комшијаTи
Комшија Ти
- Член од
- 21 ноември 2013
- Мислења
- 6.400
- Поени од реакции
- 5.643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видете го аФторот кој ја напишал статијата, клик на неговото име, една статија, само таа. На Гугл нема никаков Percival Scope, башка некој да се вика и презива вака![]()
Што знам, не викам не ама мене ми стана многу сомнително кога прочитав судијата ќе свирел во ходникФрос, мислам дека името на авторот е извадено од https://www.periscope.tv/, името на апликацијата.
Впрочем, статијата првично ја објавија на 31 Март.
Плус, мислам дека не би се зезале со фирмава за стрим, може и да ги тужат, кој знае колку души ке ја платат/спуштат апликацијата за да го гледаат тоа.
Али сега кога прочитав за ова дека капитените викале дека нема да пцујат, ми внесе и мене сомнеж...
ОЗрачениов![]()
Everton 2-0 gi zaboravi.Венгер 3 победи, гол разлика 7:2, против Њукасл, КПР и Вест Хем
Ван Гал 3 победи, гол разлика 6:1, победи против Тотенхем, ливерпул, Вест Хем...
Ама да не се караме сега, нели најтежок распоред викавте, ова она, се знае дека дуото за месец март треба да е Фелаини - Ван Гал
Стерлинг бешто е битно коа му нудат, се пореметија скрос фудбалериве.