Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Педро е фаца за у Ливерпул од глава до пети.

Шо трава пушат овие на Енфилд? :misticen: Да му дадеме на Хенри од таа нашата? :pipi:

Со тие пари што ќе ги земат од Стерлинг нека ги инвестивраат во Де Брујн, и веќе прва полусезона ќе заборават дека играл Стерлинг за нив :D

Сега па читам (и зборам со другар) дека намерно отишол на БиБиСи а не на Ехо зошто не верувал во локалните медиуми дека 100% ќе ја пренесат изјавата туку ќе ја извртат за да го заштитат клубот.

Смарт мув, мадафакаааааа.

Како и да е, го оправдувам. Не сака да му вадат банери за 10 години како на Стиви и на Кара дека имаат 0 титули :D

Dzoni,da go imas Liverpool 2+ cela i Sterling da promasi zicer eden na eden so golmanot(a znae da go napravi toa) kje te vidam dali vaka ke zboris za nego.......:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

На 20 години мадлакот заклучил дека сака да игра во тим што се бори за титули?
П аплемето да ти е.ам копил еден мрсен, глупердо неписмена до вчера татко ти на тренинг те носеше опинок еден. Ма манете му го клоците од вакви плачипички се повеќе фудбалов јз губи страста. Еееее златни времиња на Виера, Кин, и остали кога се гинеше на терен, а не беше битно да ли носиш розеви копачки.....:boksix:
Се читаш ли што пишуваш бе, татко му го носел на тренинг. :tapp: Стерлинг три деца има веќе, искусен родител е, како така збориш за него. :D

Него, со задоцнување али мора да се одбележи моментот:
Еден од најдобро изведените пенали во историјата.

Се читаш ли што пишуваш бе, татко му го носел на тренинг. :tapp: Стерлинг три деца има веќе, искусен родител е, како така збориш за него. :D

Него, со задоцнување али мора да се одбележи моментот:
Еден од најдобро изведените пенали во историјата.
Нема.

Три.

Деца.

Reporter: "Mertesacker is going to give a live team-talk on Saturday..."
Wenger's PR man: "It was April Fools..."
Novinarov uste veruvase [emoji23] kako mu se iznasmejaa na presot [emoji16] Wenger napravi faca "so zbori deckoto" [emoji23][emoji43]

8d18b2f2e259a2ad940a3a078c370eae.jpg

И ја само со седум погодени, не сум го познавал Венгер колку што треба

Ај тука ќе постирам, зошто е актуелно. Потврди и Брендан...

Rodgers on Sterling interview: "There was no permission from the club. It surprised us all. But he's a young player who is still learning."[DOUBLEPOST=1427980873][/DOUBLEPOST]
10407039_811473502263148_9180928802445637917_n.jpg

Не може во очи да го погледне :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom