Les Revenants

• Креатор на темата Креатор на темата VLJ
  • Време на започнување Време на започнување
season 2 is happening :3

10708743_806427826076450_4290339847855259688_o.jpg

Inace

http://www.canalplus.fr/c-series/c-...les-revenants-saison-2-entre-en-tournage.html

Знам дека сите што сте ја гледале серијава ви е подобра од америчката верзија и ја таа ја изгледав и ми се свиѓаше. Сега сум без серија за гледање па и се мерачам на оваа иако пошто сум глупача имам аверзија спрема серии од неанглиско говорно подрачје. Ако има некој што ги гледал двете да ми каже дали приказните се идентични? Или има различни ликови и приказни?

Почна американската верзија. Ја изгледав сега првата епизода, и после две години откако ја изгледав оригиналнава, ми се вратија сите спомени. Уствари овие само како да ја синхронизирале, и глумците ми изгледаа исти :D

Баш сега ќе ја симнам првата епизода, да направам споредба. Секако ова ќе дојде како репризирање на серијата, таман за втора сезона.

Почна американската верзија. Ја изгледав сега првата епизода, и после две години откако ја изгледав оригиналнава, ми се вратија сите спомени. Уствари овие само како да ја синхронизирале, и глумците ми изгледаа исти :D

Баш сега ќе ја симнам првата епизода, да направам споредба. Секако ова ќе дојде како репризирање на серијата, таман за втора сезона.

Tapa e returned, bolje originalot repriziraj. Se zbuniv jas mislev americkata verzija e resurrection, denes ja gleam ovaa bukvalno ista kako revenants samo bez tonot i creepinessot. :D
Dvete americki se tapa za zal..

Tapa e returned, bolje originalot repriziraj. Se zbuniv jas mislev americkata verzija e resurrection, denes ja gleam ovaa bukvalno ista kako revenants samo bez tonot i creepinessot. :D
Dvete americki se tapa za zal..
Што знам, мене ок ми беше дека ме потсети на оваа. После ќе ја гледам првата епизода па може ќе ми стане тапа The Returned :D

Само што ја изгледав првата епизода од The Returned и цело време имав чувство дека сум ја гледал и знаев што ќе се случи :ROFLMAO:
Едвај чекам да излезе втората сезо на од оргиналот, а во меѓувреме се чудам дали повторно да ја гледам прва сезона или едноставно да продолжам да ја гледам The Returned затоа што барем прва сезона е истата од француската ама само на англиски јазик :LOL:

Многу ја одолжија работава, познато е кога почнува сезона 2?

Многу ја одолжија работава, познато е кога почнува сезона 2?
Ноември мислам дека прочитав.

Дај разјаснете ништо не разбрав, што е со америчкава верзија?
@Донев @wot @krkac
симнав The.Returned.US.S01E01.HDTV.x264-KILLERS.mp4
тиња, како бе донев ти изглеала скроз иста? мене ептен ми е врежана оригиналната, нема шанси ова... ама важно го видов били од six feet under :D

Последно уредено:

@Донев @wot @krkac
тиња, како бе донев ти изглеала скроз иста? мене ептен ми е врежана оригиналната, нема шанси ова... ама важно го видов били од six feet under :D
Па не е ништо посебна американскава верзија (нема некои добри серии во моментов за мене па ја гледав), ама ме потсети на француската бидејки копирале се што можеле да ископираат и така ке биде некаде до 6-та епизода :LOL:

@Донев @wot @krkac
Па така, дека цело време се потсеќав на оригиналнава дека е се исто и цела епизода пробував да се сетам точно што се дешаваше, дали баш истите сцени и дијалози ги имаат ископирано па ми дојде ок. После ја изгледав и првата епизода од оваа и се виде разликата :)

Се имам испозаборавено од серијава, ќе мора да се повтори...
Бетер од Шерлок станаа овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom