Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Реален си е бе Фрос. Не му е за пари, за трофеи му е. Сака да оди на место каде што ќе освојува. Ако самиот процени дека во Ливерпул нема простор за такво нешто, ќе оди во друг клуб...

Сурово ама реално.
И јас сум за муабетов, на пример имам пишувано и во фан клуб кај нас, дека ако годинава не се пласираме во ЛШ Де Геа јас ќе го однесам лично кај сака, не па да му давале нов договор. Ама Стерлинг да го прави тоа ми е малку нереално, има неполни 21-2 години, една блескава сезона зад него за која допринесе и факторот Суарез.. може да биде и играчина ама може да заврши и како Пенант, тоа сакам да кажам. Да имаше 25-6 години, да беше изграден со 3-4 сезони на високо ниво, на пример Суарез и да се буни за освојување титули тоа да, ама Стерлинг кој уште брада нема :D[DOUBLEPOST=1427918314][/DOUBLEPOST]
Пред неколку години читав нешто демек бил фан на Јунајтед. Ама не знам колку е точно.
.
Точно е, кажа преклани пред дербито на ОТ, тоа со 2-1 што го добивме. Јбг, лондончанец е.

Од една страна Ливерпул ќе биде етикетиран како слаба екипа т.е клуб кој не може да си ги задржи најдобрите фудбалери, нешто слично на Арсенал.

Но, од друга страна пак Стерлинг ако навистина изјавил така дека си заминува од клубот за да освојува трофеи, најпрвин покажува непочитување кон клубот и соиграчите. А има само 21/2 години, со само една сезона изиграна како што треба и мисли го фатил госпо за мадиња.

Нема кажано дека си заминува.

Иначе Фрос, 20 наполни сега. Тоа е малку болно, што е копук ама го крена у облаци и таа голден бој награда. Ќе видиме како ќе заврши сагава...

И стерлинг и сите такви ко него никад да не станат фудбалери и да се молат у QPR да играат прва постава.Ебате цреповите мртви умрени пцовисани , ви ебам ѓубрињата смрдите ко пет мртви глувци легнати покрај контењер.Дупнати кондоми незахвални

И стерлинг и сите такви ко него никад да не станат фудбалери и да се молат у QPR да играат прва постава.Ебате цреповите мртви умрени пцовисани , ви ебам ѓубрињата смрдите ко пет мртви глувци легнати покрај контењер.Дупнати кондоми незахвални
Али важно потегот на Перси го оправдувавте ... мхм

Сега читам на нет и ме напиња ставот на 90% скауери „абе и онака стагнира“, „абе Ајб има подобра можност за просперитет“, „абе Марковиќ го имаме на негова позиција“ а до пред 3 саати се дркаше на Стерлинг увелико и голден бој приказната...

Па реално у последно време стагнира. :D

Па реално у последно време стагнира. :D

Ако има попрегреан играч од Стерлинг сезонава...Јас мислам дека е играчиште, е тоа што бара пари е друг муабет.

Перси е пичка.Како тоа го оправдувам ?
Те фатив тебе за збор ама мислам на севкупна слика за фановите на форумот кога Перси потпиша за Јунајтед, се тераше муабет дека исправна била одлуката не е за пари, Арсенал клуб без амбиции и неможел да освојува трофеи со него, шо е поразлично ова сеа со Стерлинг ?

Перси имаше 30 години. Али небитно, 90 посто од нас мислиме дека е гнида, ви го кажувавме тоа уште додека беше кај вас ама мислевте завидуваме :)

Се труди да ја сврти приказната на амбициите на клубот...

Значи, детето од тоа што го вика, по заминувањето на Суарез, а сега и на џерард, кој од тимот на ливерпул би можеле да го сврстите како world class player, покрај какви вика дека сака да игра стерлинг...
Тоа е право кое никој не може да му го оспори.

Не мислам дека е за парите веќе,од ова што го збори, ми делува како да одлучил да иде даље, а едино нешто што би можело да го предомисли е ако ливерпул донесе 2-3 светски играчи, кои, за сега, не верувам дека имаат моќ на привлекување, особено ако не играат ЛШ.

Дека е телентиран, факт е, дека му застана развојот годинава, и тоа е факт. Има многу работа на финиширањето на акциите.

Те фатив тебе за збор ама мислам на севкупна слика за фановите на форумот кога Перси потпиша за Јунајтед, се тераше муабет дека исправна била одлуката не е за пари, Арсенал клуб без амбиции и неможел да освојува трофеи со него, шо е поразлично ова сеа со Стерлинг ?

Брат тие се пичка играчи.Јас не може да кажам дека го мрзам Перси , ама за мене Перси нема никад да биде играч на Јунајтед.Зошто тој колку пути го пунел Јунајтед и сеа едино што може да му кажам е едно фала и да не го пцујам ако утре пак потпише за друг клуб ради титулата што ја донесе.Ама кој го ебе Перси , никад не би зел дрес од него.Тоа ми беше муабетот.Стерлинг е гнаса ако си отиде , ама пак доаѓаме на муабетот со Пеџа ова е ебаниот модерен фудбал кај што све е за пари.

Ако има попрегреан играч од Стерлинг сезонава...Јас мислам дека е играчиште, е тоа што бара пари е друг муабет.
Сакам да кажам нема покажано ништо повеќе од лани. Дека треба повеќе да го одмарат, точно е и тоа. :)

Перси е гнида, ама е наша гнида. :D Стерлинг е умислено лигле, ама би немал проблем да биде умислено лигле на Јунајтед. Иако тешко да се случи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom