- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Прво мислев дека ќерката го начу муабетот на долниот спрат и оттаму дека и` текна да го црта татко и`. Патем, ептен убаво беше режиран моментот кога Адел дозна, а ние не чувме ништо. Потоа девојчето телепатски почна да се поврзува со Виктор и почнав да мислам дека и` таа е видовита или посебна, од типот на специјалните деца во сериите како Арон и она детиштето од Touch.
Ќелнерката ми беше чудна што се понашаше како портпарол на чопорот, како таа да е организатор на што и да следува. Може дека има најмалку да изгуби ако си отиде (не сериозно, кај отидоа?) бидејќи нема никој близок во градот.
Исто и јас сакам Адел да е мртва бидејќи тоа ќе ги објасни хистеричните постапки во последните епизоди и лошиот однос кон Симон. Демек несвесно сака да се дистанцира од мртвите за и самата да не дознае дека е мртва. На крај ми беше чудно што не ја прибраа, некако не ми се верува дека една врата не можат на сила да отворат.
Инаку, грешка сум пишал. Втората сезона започнува во февруари, според Wikipedia и Dan of Geek.
Ќелнерката ми беше чудна што се понашаше како портпарол на чопорот, како таа да е организатор на што и да следува. Може дека има најмалку да изгуби ако си отиде (не сериозно, кај отидоа?) бидејќи нема никој близок во градот.
Исто и јас сакам Адел да е мртва бидејќи тоа ќе ги објасни хистеричните постапки во последните епизоди и лошиот однос кон Симон. Демек несвесно сака да се дистанцира од мртвите за и самата да не дознае дека е мртва. На крај ми беше чудно што не ја прибраа, некако не ми се верува дека една врата не можат на сила да отворат.
Инаку, грешка сум пишал. Втората сезона започнува во февруари, според Wikipedia и Dan of Geek.

И мене ми е многу чудно што Серж не го побораа, а и се друго околу Серж ми е чудно
сигурно не е плотхол ова што не го побараа... можеби не го сакаат зашто е убиец?! Ама па и Викторов на некој начин... шо знам.
ееее ова првата и последната причина ради која само се нервирам кога ќе изгледам ремек дело од серија од некоја европска продукција. Ајде барем уште еднаш ќе си ја изгледам тогаш пред да почне