Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и тизер на фб, ако некој сака да го ѕирне. 
Имаш на кикес. Пиши Les revenants s02 и ќе ти даде.nekoj torent od prvava epizoda 2 sezona?
Имаш на кикес. Пиши Les revenants s02 и ќе ти даде.![]()

имало брат, пред да ти пишам и ја ѕирнав дали има, имаше 3 рип-а, а првиот со околу 300-400 сидери - поставен пред 8 саати тогаш ми пишеше.Sea ima snosti nemase![]()

Тешко да дочекам цела сезона, со женска ми ја изгледавме во еден ден прва, мене реприза нејзе премиера, и сеа тешко да дочекаме скоро два месеци да се емитува.
Коментари?
Да, имаше нараторка која раскажа у кратки црти од прва сезона се шо се издешава, глеај слободно одма ќе се вклопишDadoa li neso previously? Ja se mislam da izgledam odnovo Prva dodeka taman izleze cela vtora?
Nisto ne se sekavam oti. Ako pocnam sea lesno ke se vklopam?

Од прва сезона, така?Да не има некој линк за цела сезона барем 720п?
Неможам да најдам ништо добро
Од прва сезона, така?
. И тоа што не кажаа нешто повеќе за Виктор/Луи, пред да го посвојат од кај дошол. И уште не ми е јасно со оживувањето, од каде излегоа? Камил се појави од местото на несреќата, а потоа во некоја епизода имаше каде го откопаа гробот и ковчегот беше празен. Така и со другите.. Од каде се појавуваат? Сите претпоставувам биле закопани освен тие што загинаа во првата поплава. А се појавуваат од таму кај што умреле. Претпоставувам ќе има 3-та сезона каде што ќе се разјасни повеќе за Виктор/Луи. Така делуваше крајот. Сите беа околу дупката, а Адел и Симон на друго место отидоа. Или истото место е само од друг влез
. И ваљда треба сеа да оживеат таткото на Виктор/Луи како и мајката на Одре и кој уште умре таму