Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.396
Деви знам дека ги поштуваш изјавите на Алегри, па оди слушни му го интервјуто од сношти. Рече дека Пирло бил меѓу најдобрите на теренот бидејќи пресекол многу топки во одбрана. А и стварно кога ќе се сети човек, добар беше во одбрана вчера :angel:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Па баш неговиот гол падна така, ако се гледа акцијата од почеток, он пресече една топка и 1 минута и 20-30 подавања подоцна, БУМ! :uzi:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.396
Ама овде сигурно се мисли од игра надвор од шеснаесетникот. А и тој ми е некако чуден податок, не ми се верува играчи како Тоти, Дел Пиеро, Баџо да немаат повеќе од 13 голови надвор од шеснаесетникот од игра, не сметајќи ги слободните :confused:

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Ама овде сигурно се мисли од игра надвор од шеснаесетникот. А и тој ми е некако чуден податок, не ми се верува играчи како Тоти, Дел Пиеро, Баџо да немаат повеќе од 13 голови надвор од шеснаесетникот од игра, не сметајќи ги слободните :confused:
Можда и звучи малку чудно , али ова од фб на лигата е превземено, неверувам дака имаат нешо згрешено у статистиката.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Слободните сигурно не се бројат, затоа што со нив би имал околу 40 гола, бидејќи нели за рекордот за слободни да го израмни му фалат уште 1-2 гола.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.396
Можда и звучи малку чудно , али ова од фб на лигата е превземено, неверувам дака имаат нешо згрешено у статистиката.
Брат сакаш да ми кажеш дека Тоти исклучувајќи ги слободните (што не верувам повеќе од 15 да има) и пеналите (нека се 40) од останатите 180 гола у Серија А, нема 14 надвор од шеснаесетник? Не ми се верува.

Или пак Дел Пиеро од 186 гола во Серија А. Од слободен нека има некаде 30. Од пенал 40. Нека се 100 од игра. Не ми се верува од тие 100 да нема барем 15 надвор од шеснаесетник. Има нешто што оваа статистика не го кажува сигурно.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Брат сакаш да ми кажеш дека Тоти исклучувајќи ги слободните (што не верувам повеќе од 15 да има) и пеналите (нека се 40) од останатите 180 гола у Серија А, нема 14 надвор од шеснаесетник? Не ми се верува.

Или пак Дел Пиеро од 186 гола во Серија А. Од слободен нека има некаде 30. Од пенал 40. Нека се 100 од игра. Не ми се верува од тие 100 да нема барем 15 надвор од шеснаесетник. Има нешто што оваа статистика не го кажува сигурно.
Незнам , еве барам некаде официјална статистика , ништо неможам да најдам.
Можда е и така, колку и да се чини нелогично Баџо,Тоти,АДП да имаат најмногу по 12 од игра надвор од 16тникот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.709
Деви знам дека ги поштуваш изјавите на Алегри, па оди слушни му го интервјуто од сношти. Рече дека Пирло бил меѓу најдобрите на теренот бидејќи пресекол многу топки во одбрана. А и стварно кога ќе се сети човек, добар беше во одбрана вчера :angel:
И пак голот падна од корнер од него што е никаков фактор бидејќи секоја утакмица има 9999 корнер пд секој играч а одбранара мора да е на ниво да осбрани али. Јас реков до голот ќе изедев лајна еден тон поради некои грешни пасови, забавување на игра али си го пофалив. Дај боже са игра ко првите 2 сезони само ненормален можи да посака да не игра така. Иако сеуште мислам дека против дортмунд со пирло на терен ќе е самоубиство со оглед на брзите крила на дортмунд.

Мн ме бендиса Алњгри вчера кога збесна се дереше по мората шуткаше се измнадери со омај жакс гласот Alvaroo Alvarooo, исто така добро што го искритикува за со Чезена зато што после голот почна да оди.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
По одзимањето на 2 бода на Рома ,Парма за жал ке биде исфрлена од првата лига кога оваа коло немала пари ни да плати за редари .За да и ги скратат маките и кризата исфрлена е експресно .
п.с Сите наредни натревари што би требало да ги игра Парма ке ги добие противникот службено .Јувентус требаше да гостува во Парма на 12 Април и тиа бодови ке му бидат службено запишани ,плус тоа ако се помисли колку тешко поминуваше Јувентус .

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.396
Да не беше некој во Струмица на карневалите бе? :icon_lol:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од