ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.809
- Поени од реакции
- 44.126
Која на пример?Оваа беше на сила, традиционално лошо игра Челзи со КПР. Ама дека три месеци Челзи нема саглам победа, апсолутно неточно.

Која на пример?Оваа беше на сила, традиционално лошо игра Челзи со КПР. Ама дека три месеци Челзи нема саглам победа, апсолутно неточно.
Vie pa zadnive 3 utakmici izigravte samo dobro i ke ste imale sansa za titula.Ауу Челзи сезонава ја доби во стил на Јунајтед, немаат една салам победа последните 3 месеци. Или кикс или на среќа/сила. Јебига, поарно што тепаа, ќе се уфилмав дека имаме шанса за титула.![]()
Според формата и играта на Челзи не за друго. Иначе Јунајтед во никој случај не заслужува титула сезонава.Vie pa zadnive 3 utakmici izigravte samo dobro i ke ste imale sansa za titula.![]()
Ако и со нерешено на Челзи ќе се уфилмаше дека Јунајтед има шанса за титула, да ти дадам бројче од еден психијатар, ептен е добар до сега многу фанови има решено од нереални амбицииАуу Челзи сезонава ја доби во стил на Јунајтед, немаат една салам победа последните 3 месеци. Или кикс или на среќа/сила. Јебига, поарно што тепаа, ќе се уфилмав дека имаме шанса за титула.![]()
Победата против Евертон изгледа дека е на сила само за некој што го гледа натпреварот. Тотална доминација на целиот натпревар. Минатото коло со Стоук, тотална доминација. Њукасл на Стемфорд исто така. Натпреварите со Барнли и Сотон во кои Челзи беше многу подобар противник, а не победи. Со Хал беа подобар опонент, несмасни реакции направија да изгледа тежок мечот.Која на пример?Голот за победа во Хул кикс на голманот ем 3 шута у оквир - 3 голови, гостувањето во Вест Хем беше победа на сила, против Евертон во 90та минута, со Вила искрено не ја гледав ама според коментарите кај вас во фан клуб исто сте тепале на сила.
Од Свонси во средина на Јануар, кога ги утепавте за сите пари. Едино против Стоук бевте нешто поарни.
![]()
Spored formata i igrata ako gi racuname zadnjive 3 meseca, mozda samo Arsenal e u bolja formda od Celzi, ako gledame za cela sezona tabelata si kazuva sve.Според формата и играта на Челзи не за друго. Иначе Јунајтед во никој случај не заслужува титула сезонава.![]()
Zasto nema da se vika ligava pojse Premier.Па богами, оваа ви е последна титула што ќе ја освоите во премиер.
Имаш во текот на сезоната едно 45 различни мислења. За секој период по едно. Кога ЛВГ беше очаен, како и Јунајтед, тогаш иднината беше темна, Челзи ќе доминира и сезонава и наредните што следат итн. Когa Јунајтед почна да игра нешто подобро, веднаш Јунајтед може до титула, ова е последна титула на Челзи итн.Па богами, оваа ви е последна титула што ќе ја освоите во премиер.
Абе види не одма, ама ако ги тепаме Сити после, ќе ви дојдевме на 6 поени и со евентуална победа на СБ ќе имаше огромен притисок врз Челзи и од Јунајтед и од Арсенал. Според мене пак Челзи ќе беше првак, дури и во случај на кикс денеска. Ама ќе се јавеше надеж кај секој фан на Јунајтед и Арсенал, тоа е сигурно.Ако и со нерешено на Челзи ќе се уфилмаше дека Јунајтед има шанса за титула, да ти дадам бројче од еден психијатар, ептен е добар до сега многу фанови има решено од нереални амбиции
А иначе за првото се сложувам комплетно, месец уназад го правам муабетот за ова, со таа разлика што Јунајтед пред некоја сезона кога ја освои титулата ја освои со срање тип и добар менаџер а Челзи ја освои вака со добар тим и добар менаџер..што според мене со добар тим и менаџер глупо е на "среќа" да освоиш титула пошто другите не ги бива ама....лагана титула си е лагана титула![]()
зашо го множиш со 3 евентуалното отсуство на голман?[DOUBLEPOST=1428849976][/DOUBLEPOST]ау чек заебанција е да,Па и без голман да играа, пута 3, значи 9 ќе примеа.