Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
, ама пак доаѓаме на муабетот со Пеџа ова е ебаниот модерен фудбал кај што све е за пари.

Па тоа му е професија,од тоа живеат тие и нивните семејства..нормално дека ќе биде за пари,шо очекуваш ти дека за шлукање играат фудбалерите?..па сега на помлади години ако не спечали Стерлинг сигурно на 35 нема да зема поголема и посочна плата

На 20 години мадлакот заклучил дека сака да игра во тим што се бори за титули?
П аплемето да ти е.ам копил еден мрсен, глупердо неписмена до вчера татко ти на тренинг те носеше опинок еден. Ма манете му го клоците од вакви плачипички се повеќе фудбалов јз губи страста. Еееее златни времиња на Виера, Кин, и остали кога се гинеше на терен, а не беше битно да ли носиш розеви копачки.....:boksix:

Па тоа му е професија,од тоа живеат тие и нивните семејства..нормално дека ќе биде за пари,шо очекуваш ти дека за шлукање играат фудбалерите?..па сега на помлади години ако не спечали Стерлинг сигурно на 35 нема да зема поголема и посочна плата

Да сигурно на 20 треба да размислува колку треба да спечали.Демек сеамалце му се само за леб и паштета му се наоѓаат и супа од петел.Доста бе ги оправдувате не смислува лек за рак фудбал игра ебате и за тоа зима 100.000 неделно.Греота

Да сигурно на 20 треба да размислува колку треба да спечали.Демек сеамалце му се само за леб и паштета му се наоѓаат и супа од петел.Доста бе ги оправдувате не смислува лек за рак фудбал игра ебате.

Кога си професионалец не е исто како да си играш курташак и да си пишиш постови на кајгана форумот од дома...тука се милиони во прашање,не само за него туку и за компанијата т.е. агенцијата која го преставува како фудбалер.....и јас порано такво мислење имав како твоето за сите оние што бараа поголеми плати а се недокажани фудбалери и се никој и ништо во фудбалот..но кога си во тие кругови ситуацијата е многу поинаква..иначе тој посекако си има удобен живот..

Плус секогаш имајте во предвид дека медиумите секое можно интервју го испревртуваат како што ќе му текни и можат да направат од ништо-нешто...затоа не верувајте премногу во тоа што се пиши за Стерлинг

Кога си професионалец не е исто како да си играш курташак и да си пишиш постови на кајгана форумот од дома...тука се милиони во прашање,не само за него туку и за компанијата т.е. агенцијата која го преставува како фудбалер.....и јас порано такво мислење имав како твоето за сите оние што бараа поголеми плати а се недокажани фудбалери и се никој и ништо во фудбалот..но кога си во тие кругови ситуацијата е многу поинаква..иначе тој посекако си има удобен живот..

Плус секогаш имајте во предвид дека медиумите секое можно интервју го испревртуваат како што ќе му текни и можат да направат од ништо-нешто...затоа не верувајте премногу во тоа што се пиши за Стерлинг

Да пошо 100.000 се малку и тоа е непрофесионалност.Греота човекот што ќе прави еј душа на 35 кога ќе му заврши кариерата ќе треба касиерка да биде у тинекс.У пичку матер еј дај да му даеме 500.000 неделно таман до 35 ќе има за живеачка.Оф мори мајко земи утепај ме тој што ја тркала топката за 100.000 неделно ќе немал понатака во животот. Па уствари може и ќе нема кога е со четврто кениско и не знае да раководи со парите.Не ми се верува дека ова го прочитав од тебе.Се прашувам само како играчите живееле во минатото...Има нешто побитно од парите во животот.Гордост и почит.

Да пошо 100.000 се малку и тоа е непрофесионалност.Греота човекот што ќе прави еј душа на 35 кога ќе му заврши кариерата ќе треба касиерка да биде у тинекс.У пичку матер еј дај да му даеме 500.000 неделно таман до 35 ќе има за живеачка.Оф мори мајко земи утепај ме тој што ја тркала топката за 100.000 неделно ќе немал понатака во животот. Па уствари може и ќе нема кога е со четврто кениско и не знае да раководи со парите.Не ми се верува дека ова го прочитав од тебе.Се прашувам само како играчите живееле во минатото...Има нешто побитно од парите во животот.Гордост и почит.

Очигледно не ме разбра..како и да е,нема потреба дотолку да се нервираш сепак си дискутираме..покажи малце култура не сме на пазар па ајде ќе пиштиме и ќе се караме

со четврто кинеско :D
хахахахаххаа

Абе Рахим. Процури инфо дека дал изјава без одобрение на клубот...
Можно е и да е шпекулација.

Очигледно не ме разбра..како и да е,нема потреба дотолку да се нервираш сепак си дискутираме..покажи малце култура не сме на пазар па ајде ќе пиштиме и ќе се караме

Те разбирам која е твојата поента.Само не ми се допаѓа.И пиштам да зошто за пиштење е работава.Зошто на времето да му понуделе на било кој играч на 20 години 100.000 фунти плата ќе било срам за клубот , а уште поголем срам играчот да ги одбие тие пари од матичниот клуб поради тоа што смета дека после една добра сезона тој заслужува подобар тим од Ливерпул бидејќи истиот е недоволно добар за него и неговите амбиции.И ти тука ми збориш за пари.Чест треба да му да е на тоа копилето што добил шанса да заигра за еден ваков КЛУБ во животот и треба да го испочитува и да пружи максимум во наредните 2-3 години да го однесе клубот( кој што го направил играч ) во борбата за титула чим е толку добар и амбициозен.

И да не ми се верува дека го бранам Ливерпул у ситуацијава, ама ми се гади од вакви лепри ко стерлинг

И за крај.Нити Ливерпул ќе престане да постои после леправа, нити овој ќе стане боље играч ако си отиде со овој памет што го има.Муабетот ми е дека младите не го почитуваат она што е направено за нив и дека многу лесно се летаат во облаци.

Во право е Џони за фамилијата издржавање бе, 20 години има Стерлинг, дете мало има, расте, треба на школо да иде, а и за таа жена му по чаршија има муабети дека многу трошела...

Абе продајте му го на Сити нека му даваат таму 200.000 неделно и купете си некое ѕверче од друга лига, како ние со Санчез шо направивме, има еден куп добри играчи за помалце пари шо би играле во Ливерпул- Вието, Лаказет, Гризман, Ројс, Педро, Алкасер, Џексон Мартинез, Де Брујне и еден куп други, едно курле нашло да го заебава клубот.

Истото го мислам и за ситуацијата Волкот-Арсенал, нека си ги прифати тие 100.000 и борба за, а не гарантиран првотимски статус или нека ми се губи од клубот, истите играчи што ги набројав погоре кај Ливепул, без многу мислење би дошле да играат и во Арсенал и тоа за помалце од 100.000 неделно.

Во право е Џони за фамилијата издржавање бе, 20 години има Стерлинг, дете мало има, расте, треба на школо да иде, а и за таа жена му по чаршија има муабети дека многу трошела...

Дуќанџиите ќефој биле кога ќе поминела таа,па во последно се искурназила по ресторани само јадела,не се нафаќала повеќе да прави манџа или грав за дома,ни туршија ни салати..апсолутно ништо...

Па и бензинот ќе поскапел слушам и за тоа пари ќе треба не е заебанција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom