати половина пројдовте алооо
Ти да не глеаше некоја друга утакмица? Мислам океј е и малце објективност... Глупо е стварно да се расправаме која мизерија е подобра од двете, ама реално кажи си брат, вчера дали Интер не беше подобар противник? Глеј колку шанси имаа во второто полувреме, цело време притискаа а Милан се бранеше. Дури на крај Лопез место да побрза гол да дадете тој кога ќе ја фатеше топката лежеше на теренот, ко да води Милан, а не ко да е нерешено. Не дека ќе смени нешто у животов ако Интер ги издоминирал Милан али малце објективност барем...А па вие дека поминувавте поволина лом направивте ....први 15 минути само после душа снемавте...и барај бе статистика...3 шутеви во рамки на гол имавте...исто толку и Милан имаше...еве го тупите боље сте биле а 2 пати сезонава неможете да не победите...а и пак сме пред вас на табела и гол разликата ни е тука негде..... и па ќе го тупите боље сте биле....Или сеа од барса ќе глеаме посед на топка имавме боље сме хехехе...Менез ако е мртов ондак што се икарди, Алпскиот меси и репчето?
За вчера за нијанса бевте малку подобри....ама малку а не толку колку што се увеличува...А и освен Паласио кога го погоди лопез при крај немавте друга 100 % шанса... немавте завршиница така да другото паѓа во вода...Разликата е ние знаеме дека сме катастрофа и си принзаваме...Ама вие сте убедени дека сте подобри од она што сте...Ти да не глеаше некоја друга утакмица? Мислам океј е и малце објективност... Глупо е стварно да се расправаме која мизерија е подобра од двете, ама реално кажи си брат, вчера дали Интер не беше подобар противник? Глеј колку шанси имаа во второто полувреме, цело време притискаа а Милан се бранеше. Дури на крај Лопез место да побрза гол да дадете тој кога ќе ја фатеше топката лежеше на теренот, ко да води Милан, а не ко да е нерешено. Не дека ќе смени нешто у животов ако Интер ги издоминирал Милан али малце објективност барем...